- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.901
Valla sorma neler dedik illa gelicem dedi öyle inat etti ki kafasına koymuş gelmeyiAenim k.v gelecek ya ondan bi anda bitivermiş olabilir mi günler
İnşAllah bu defa herşey güzel olur hayırlısı ile dolu dolu bir gebelik olur, gümbür gümbür gelir bebeğinİnşaallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsinİnşallah sonuna kadar gider varsa kalp atışlarını duyabilirim dünyalar benim olur vala ilk gebeliğimde duyamadım boş gebelik yaşadım inanılmaz heyecanlıyım şu an
Benimde 18 i Çarşamba günü transfer eklermisiniz 6. Gün embriyosuTransfer tarihiniz nedir ekleyeyim
Ben yaptırdım doğal siklüs tü benm transfer olduğum gün yaptırmıştım ama 9 progestoeon çıkmıştı , e2 de 65 çıkmıştı ilaçsız denememde.3. Gün embriyosun sen yaptırdın mı hiç bu testleri
Hala yapmadin mi kizzz K Kubra AvciYanlış hatırlamıyorsam testte pozitifti
Kan testi yapmamıştı
İnsalalh canım benim inşallahİnşAllah bu defa herşey güzel olur hayırlısı ile dolu dolu bir gebelik olur, gümbür gümbür gelir bebeğin
Tahmin ettim bana da öyle geliyor dar geliyor görğşeceğim zaman benimm k..v çok gelip gitmez oğlu sağolsun arada ille gelim kalın diye çağırırValla sorma neler dedik illa gelicem dedi öyle inat etti ki kafasına koymuş gelmeyibana da günler dar geldi tabi ,
Yaptım kız merak etme idrar testim pozitif 9 günde biraz önce de kan testi verdik 2 saate cikicak sonuç
Yok artık yanlış anlamaya gidiyordu olay dedim eşime gelsin birşey deme ama tabi benm esim başka yönden de gelme dedi onların iyiliği için ama dedi illa soylim hastane işlerimiz var diye gelmezler dedi söylese de gelirler varsa var der ben ne yapıcam size derTahmin ettim bana da öyle geliyor dar geliyor görğşeceğim zaman benimm k..v çok gelip gitmez oğlu sağolsun arada ille gelim kalın diye çağırırsenin k.v yamanmış valla normalde küsüp gelmemesi gerek en azından az tavır yapar gelmez ama seninki ille gelcwm demiş
Aslında en iyisi beklemek ya sürekli kan vermekte beni sinir ediyor ama benim Doktor beklemez beni okadar:))Yaptım kız merak etme idrar testim pozitif 9 günde biraz önce de kan testi verdik 2 saate cikicak sonuçNormalde yarın test günüm
Ay bi değişikmiş seninki bizim k v ile öok seviyeli bi ilişkimiz vae ne o bana karışır ne ben ona haftada bir bi araya geliriz bi şekilde nasıl oluyor bende anlamıyorum ama bi şekilde bi araya geliyoruz.Yok artık yanlış anlamaya gidiyordu olay dedim eşime gelsin birşey deme ama tabi benm esim başka yönden de gelme dedi onların iyiliği için ama dedi illa soylim hastane işlerimiz var diye gelmezler dedi söylese de gelirler varsa var der ben ne yapıcam size dertestle ogrencegim için bı zararı olmaz varmı yokmu bilirim hiç olmazsa. Kaynanam benm çok inatçı hayatta kafasındaki planı caydiramassin olsede gelir
Bacım bişey diyim mi senin doktorda bi değişikmişAslında en iyisi beklemek ya sürekli kan vermekte beni sinir ediyor ama benim Doktor beklemez beni okadar:))
Aynen canım beklemek daha iyi net olması için biraz önce hemşireye attım. Dedim Erken test yaptım pozitif çıktı idrar testinde ama yarın test günümdu biraz önce verdim dedm kan testini de net olsun diye erken mi yaptın dedi evet dedim dayanamadımAslında en iyisi beklemek ya sürekli kan vermekte beni sinir ediyor ama benim Doktor beklemez beni okadar:))
Vala ha gerçekten doğru bizimki enteresan mi yoksa kizlarBacım bişey diyim mi senin doktorda bi değişikmişnormalde erken yapmayın diyor tğm doktorlae seninki erken istiyor
12. Gün pozitif ve bugün 14. Gün değerim düşmüş kimyasal dedi doktor malesefKıbrısta oldum ben. Senin sonucun belli oldumu umarım pozitiftir Allah gönlümüze göre versin
Kizlar bende galiba usuttum karnım acayip ağrıyor ve çok sik tuvalete çıkmaya başladımYaptım kız merak etme idrar testim pozitif 9 günde biraz önce de kan testi verdik 2 saate cikicak sonuçNormalde yarın test günüm
Canım çok üzüldüm12. Gün pozitif ve bugün 14. Gün değerim düşmüş kimyasal dedi doktor malesef
Ekledim aramıza hoşgeldinBenimde 18 i Çarşamba günü transfer eklermisiniz 6. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?