Kız baksana o zaman benimkine sabah beri biri bişey desin diye bekliyorumGibi gibi geçen ay kaset testte 1 gün sonra bir çizgi çıkmıştı ordan anlamıştım korumanın nasıl olduğunu
İnşallah gonlundeki gibi olur bebeğimDün akşamı değerlendirdik ama bilmiyorum
Bahsettiğim hayalet çizgi öncekinde de böyle öğrenmiştimAma hemen de çıktı çizgi diyorsunuz testler de de belli çizgiler
Cok tsk ederim canim hormonlarını baktırdım cok sukur bi sikinti yokmus.beslenmemede dikkat ediorum aslinda yymurtami falanda hic ihmal etmem.ama tatli krizlerim oluyo benimde insulin direncimde normal aslında.ama tatlınin önüne gecemiorumYumurtlama zamanı vücudunu tanıyorsan ovü testi olmadan yumurtladığını anlayabilirsn. Yumurta akı gibi tuvaletini yaparken bir sıvı geliyorsa, bilki ertesi gün yumurtlama sen o haftayı gün aşırı yada sürekli değerlendirebilirsin o yumurta akı son bulana kadar. Sabahları kalkar kalkmaz vücut sıcaklığını ölçebilirsin oda yumurtlama habercisi. Ve o dönemde bol bol havuç tüketebilirsin çatlamayı kolaylaştırmak içinn. Ama herseyden önce yumurta kaliteni arttırmaya bak bende pcoyum örneğin arı sütü bal ve polen tüketiyorum. Sabahları yumurta yemeye çalışıyorum. D vitamini b12 kansızlık vs bu değerlerin eksikse onları hemen düzeltmeye bak canım. Bunlar çok etkiliyor hamileliği. Hormonlarınıda kontrol ettir
Geç döllenme olabilir ben görüyor um çizgiyi bence hemen kan ver netlesirBuna bakabilir misiniz 14ü sabah yaptım prodoctor ve kaset hayalet çizgi anında çıktı bugün 15i kaset test negatif çıktı anlam veremedim 13 gün gecikmem var önceki gebeliğiöde 25 gün gecikmeyle olmuştu
Hanımı ben görmedim bebisimmaviss_34 sen sanki bir ara kuruma çizgisi uzmanıyım mi demiştin bebegiiim
Kız baksana o zaman benimkine sabah beri biri bişey desin diye bekliyorum
Günün geçtigi için çok etkilemez canim her türlü çıkar dun ko hayalet gibi duruyorBahsettiğim hayalet çizgi öncekinde de böyle öğrenmiştimbugün öğlen negatif sabah ve öğle bakmak etkiler mi
İnşallahŞuan öyle pek belirtim yok belki ağrım olur diye düşünmüştüm ama.cok şükür inşallah hayırlısı hepimiz kavuşuruz mucemize
Ama düşünüyorum ki acaba ilaç kullanmıyorsun yumurtlama olmuyor muOzmaan demekki Herzaman akıntıyı görmek yda akıntı olacak diye bir şart yok ..sonuçta sne yumurtluyorsun
Nur topu gibi bir kuruma cizgim var sanırım sabah 6.5 da yapmıştım uyudum uyandığımda vardı ne kadar sonra çıktı bilmem
Eki Görüntüle 2988913
Kizz var gibi kuruma çizgisi daha ince oluyor bu normal çizgi yani burdan bakınca oyle anlıyorum hemen çıktı mı sonradan mı çıktıEki Görüntüle 2989000 @maviss_34 burda işte burdaa
Yarin sabah bir test daha yap ama testi açıp öyle bekle mutlaka silikte olsa bir çizgi belirir ve senin regl geçti die biliyorummaviss_34 bide bu var
Sonradan çıktı yaa ama bayağı kalın yandakinin aynı boyutunda bişey işte hemen çıkması gerekmez miydiKizz var gibi kuruma çizgisi daha ince oluyor bu normal çizgi yani burdan bakınca oyle anlıyorum hemen çıktı mı sonradan mı çıktı
Yani hemen çıkıyor bilemedim şuan bitane daha yaparak anlayabilirsin ama kuruma gibi durmuyor canimSonradan çıktı yaa ama bayağı kalın yandakinin aynı boyutunda bişey işte hemen çıkması gerekmez miydi
Ya 7 gibi yaptım başta bir şey yoktu yatıp uyudum sinra uyanınca baktım ki böyle ilk defa oluyor ama şimdiye kadar hiç yaşamadım silik vsYarin sabah bir test daha yap ama testi açıp öyle bekle mutlaka silikte olsa bir çizgi belirir ve senin regl geçti die biliyorum
Yani hemen çıkıyor bilemedim şuan bitane daha yaparak anlayabilirsin ama kuruma gibi durmuyor canim
İnsan da ona şaşırıyor zaten diyorsun ki aylarca silik dahi çıkmayan çizgi bu ay nasıl oldu da çıkıyor erken gebelik yapmış miydin çiçeğimYa 7 gibi yaptım başta bir şey yoktu yatıp uyudum sinra uyanınca baktım ki böyle ilk defa oluyor ama şimdiye kadar hiç yaşamadım silik vs
12 sinde akşam yapmıştım onda bir şey yoktuİnsan da ona şaşırıyor zaten diyorsun ki aylarca silik dahi çıkmayan çizgi bu ay nasıl oldu da çıkıyor erken gebelik yapmış miydin çiçeğim
Yahuu bizim buralarda ctesi acik eczaneler bi tek pazar nöbetçi oluyor suan için içini yiyor biliyorum bende meraklandım vallaTestin bittiii çok yağmur var dışarda da gidip nöbetçi eczane de arayamadim tam gününe denk geldi
Yıka bakalim meraktayız suan12 sinde akşam yapmıştım onda bir şey yoktubunu yikasam mi napsam öyle bir şey diyordunuz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?