Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum ama hiçbir şey hissetmiyorum ayın başında inanıyorum bu ay olacak diyordum şimdi olmadığı kanaatindeyim, nasip bakalım son 2 güncuk
Kız varsa eğer bana da çok sürpriz olacak umutluysum sonra agrilairm başladı kesin adet olacam dedim sonra test yaptım 12 su akşamı erken gebelik çıkmadı bişey bu sabah da olanları biliyorsun zaten

Buna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştu

Eklentiler

• 7CDB156D-3D8A-4275-BE48-F7188EA318F3.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 099D44A7-7E5A-4E90-B975-E9AF60068339.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 63
  • DB963DF5-CF23-4752-9F0F-6A454F496A39.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 55
Buda son test

Canım Avustralya'da hastanelerde hamilelerin rutin muaiine yapilan bölümün beklem odasında hastane çıkışına kadar her yede afiş var hamileyken evcil hayvanlarla ilgili uyarılara aşılı olsa bile onların özelikle Köpeklerin salyası ve kedilerin dışkısı hamile olanlara çok tehilkeli diye uyarılar var ailene kızıyorum ama haklılar düşük tehliklesi yapıyor. . düşün burası müslüman ülke değil ona rağmen uyarıyorlar..
yani onlar orasını burasın yalıyor sonra gelip yüzünü elini yalıyor. uyarmak istedim umarım yanlış anlamasın.. ha dinen zaten Avcı köpekleri hariç köpekler tehlikeli Avcı köpekler avı ağzıyla bile tutsa o av yenilir temiz olan köpek cinsde onlar hata bunu ispatladilar... normal Köpeklerde bir damal salyada 1 milyon çeşit mikrop var

Baya bir geçmiş gününüz en sağlıklısi kan vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…