Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

karamel Latte yavru benim 3. Gün embriyosun 5. Gün yazmışsın :) ve 13 Ocak

İşte bizede çok karışamaz da beni biraz sık boğaz ediyor bazı tavsiyeleri ile o yüzden paylasmiyorum hastane islerimi. Benimkiler de hamile kalsam yardım ederler birşey demezler o yüzden gelseler daha iyi olur belki olumsuz olursa da kafam dağılır belki ne biliyim mesguliyetle benm esim ben söylemeyeceğim için iş güç yapmiyim diye gelmesinler diyim diyo
Anlayisliymis işte canim faydası olur diyormuş canm niye anlayışsız diyosun eşine

Kimyasal yaşadım canm ama bu değerler.alakali birşey değil yani hepsi ayrı bı süreç.
Anladım kuzu benim değerleri görünce dr iğne verdi progestan 50 mg az önce vuruldum bende. Allahım büyük bakalım 27 test günüm dr 14 gün sonraya verdi testi çok geç ya ;(

Anladım kuzu benim değerleri görünce dr iğne verdi progestan 50 mg az önce vuruldum bende. Allahım büyük bakalım 27 test günüm dr 14 gün sonraya verdi testi çok geç ya ;(
Her doktor embriyoyu az çok biliyor ona göre hareket ediyor sabretmeye çalış bence. Benm o değerim den sora ben fitil kullandim sadece ilaçsız süreç olduğu için pek birşey kullanmamıştım. İğne ile yükselir merak etme bende her gün vuruldum şimdi 5 günde bir vurulcaz fitil kullanıyorum

Kaçıncı gün embriyosun ve test günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…