• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bence hiç öyle düşünme herkesin vücudu farklı belirtileri farklı. Öyleki aynı kadının her hamileliği farklı geçiyor☺️ Bekleyelim test yapıp görelim yapmayı düşünüyormusun gününü beklicekmisin
Oda doğru canım 😘🙏 Ay içimden yapmak geliyor aslında en azından silikte olsa belki çıkar diye umut ediyorum .bir tarftanda gününü bekle az kaldı en azından haftasonuna kadar diye muhakkaktayim yani bilemedim🤗

Bende ilk transferımde yerleşme kanamam yok diye cok endişelenmiştim sonra 10. Gunu pozitifi gordum 12. Gun yerleşme kanaması oldu mesela benım gec oldu. Ama cok fazla olmayanda var hatta bi kere kanaması olmuştu arkadasın megerse progestan fitil yapmış negatif gordu.
Hım anladım canım bakalım hayırlısı inşallah bekliyecegim mecbur

cok sagol canımmm
ınsallaahhh saglıkla poztıf gorursun,
ortalama kac gun gıttın kontrole acaba ?
adetın kacıncı gun trasnfer oldun?
hastane cok yakın degıl ,ordna işe geliyorum birde o biraz sıkıntı :) neyse saglıkla olsunda ne yapalım :KK36:
Ben 2.günü tedaviye başladım, 7. 9. 11. Ve en son 13. Günde 18 mm yumurta ile son kontrolümü oldum hiç ilaç vermedi o güne kadar. 13. Gününde başladık çatlatma iğnesi oldum 15. Gün progestan fitil başladım günde 3kere ve folik asit. 20. Günde transfer olmuş oldu. Hastane yakın belki bu yüzden sık çağırmış olabilir beni.
Çok sağolasın inşallah hepimiz için güzel şeyler olur, Rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla 💐

Back
X