- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.921
Çıkar diyor işte varsa embriyoya göreBacım bişey diyim mi senin doktorda bi değişikmişnormalde erken yapmayın diyor tğm doktorlae seninki erken istiyor
Pozitif mi oldu sonrası pekiBen yaptırdım doğal siklüs tü benm transfer olduğum gün yaptırmıştım ama 9 progestoeon çıkmıştı , e2 de 65 çıkmıştı ilaçsız denememde.
Benimde karnım çok ağrıyor sanki gaz dolaşıyor ve rahimin sanki sertleştiKizlar bende galiba usuttum karnım acayip ağrıyor ve çok sik tuvalete çıkmaya başladım
Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak geceyagmuru 5.gün Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 19 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
İşte bizede çok karışamaz da beni biraz sık boğaz ediyor bazı tavsiyeleri ile o yüzden paylasmiyorum hastane islerimi. Benimkiler de hamile kalsam yardım ederler birşey demezler o yüzden gelseler daha iyi olur belki olumsuz olursa da kafam dağılır belki ne biliyim mesguliyetleAy bi değişikmiş seninki bizim k v ile öok seviyeli bi ilişkimiz vae ne o bana karışır ne ben ona haftada bir bi araya geliriz bi şekilde nasıl oluyor bende anlamıyorum ama bi şekilde bi araya geliyoruz.Benim başıma böyle bişey gelecek olsa eşim der ne olcak gelsinler annemin daha çok faydası olur sana der. Benim eşim bazen çok anlayışsız ya
Kimyasal yaşadım canm ama bu değerler.alakali birşey değil yani hepsi ayrı bı süreç.Pozitif mi oldu sonrası peki
Yerlesiyordur inşallahTransferimin 4. Günü bugün 3. Gün embriyosu acayip belim ağrıyor korkmalımıyım?
Anladım kuzu benim değerleri görünce dr iğne verdi progestan 50 mg az önce vuruldum bende. Allahım büyük bakalım 27 test günüm dr 14 gün sonraya verdi testi çok geç ya ;(Kimyasal yaşadım canm ama bu değerler.alakali birşey değil yani hepsi ayrı bı süreç.
Her doktor embriyoyu az çok biliyor ona göre hareket ediyor sabretmeye çalış bence. Benm o değerim den sora ben fitil kullandim sadece ilaçsız süreç olduğu için pek birşey kullanmamıştım. İğne ile yükselir merak etme bende her gün vuruldum şimdi 5 günde bir vurulcaz fitil kullanıyorumAnladım kuzu benim değerleri görünce dr iğne verdi progestan 50 mg az önce vuruldum bende. Allahım büyük bakalım 27 test günüm dr 14 gün sonraya verdi testi çok geç ya ;(
Kaçıncı gün embriyosun ve test günün ne zamanHer doktor embriyoyu az çok biliyor ona göre hareket ediyor sabretmeye çalış bence. Benm o değerim den sora ben fitil kullandim sadece ilaçsız süreç olduğu için pek birşey kullanmamıştım. İğne ile yükselir merak etme bende her gün vuruldum şimdi 5 günde bir vurulcaz fitil kullanıyorum
5.gun 2 embriyo benim 14 Ocak transfer bu cumartesi test günü dediKaçıncı gün embriyosun ve test günün ne zaman
Karamel takmaya başlayacak attık sana ondan ısrarcı
Ay Kübra senden bunu duyacakmıydımTatlım biraz önce hastaneden geliyorum kan testi yaptık
Ya çok üzüldüm adınıza. Kaçtı beta değerniz 12.gününde12. Gün pozitif ve bugün 14. Gün değerim düşmüş kimyasal dedi doktor malesef
Aaa benden bir gün sonra olmuşsunuz5.gun 2 embriyo benim 14 Ocak transfer bu cumartesi test günü dedi
Benimde 5 .gün ama pazartesi test dedi5.gun 2 embriyo benim 14 Ocak transfer bu cumartesi test günü dedi
Benm çok öyle afaki belietilerim olmaz genelde ilerleyen zamanlarda yani pek belirgin birsey yok herşey stabil şuanAaa benden bir gün sonra olmuşsunuzbelirtileriniz var mı?
Benmki böyle erkenci kuş canm :)) normali 10.gundur de isteBenimde 5 .gün ama pazartesi test dedineden ki
Aynı gün transfer olmuştuk4. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?