- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.941
Hadi yaa kaç çıkmıştı ki değerin sonra kaç oldu12. Gün pozitif ve bugün 14. Gün değerim düşmüş kimyasal dedi doktor malesef
Niye o kadar erken test istedi ki senden5.gun 2 embriyo benim 14 Ocak transfer bu cumartesi test günü dedi
Merhaba ben Bülent hocadayim transfer oldum dün anestezili oldu benim gerçi.genelde gelenler yolda küçük su şişesi içmeye başlıyor banko işlemleri hallettikten sonra bir küçük su daha iç bol bol yürü hemen aşağı iniyor su hayırlı olsun tedavinKızlar merhabaBir terslik olmazsa perşembe günü transferim var. Yarın son kez değerlere bakılıp gebelik aşısı yapılacak. Aynı transfer gibi operasyon odasında ve idrara sıkışık yapılıyormuş. Tutunmayı %5-10 etkiliyor dedi dr. Ben bu idrara sıkışık olma durumundan biraz korkuyorum normalde de tutmam. Beni zorlamayacak bir sıkışıklık için ne kadar önceden ne kadar su içmem lazım? Bir de benim gibi Bülent Tıraş’a tedavi olan var mı? Malum kendisi başarısı kadar çok bekletmesiyle de meşhur orada sıkıntı yaşamak istemiyorum su konusundan yardımcı olursanız sevinirim
Benm ki öyle canm varsa çıkar zaten diyorNiye o kadar erken test istedi ki senden
Banada evde iki bardak için gelin dedi.. yolumuz 45 dk zaten gidene kadar sıkışirimAbartmışlar sanki bana 3 bardak yeter denildi yetti de yani
Senin yine sonuçlandı şükür geç mi söylemeyi düşünüyorsun hamileliğini bana kalsa ben 3 4 ay demem ama neeeeerdeKizlarSmileess MaviHayallerim sizin k.v geldi gelecek endişenizin üzerine benim şehrime gelmemle k.validemi görmeden onun bu şehirden gitmesinin huzurunu anlatsam mııı anlatmasam mi bilemedim
Düzeltiyorum kuzum
Ahahaha tam dişime göre ama o benden istekli testeKaramel takmaya başlayacak attık sana ondan ısrarcı
Ballı kızsın heeKizlarSmileess MaviHayallerim sizin k.v geldi gelecek endişenizin üzerine benim şehrime gelmemle k.validemi görmeden onun bu şehirden gitmesinin huzurunu anlatsam mııı anlatmasam mi bilemedim
Sıkışmak yeterli değil canım mesana dolu olması önemli bide . 2 bardak su ile mesane asla dolmaz.Banada evde iki bardak için gelin dedi.. yolumuz 45 dk zaten gidene kadar sıkışirim
Sana katılıyorum canım ama bence çok su içmek değilde suyun mesaneye inmesi önemliAl benden de okadar
Transferler yüzünden normalde de idrar tutamaz oldum
Yarın mı kan verecektin canım senBallı kızsın hee
Neyse ki bende istediğim den de iyi geçti
Sağolsun koranayim diye kapıma çorbayı bırakıp zile basıp gitti1 hafta rahat geçti
Ben cok içmicem bu sefer 3 bardak içip bırakıcamSana katılıyorum canım ama bence çok su içmek değilde suyun mesaneye inmesi önemli
Valla benim kv de dış gebelik geçirdiğim de çok üzülmüştü .. dedi ki bir daha hamile kalırsan üç ay söylemeyin bana. ama mübarek müsaade etmiyorsun kiSenin yine sonuçlandı şükür geç mi söylemeyi düşünüyorsun hamileliğini bana kalsa ben 3 4 ay demem ama neeeeerde
İnşallah hayırlı sonuçlar alalimda siz aynı şehirdemisiniz canim
Benimki de cumartesi yada pazar geliyorKizlarSmileess MaviHayallerim sizin k.v geldi gelecek endişenizin üzerine benim şehrime gelmemle k.validemi görmeden onun bu şehirden gitmesinin huzurunu anlatsam mııı anlatmasam mi bilemedim
Bende öyle düşünüyorum canım inşallah o günü görürsekBen cok içmicem bu sefer 3 bardak içip bırakıcam
İki bardak içerim orda da içerim zaten yolda sıkışmak istemiyorum birde beklersem vay halime...Sıkışmak yeterli değil canım mesana dolu olması önemli bide . 2 bardak su ile mesane asla dolmaz.
Ben 1 lt den biraz fazla istim aşırı sıkışık tım doktor baktı tam dolu değil bile dedi .hemşiresi hocam göbeği kontrol ettik çok sert dedi . Sonra başladılar
Evet canim ayni mahalledeyiz hattaSenin yine sonuçlandı şükür geç mi söylemeyi düşünüyorsun hamileliğini bana kalsa ben 3 4 ay demem ama neeeeerde
İnşallah hayırlı sonuçlar alalimda siz aynı şehirdemisiniz canim
Kizlarrrrrrr sonucun çıktıAslında en iyisi beklemek ya sürekli kan vermekte beni sinir ediyor ama benim Doktor beklemez beni okadar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?