Bende de var ikisi de ama belirti mi bilmiyorum silik bir cizgim var amaKızlar bişey soracağım bel ve sırt ağrısı bir belirti olabilir mi sabahtan beni sırt ağrısından ölüyorum omurga kemiklerim kırılıyor resmen
Kız varsa eğer bana da çok sürpriz olacak umutluysum sonra agrilairm başladı kesin adet olacam dedim sonra test yaptım 12 su akşamı erken gebelik çıkmadı bişey bu sabah da olanları biliyorsun zatenİnşallah kuzum ama hiçbir şey hissetmiyorum ayın başında inanıyorum bu ay olacak diyordum şimdi olmadığı kanaatindeyim, nasip bakalım son 2 güncuk
Bat a kaç gün var senin bacımBende de var ikisi de ama belirti mi bilmiyorum silik bir cizgim var ama
Buna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştuKızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Kızlar iyi akşamlar biliyorsunuz beni sabırsızlıkla yine test yaptmu ay 6.sıbat 16 Ocak ama daha önce kasette pozitif görüp sonra erken gebelikte negatif görmüştüm a önce yine yaptm ama elimde olan marka prodoctor sanki bı gölge var gibi ama emin olamadım ne dersiniz var mı sizce ?
Buda son testBuna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştu
Canım Avustralya'da hastanelerde hamilelerin rutin muaiine yapilan bölümün beklem odasında hastane çıkışına kadar her yede afiş var hamileyken evcil hayvanlarla ilgili uyarılara aşılı olsa bile onların özelikle Köpeklerin salyası ve kedilerin dışkısı hamile olanlara çok tehilkeli diye uyarılar var ailene kızıyorum ama haklılar düşük tehliklesi yapıyor. . düşün burası müslüman ülke değil ona rağmen uyarıyorlar..Ayy Allahım yardım etsin o kadar haklısın kiAma ailem demek cani demek benimle ilgili ne olsa sorunu köpeğimde buluyorlar o var o yüzden öyle oluyor onu ver peşine dolaşmaktan düşük yaptın onun olduğu evde bebek olmaz bereket olmaz sürekli aynı sözler.bak bir yıl oldu gitmiyorum gelirse kendiler geliyor zaten aramızda 1100 km var
Bugun kuzum batBat a kaç gün var senin bacım
Buda son test
ne güzel benim daha 9 günBugun kuzum bat
maşaALLAH rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip eder inşâALLAHVe bu sefer çok belirgenleştihemde şuan daha 5 dk olmadı. 6.56 da yaptım şuan 6.59 saat.
Baya bir geçmiş gününüz en sağlıklısi kan vermekBuna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştu
Sen daha yeni yumurtluyor olmayasın o zamanda ağrı oluyor ya yumurtlama sonrasındane güzel benim daha 9 gün
5 gün önce kan verdim hcg 0 çıkmıştı şimdi kan vermeye çekiniyorum yok sanki ben kuruntu yapıyorum gibi olacakBaya bir geçmiş gününüz en sağlıklısi kan vermek
Ama hemen de çıktı çizgi diyorsunuz testler de de belli çizgiler5 gün önce kan verdim hcg 0 çıkmıştı şimdi kan vermeye çekiniyorum yok sanki ben kuruntu yapıyorum gibi olacak
BenimArkadaşlar kimin beyaz kremsi akıntısı olmuştu
Dün akşamı değerlendirdik ama bilmiyorumSen daha yeni yumurtluyor olmayasın o zamanda ağrı oluyor ya yumurtlama sonrasında
Gibi gibi geçen ay kaset testte 1 gün sonra bir çizgi çıkmıştı ordan anlamıştım korumanın nasıl olduğunu
5 gün önce beta 0 çıkmıştı önceki bebeğimi kaybettim 3 aylıkken erken öğrenmekte çok stresli ama varsa birde sıkıntılıysa diye önlem almak için test yapıyorumGölge var canım kan yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?