- 3 Temmuz 2022
- 568
- 464
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Ocak adetimle gidicem muhtemelen ocağın 10 undan sonra belli olcak günüNe zaman nakil olacaksın canım inşallah herşey yolunda gider bakalım
Neden o ilaçlara ihtiyaç var ki canımkızlar merhaba,
elinizde oxotide 250 mcg ya da cetrotide 250 mcg olan ve satmak isteyen var mı ?
Asla bulamıyorum
Aaaa benimde hadi hayırlısı bakalımOcak adetimle gidicem muhtemelen ocağın 10 undan sonra belli olcak günü
Çatlama önleyici iğneymiş canım. Beli bi büyüklüğe gelince yumurtalar yumurta büyütücü iğne ile beraber bunu da kullandırıyorlar bikaç günNeden o ilaçlara ihtiyaç var ki canım
Bunlar aylardır cok zor bulunan ılaclar neden hala ısrarla bunu verıyor doktorlar gercekten anlamıyorum yaÇatlama önleyici iğneymiş canım. Beli bi büyüklüğe gelince yumurtalar yumurta büyütücü iğne ile beraber bunu da kullandırıyorlar bikaç gün
İnşallah güzel haberler alırızAaaa benimde hadi hayırlısı bakalım
Kaç mm ken tuttu canım?Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallahBenim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
Kaç mm ken tuttu canım?
Kaç mm ken tuttu can
Kuzum fena degıl yınede kalınlaşması 7 üstüne oke diyolar ama 8 üstü daha iyi bi de ikiz gebelik olmuş. Rahımdeki 3 çizgi gorunumu daha onemliymişCanım 7.5 mm idi bir kaç gün sonra transferim oldu
Bunlar aylardır cok zor bulunan ılaclar neden hala ısrarla bunu verıyor doktorlar gercekten anlamıyorum ya
Estrofemde piyasada yok diye duydumbende anlamıyorum. çok stresli bi durum oldu. başladığıma pişman olmadım desen yalan olur.
buldum neyseki ama o stresi yaşamak kötüydü
Estrofemde piyasada yok diye duydum
Transfer hazırlığı için estrofem ve progesteron fitil, iğne kullanılıyoonu da mı almak gerekecek acaba. opu cumartesi benim. sonrasında da iğne kullanılıyor mu ki
Transfer hazırlığı için estrofem ve progesteron fitil, iğne kullanılıyo
Bana hemşire estrofem zor bulunuyo demişti o yuzden tanıdığım eczaneye soyledım 3 kutu getırdı zaten alıcaktım aldım şimdidensordum hemşireye opu sonrası kullanılacak ilaçlar zor bulunuyorsa yazın aramaya başlayayım dedim. yok kolay bulunuyor dedi. görcez bakalım
stres ınsanı zaten cok yıpratıyor ..bende anlamıyorum. çok stresli bi durum oldu. başladığıma pişman olmadım desen yalan olur.
buldum neyseki ama o stresi yaşamak kötüydü
evet estrofem bende cuma gunu bır tane buldum dıger bır tanesını getırtecekler ..Bana hemşire estrofem zor bulunuyo demişti o yuzden tanıdığım eczaneye soyledım 3 kutu getırdı zaten alıcaktım aldım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?