Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama hemen de çıktı çizgi diyorsunuz testler de de belli çizgiler
Bahsettiğim hayalet çizgi öncekinde de böyle öğrenmiştim bugün öğlen negatif sabah ve öğle bakmak etkiler mi

Eklentiler

• EDD6C87B-F91D-4856-BDC3-C46B4B149EFA.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 73
Cok tsk ederim canim hormonlarını baktırdım cok sukur bi sikinti yokmus.beslenmemede dikkat ediorum aslinda yymurtami falanda hic ihmal etmem.ama tatli krizlerim oluyo benimde insulin direncimde normal aslında.ama tatlınin önüne gecemiorum

Geç döllenme olabilir ben görüyor um çizgiyi bence hemen kan ver netlesir

maviss_34 sen sanki bir ara kuruma çizgisi uzmanıyım mi demiştin bebegiiim

Kız baksana o zaman benimkine sabah beri biri bişey desin diye bekliyorum
Hanımı ben görmedim bebisim
Bahsettiğim hayalet çizgi öncekinde de böyle öğrenmiştim bugün öğlen negatif sabah ve öğle bakmak etkiler mi
Günün geçtigi için çok etkilemez canim her türlü çıkar dun ko hayalet gibi duruyor

Sonradan çıktı yaa ama bayağı kalın yandakinin aynı boyutunda bişey işte hemen çıkması gerekmez miydi
Yani hemen çıkıyor bilemedim şuan bitane daha yaparak anlayabilirsin ama kuruma gibi durmuyor canim

Yarin sabah bir test daha yap ama testi açıp öyle bekle mutlaka silikte olsa bir çizgi belirir ve senin regl geçti die biliyorum
Ya 7 gibi yaptım başta bir şey yoktu yatıp uyudum sinra uyanınca baktım ki böyle ilk defa oluyor ama şimdiye kadar hiç yaşamadım silik vs

Ya 7 gibi yaptım başta bir şey yoktu yatıp uyudum sinra uyanınca baktım ki böyle ilk defa oluyor ama şimdiye kadar hiç yaşamadım silik vs
İnsan da ona şaşırıyor zaten diyorsun ki aylarca silik dahi çıkmayan çizgi bu ay nasıl oldu da çıkıyor erken gebelik yapmış miydin çiçeğim

İnsan da ona şaşırıyor zaten diyorsun ki aylarca silik dahi çıkmayan çizgi bu ay nasıl oldu da çıkıyor erken gebelik yapmış miydin çiçeğim
12 sinde akşam yapmıştım onda bir şey yoktu bunu yikasam mi napsam öyle bir şey diyordunuz sanki

Testin bittiii çok yağmur var dışarda da gidip nöbetçi eczane de arayamadim tam gününe denk geldi
Yahuu bizim buralarda ctesi acik eczaneler bi tek pazar nöbetçi oluyor suan için içini yiyor biliyorum bende meraklandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…