Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşAllah bu defa herşey güzel olur hayırlısı ile dolu dolu bir gebelik olur, gümbür gümbür gelir bebeğin

Valla sorma neler dedik illa gelicem dedi öyle inat etti ki kafasına koymuş gelmeyi bana da günler dar geldi tabi ,
Tahmin ettim bana da öyle geliyor dar geliyor görğşeceğim zaman benimm k..v çok gelip gitmez oğlu sağolsun arada ille gelim kalın diye çağırır senin k.v yamanmış valla normalde küsüp gelmemesi gerek en azından az tavır yapar gelmez ama seninki ille gelcwm demiş

Yok artık yanlış anlamaya gidiyordu olay dedim eşime gelsin birşey deme ama tabi benm esim başka yönden de gelme dedi onların iyiliği için ama dedi illa soylim hastane işlerimiz var diye gelmezler dedi söylese de gelirler varsa var der ben ne yapıcam size der testle ogrencegim için bı zararı olmaz varmı yokmu bilirim hiç olmazsa. Kaynanam benm çok inatçı hayatta kafasındaki planı caydiramassin olsede gelir

Ay bi değişikmiş seninki bizim k v ile öok seviyeli bi ilişkimiz vae ne o bana karışır ne ben ona haftada bir bi araya geliriz bi şekilde nasıl oluyor bende anlamıyorum ama bi şekilde bi araya geliyoruz. Benim başıma böyle bişey gelecek olsa eşim der ne olcak gelsinler annemin daha çok faydası olur sana der. Benim eşim bazen çok anlayışsız ya

Aslında en iyisi beklemek ya sürekli kan vermekte beni sinir ediyor ama benim Doktor beklemez beni okadar:))
Aynen canım beklemek daha iyi net olması için biraz önce hemşireye attım. Dedim Erken test yaptım pozitif çıktı idrar testinde ama yarın test günümdu biraz önce verdim dedm kan testini de net olsun diye erken mi yaptın dedi evet dedim dayanamadımKan testini görelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…