Yahuu bizim buralarda ctesi acik eczaneler bi tek pazar nöbetçi oluyor suan için içini yiyor biliyorum bende meraklandım vallaana
Anaaa öyle mi kiiYahuu bizim buralarda ctesi acik eczaneler bi tek pazar nöbetçi oluyor suan için içini yiyor biliyorum bende meraklandım valla
Zaten bugün bat günüm oda gecikmeli halı en geç bugün olmalıydı yoksa yakında belli eder dedYıka bakalim meraktayız suan
Belirtin varmi canimZaten bugün bat günüm oda gecikmeli halı en geç bugün olmalıydı yoksa yakında belli eder ded
Ay var gibiEki Görüntüle 2989000 @maviss_34 burda işte burdaa
Bnimde oldu cnm
Kizzz tebrik ederim baya belirginAy var gibi
Yıka bakalim meraktayız suan
Tüm adet belirtileri varBelirtin varmi canim
Kiz çamaşır suyuna mi bastınTüm adet belirtileri var Eki Görüntüle 2989003
Vallahi citiledim resmenKiz çamaşır suyuna mi bastınçizgi duruyor canim insallah vardır
Allah iyiliğini versin var gibi ya git kan testine bacimVallahi citiledim resmen
Bu kuruma cizgisi degil bence ilk basta cok siliktir farketmemissindir uyuduktan sonra koyulasmistir. Kirmizi çünküTüm adet belirtileri var Eki Görüntüle 2989003
Bat'a kaç gün var canım
Öyle ters ki şuan kapı çaldı eşimin kardeşi geldi akşama kadar bizde bekleyecekmisAllah iyiliğini versin var gibi ya git kan testine bacim
Her an hersey olabilir canims Burda negatiften pozitif e dönen arkadaşlara çok şahit olduk Allah büyükKızlar bugün bat günüm ama regl olacak gibi değilim.Ovulasyon 1 ocakta oldu, 3 gün önce beta 0.100 çıktı, burdan dönme ihtimali var mıdır sizceKırmızılar gelene kadar umut kesilmez lafını layıkıyla yaşıyorum
Ay inşallah öyledir oladabikir baktım bişey yok odaya gittim karanlıktı zaten oda farketmedim belkideBu kuruma cizgisi degil bence ilk basta cok siliktir farketmemissindir uyuduktan sonra koyulasmistir. Kirmizi çünkü
Hayattaki sansimÖyle ters ki şuan kapı çaldı eşimin kardeşi geldi akşama kadar bizde bekleyecekmis
Ay test alsanda sabaha yapsanAy inşallah öyledir oladabikir baktım bişey yok odaya gittim karanlıktı zaten oda farketmedim belkide
İnşallah, bu şans ben bulur mu bilmiyorum geçen ayda lh test ve progesteron kan testi ile ovülasyon günümü net bildiğim halde 5 gün gecikti. Mantığım heyecanlanma diyor, kalbim ya varsaHer an hersey olabilir canims Burda negatiften pozitif e dönen arkadaşlara çok şahit olduk Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?