Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba ben Bülent hocadayim transfer oldum dün anestezili oldu benim gerçi.genelde gelenler yolda küçük su şişesi içmeye başlıyor banko işlemleri hallettikten sonra bir küçük su daha iç bol bol yürü hemen aşağı iniyor su hayırlı olsun tedavin

Kizlar Smileess MaviHayallerim sizin k.v geldi gelecek endişenizin üzerine benim şehrime gelmemle k.validemi görmeden onun bu şehirden gitmesinin huzurunu anlatsam mııı anlatmasam mi bilemedim
Senin yine sonuçlandı şükür geç mi söylemeyi düşünüyorsun hamileliğini bana kalsa ben 3 4 ay demem ama neeeeerde
İnşallah hayırlı sonuçlar alalimda siz aynı şehirdemisiniz canim

Kizlar Smileess MaviHayallerim sizin k.v geldi gelecek endişenizin üzerine benim şehrime gelmemle k.validemi görmeden onun bu şehirden gitmesinin huzurunu anlatsam mııı anlatmasam mi bilemedim
Ballı kızsın hee
Neyse ki bende istediğim den de iyi geçti
Sağolsun koranayim diye kapıma çorbayı bırakıp zile basıp gitti 1 hafta rahat geçti

Banada evde iki bardak için gelin dedi.. yolumuz 45 dk zaten gidene kadar sıkışirim
Sıkışmak yeterli değil canım mesana dolu olması önemli bide . 2 bardak su ile mesane asla dolmaz.
Ben 1 lt den biraz fazla istim aşırı sıkışık tım doktor baktı tam dolu değil bile dedi .hemşiresi hocam göbeği kontrol ettik çok sert dedi . Sonra başladılar

Senin yine sonuçlandı şükür geç mi söylemeyi düşünüyorsun hamileliğini bana kalsa ben 3 4 ay demem ama neeeeerde
Valla benim kv de dış gebelik geçirdiğim de çok üzülmüştü .. dedi ki bir daha hamile kalırsan üç ay söylemeyin bana. ama mübarek müsaade etmiyorsun ki
Pazar transferim var , kv eşime diyoki dayinlar gelcek çaya mi gelsek bir akşam.. tövbe yarabbim dedim içimden.. esimde evde yokuz dedibakalım birde okullar tatil ya herkes biyerelere gitme telaşında

İki bardak içerim orda da içerim zaten yolda sıkışmak istemiyorum birde beklersem vay halime...
bakıyor doktor dolu değil ise söylüyor benim aşılama da da kontrol etmişlerdi..

Evet canim ayni mahalledeyiz hatta
Bana zararlari yok ama faydalari da yok hani
Kalp atişini duyunca söyleyecek eşim, burdayken aslinda sonucu almistik ama eşim benim onu görmek istemediğimi bildigi için onlar gidince söylerim, hem kalp atisini da duymuş olalim dedi sağolsun varolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…