- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
Bebiş sımsıkı tutunsun canım hayırlısıyla 

Kizlar bugün transfer günüm şans dileyin bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugün transfer günüm şans dileyin bana![]()
Su an hesapladım 3 ay prolutex 22 bin tutuyoevet lıtunus bende alırken gecenyıl pahalıydı suan da artmıstır..
genelde 3 ay kullanılıyor canım aynen
Senın nasıl gecıyo gunlerın canımBebiş sımsıkı tutunsun canım hayırlısıyla![]()
canım uzme kendını söyle yaparsın;Su an hesapladım 3 ay prolutex 22 bin tutuyoayy inanamıyorum artık sgk nın karsılamamasına üzüldüm
Bilmiyorum ki canm estradiol içerikli keten tohumu nar suyu bunlar olduğu için elbette yariyordur rahimde kalınlaşma olmuyorsa inatla yine yaramayabilir belli sorun yoksa besler canim yani besin olsun diye tüketiyorum ben icmedende ilaçla kalinlasiyordu yoksa.Yarıyo mu nar suyu peki? rahım için kalınlığı arttırıyomuş… doktorum gerek yok dedi sordugumda ama yınede besler rahımı diye içim dedim. Transferden sonra içmim o zaman canım sağol soylediğin için
Ben adeti bekliyorum hazırlık için daha belli değilCanım senin transfer günün ne zaman
Senın nasıl gecıyo gunlerın canımkaçıncı gundesın
Kuzum söyle doktoruna devletin karşıladıklarını versin.Su an hesapladım 3 ay prolutex 22 bin tutuyoayy inanamıyorum artık sgk nın karsılamamasına üzüldüm
Hadi gozunaydin nazlım nazlım geldi sonundaKızlaaar adet oldum sonunda
Yarın başlıyoruz ilaçlara![]()
İşte aynen bencede kalçadan olanda baya etkili ama kimi hem kalça hem göbek veriyorKuzum söyle doktoruna devletin karşıladıklarını versin.
Neden böyle paralı şeyler verirlerki anlamış değilim abi aynı görevi görüyorsa neden ücretli ilaç
Ahahah sağol canımHadi gozunaydin nazlım nazlım geldi sonunda![]()
Ya kalçadan olanı kullanın kanama gecmezse ozaman göbekten olana gec ne bilim mutlaka vardır bi çözümü.İşte aynen bencede kalçadan olanda baya etkili ama kimi hem kalça hem göbek veriyor![]()
Boyle bi secenek varsa degerlendırırım canım bendecanım uzme kendını söyle yaparsın;
lıtunus yerıne bebek tutunca doktoruna dersın kı ben maddı olarak odeyemıyorum devletın karsıladıgı progestan var fıtıl onu verır aynı şey ..
prolutex yerıne de progestan 50mg ıgne var oda prolutex yerıne kalcadan yaptırılıyor . onu ıstersın .. onu devlet karşılıyor.
şayet ben öyle dıycem.
ücretli kısmı bır yere kadar odeyebılırım
Aynen katılıyorumYa kalçadan olanı kullanın kanama gecmezse ozaman göbekten olana gec ne bilim mutlaka vardır bi çözümü.
Her denememde devletin karşıladıklarını kullandım kanamam da oldu düşük tehlikemde şak diye kesti progestanlar yani öyle kötü değiller
Bı iki bardak içerim ya açik icerim bırakmadım hiç öyle.Günaydın kızlar, transfer den sonra bugün 3.gün çay içiyormusunuz ben biraz azalttım da
Ben hep günde 2 bardak cok açık içerdim doktorum öyle önermiştiGünaydın kızlar, transfer den sonra bugün 3.gün çay içiyormusunuz ben biraz azalttım da
Günaydın kızlar, transfer den sonra bugün 3.gün çay içiyormusunuz ben biraz azalttım da
Ben önceki transferımde hiç bişey yememiştim kalınlaşmıştı cok şükür ama yınede nar suyu 1 mm daha koysa o bile karBilmiyorum ki canm estradiol içerikli keten tohumu nar suyu bunlar olduğu için elbette yariyordur rahimde kalınlaşma olmuyorsa inatla yine yaramayabilir belli sorun yoksa besler canim yani besin olsun diye tüketiyorum ben icmedende ilaçla kalinlasiyordu yoksa.
İlaçta kendi başına baya etkili oluyor zaten