Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum bugün biraz daha toparlanmış olmana çok sevindim. Yaşayan biri olarak biliyorum çok zor bı süreç Rabbim kolaylık versin sana. Olmadiysa sağlıklı değildir daha güzeli olacak inşallah inan buna.

Niye erkek istemiyorsun ya benim oğluşum var anneye de düşkün oluyorlar küçük aşıklar gibi
Ay kuşum yanlış anlasilmayim istemiyor değilim hele şu an asla seçecek durumum yok sadece insanın aklında sürekli olur ya ben hep kız düşünürdüm
Şimdi sen böyle diyince erkeğe de bı düşmedim değil

Allah iyiliğini versin nasıl yaptın ben olsam onu yapmaya çalışırken her yere işemistimbaya baya çubuğa isedin
Yok yoook içinden çıkan uzun idrar alma şeyi var yaa onu sıkıyorum tam idrar gelirken açıyorum içine doluyor bu sefer tam sikmamisim sanırım az doldu

Ay benim attığımı az bı yorumlayın noluur ilk kez silikte olsa bir çizgi gördüm başına gelen vardır kuruma mi değil mi kizlaaar

Allah ikisini de tattırsın aminnnn Yok anladım seni ben de hep erkek bebek hayal ederdim ama illa erkek olsun diye dua etmedim hiç hayırlısını istedim

Kızlar bişey soracağım bel ve sırt ağrısı bir belirti olabilir mi sabahtan beni sırt ağrısından ölüyorum omurga kemiklerim kırılıyor resmen

Böyle dilime düşersin işte burda bati bekleyen herkese takılıyorum. Benim bata 2 gün var negatif olursa bı sure siz bana takılın psikalajimi düzeltin
Aaa ayıp ettin o iş bizde benim bat ya 13 ocakti yada bugün tutarsızlığa bak iki gün oynuyor arası o bile garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…