Az önce araştırdım bulamadım sanırım ayrılmışCanım randevuda sıkıntı olmuyo hacdttepe online randevu sisteminden alıyorum. Ben prof.zafer selcuga gidiyorumdaha yeni başladım.ozelde prof.esat orhona gittim canim. Gökhan beyi hiç duymadım vanimama gittiğimde bı sorarım istersen
Hiç önemli değil canım. Özel muayene gittim 600tlydi. İyi bir hocaydi. Hacettepe hocaya 182tl ödedim..Az önce araştırdım bulamadım sanırım ayrılmışözelde muayene ücreti ne kadar veriyordunuz şu an Hacettepe de öğretim üyesi muayenesi için ne kadar veriyorsunuz acaba iyice öğrenmek için soruyorum her şeyi kusura bakma canım lütfen
Benim gittiğim doktorada çok iyi diyolar canım çok sakin relax bı doktor insana huzur veriyoAz önce araştırdım bulamadım sanırım ayrılmışözelde muayene ücreti ne kadar veriyordunuz şu an Hacettepe de öğretim üyesi muayenesi için ne kadar veriyorsunuz acaba iyice öğrenmek için soruyorum her şeyi kusura bakma canım lütfen
Biraz bakındım randevular hep dolu gösteriyor ara ara kontrol edip randevu bulursam Hacettepeye ben de bir gideyim bakalımBenim gittiğim doktorada çok iyi diyolar canım çok sakin relax bı doktor insana huzur veriyo
Canım her gün bak bazen dolu gosterdiklerini açıyorlar . Yada sayfa güncelleniyor. Takip etmek lazım bı gel bakalım.sendemi ankaradasinBiraz bakındım randevular hep dolu gösteriyor ara ara kontrol edip randevu bulursam Hacettepeye ben de bir gideyim bakalımteşekkür ederim
Senin niye olmuyo çocuk canımBiraz bakındım randevular hep dolu gösteriyor ara ara kontrol edip randevu bulursam Hacettepeye ben de bir gideyim bakalımteşekkür ederim
Ben Kızılcahamam’dayımSenin niye olmuyo çocuk canım
Canim Hoca'dan randevu al durumu şöyle hemen veriyolar rahim filmi önemli belki tüplerin kapalı yada yapışıklık vardır.mutlaka çektir dışarda çok pahalı burda hemen cekiyolar.adetin 7_12. Gününe göre randevu al gidince hsg içinde randuvu alabilirsin canimmBen Kızılcahamam’dayımbir senedir olmadı henüz her şey normal eşimin değerleri benim hormonlar pcos var adet düzensizliği var bir tek rahim filmi kaldı daha önce çekilmedim onu merak ediyorum o da normalse sebepsiz diyebiliriz
Randevuyu hemen alamayabilirim diye özelden aldım randevumu bakalım biraz pahalı ama bir an önce çekilsin istedim bakalım hayırlısıCanim Hoca'dan randevu al durumu şöyle hemen veriyolar rahim filmi önemli belki tüplerin kapalı yada yapışıklık vardır.mutlaka çektir dışarda çok pahalı burda hemen cekiyolar.adetin 7_12. Gününe göre randevu al gidince hsg içinde randuvu alabilirsin canimm
Hayırlısı canım. Benim şansım denk geldi Pzt günü muayene oldum salı gününde bitane iptal randevumu varmış beni hemen oraya yazdılar adetim tamda 12.gunundeydim çekildim. Yoksa bı sonraki aya kalacaktım adetin 12.gununden sonra çekilmiyormusRandevuyu hemen alamayabilirim diye özelden aldım randevumu bakalım biraz pahalı ama bir an önce çekilsin istedim bakalım hayırlısı
Evet belli bir süreden sonra çekilmiyor şanslıymışsınHayırlısı canım. Benim şansım denk geldi Pzt günü muayene oldum salı gününde bitane iptal randevumu varmış beni hemen oraya yazdılar adetim tamda 12.gunundeydim çekildim. Yoksa bı sonraki aya kalacaktım adetin 12.gununden sonra çekilmiyormus
Tamm canım ins iyi çıkar sonucunEvet belli bir süreden sonra çekilmiyor şanslıymışsınYarın çekileyim bakalım buraya yazarım
Merhaba çektiren arkadaşlar sanırım hemen almışlar sonuçları öyle demişlerdiHerkese merhaba arkadaşlar. Bende 11 ocak salı günü Çam ve Sakura şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim. Neden bilmiyorum ama hiç korkum ve endişem yok :) belki kısa sürdüğünü söyledikleri içindir. acaba devlet hastanesinde sonuçlar ne zaman çıkıyor bilen var mıdır?
bu arada Hsg çektiren arkadaşlara geçmiş olsun
Devlet hastanesi olduğu için ücretsiz sanırım? Ben de orada çektirmeyi düşünmüştüm ama sonra tıp merkezinde çektirmeye karar verdim. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirimHerkese merhaba arkadaşlar. Bende 11 ocak salı günü Çam ve Sakura şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim. Neden bilmiyorum ama hiç korkum ve endişem yok :) belki kısa sürdüğünü söyledikleri içindir. acaba devlet hastanesinde sonuçlar ne zaman çıkıyor bilen var mıdır?
Geçmiş olsun. Sizdeki belirtiler anestezisiz çekilen hsg'de hissedilen acıdan daha hafif bana göre, o yüzden hiç öyle düşünmeyin. Peki size bu ay korunmanız gerek denildimi?Herkese merhababen de bugün itibariyle hsg çektirmiş bulunmaktayım ben de özel bir görüntüleme merkezinde çektirdim.Randevu saatinde gittim.Merkezin kendi anlaştığı doktorlar gelince beni içeriye aldılar.İkisi de çok kibardı beni biraz sakinleştirdiler.Aneztesi uzmanı çok tatlı bir uykuya dalıcaksın dedi sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda kadın doğum uzmanı gitmişti dışarda bekleyen eşime çekimin güzel geçtiğini herhangi bir sıkıntı görmediğini söylemiş.Ben de biraz sersem bir şekilde giyinip biraz oturup dinlendim.Ne işlemden sonra ne de şu anda bile hiç ağrım olmadı.Ama anestezi biraz kötü etkiledi mide bulantısı,kusma,baş ağrısı.Acaba birazcık acı çekip anestezi almadan mı yaptırsaydım diye içimden geçirmedim değil benim çekimim bu şekildeydi bekleyen arkadaşlara da şimdiden kolaylıklar diliyorum
Bana bununla ilgili bir bilgi verilmedi ama zaten hafif kanama var en azından birkaç gün ilişki olmayacak ne olur ne olmaz diyeGeçmiş olsun. Sizdeki belirtiler anestezisiz çekilen hsg'de hissedilen acıdan daha hafif bana göre, o yüzden hiç öyle düşünmeyin. Peki size bu ay korunmanız gerek denildimi?
Canım ben hacettepede çekildim dört günde sonucun ciktiHerkese merhaba arkadaşlar. Bende 11 ocak salı günü Çam ve Sakura şehir hastanesinde rahim filmi çektireceğim. Neden bilmiyorum ama hiç korkum ve endişem yok :) belki kısa sürdüğünü söyledikleri içindir. acaba devlet hastanesinde sonuçlar ne zaman çıkıyor bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?