- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ah kuzum bugün biraz daha toparlanmış olmana çok sevindim. Yaşayan biri olarak biliyorum çok zor bı süreç Rabbim kolaylık versin sana. Olmadiysa sağlıklı değildir daha güzeli olacak inşallah inan buna.Kızlar merhaba, kendimi dün çok hirpaladim.Vesvelere karıştım sanki...Veren de Rabbim alanda Rabbim diye kendimi telkin ettim.. Şükür iyiyim demeye çalışıyorum tabii arada ağlıyorum kanamayı gördükçe..
Dün ki doktor bana hemotlojiye tekrar baktır dedi.Hemotoloji dışında baska neye baktirabilirim?
Genetik testleri devlet yapıyor mu acaba?
2013de tüp mide ameliyatı oldum kilolu zamanimdan kalma sağ ayağım varis kapli neredeyse. Yani pıhtılaşma olasılığı aşırı yüksek. Hormon ilaçları kalp damar doktoru/kadin dogum doktoru tarafindan yasaklandi.
Bana yaptirabilecegim testler hakkinda bilgi verir misiniz?
Bir süre bebek düşüncesini aklimdan çıkarıyorum,cevremde de var düşük sonrası 1-2 ay içinde hemen hamile kalan kişiler biz o düşünceyi bile beni yıpratır diye bir köşeye bıraktık.
Ay kuşum yanlış anlasilmayim istemiyor değilim hele şu an asla seçecek durumum yok sadece insanın aklında sürekli olur ya ben hep kız düşünürdümNiye erkek istemiyorsun ya benim oğluşum varanneye de düşkün oluyorlar küçük aşıklar gibi
Yok yoook içinden çıkan uzun idrar alma şeyi var yaa onu sıkıyorum tam idrar gelirken açıyorum içine doluyorAllah iyiliğini versinnasıl yaptın ben olsam onu yapmaya çalışırken her yere işemistim baya baya çubuğa isedin
Allah bağışlasın bu arada kuzumNiye erkek istemiyorsun ya benim oğluşum varanneye de düşkün oluyorlar küçük aşıklar gibi
Allah ikisini de tattırsın aminnnnAy kuşum yanlış anlasilmayim istemiyor değilim hele şu an asla seçecek durumum yok sadece insanın aklında sürekli olur ya ben hep kız düşünürdüm
Şimdi sen böyle diyince erkeğe de bı düşmedim değil
Yok yoook içinden çıkan uzun idrar alma şeyi var yaa onu sıkıyorum tam idrar gelirken açıyorum içine doluyorbu sefer tam sikmamisim sanırım az doldu
Amin kuzum aminAllah ikisini de tattırsın aminnnnYok anladım seni ben de hep erkek bebek hayal ederdim ama illa erkek olsun diye dua etmedim hiç hayırlısını istedim
Ben pek anlamıyorum beybi o yüzden o konuya giremiyorum sadece testin yapılış sekliyle ilgileniyorumAy benim attığımı az bı yorumlayın noluur ilk kez silikte olsa bir çizgi gördüm başına gelen vardır kuruma mi değil mi kizlaaar
Ben pek anlamıyorum beybi o yüzden o konuya giremiyorum sadece testin yapılış sekliyle ilgileniyorum
ya öyle nası yapıyosun Allah seniYok yoook içinden çıkan uzun idrar alma şeyi var yaa onu sıkıyorum tam idrar gelirken açıyorum içine doluyorbu sefer tam sikmamisim sanırım az doldu
Böyle dilime düşersin işteYaa inan sesli güldüm sabahin nurunda sidikli bardakla uğraşmayayim demiştim
Ayyy hadi bakalımKıslarrrrr bir gebenin günlüğü sayfasından aldığım ovülasyon testlerim geldiiiiiRegl bitsin hemen başlıycam...Allahım çok heyecanlıyım ilk defa deniycem..
evet canım instagramda Resminde gagasında bebiş tutan Leylek var. 89.4 bin takipçisi var. bitişik "birgebeningunlugu" yazAyyy hadi bakalımKuzum bu sayfa instada mi profilde ne var ben de takip edeyim
ayy senin bari olsun bu ay canım.dualarım seninleBöyle dilime düşersin işteburda bati bekleyen herkese takılıyorum. Benim bata 2 gün var negatif olursa bı sure siz bana takılın psikalajimi düzeltin
Sağolasın kuşumevet canım instagramda Resminde gagasında bebiş tutan Leylek var. 89.4 bin takipçisi var. bitişik "birgebeningunlugu" yaz
İnşallah kuzum ama hiçbir şey hissetmiyorum ayın başında inanıyorum bu ay olacak diyordum şimdi olmadığı kanaatindeyim, nasip bakalım son 2 güncukayy senin bari olsun bu ay canım.dualarım seninle
Aaa ayıp ettin o iş bizde benim bat ya 13 ocakti yada bugünBöyle dilime düşersin işteburda bati bekleyen herkese takılıyorum. Benim bata 2 gün var negatif olursa bı sure siz bana takılın psikalajimi düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?