- 3 Ekim 2022
- 65
- 84
- 8
- Konu Sahibi karamel Latte
daha güzel sonuçlar için bekliyordur zamanını:) bu arada kaç embriyo transfer edildi tek mi çift miTesti yaptım kızlar tertemiz bir negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha güzel sonuçlar için bekliyordur zamanını:) bu arada kaç embriyo transfer edildi tek mi çift miTesti yaptım kızlar tertemiz bir negatif![]()
Ben daha transfer olmadım canım adeti bekliyorumdaha güzel sonuçlar için bekliyordur zamanını:) bu arada kaç embriyo transfer edildi tek mi çift mi
Canım her ay aynı olmuyo rahım kalınlığı fakat bu sürece girince stresten adetler gecıkıyo falanKızlar bugün 10.gunu adetimin normalde 9 üstleri veya 8mm olur rahim kalınlığı ama bugün 7.6mm çıktı ilk defa böyle oldu pazartesi yine randevum var geç kalinlasicak sanırım biraz daha. Hayırlısı olsun benm gibi olan oldumu bende yıllardır ilk defa yaşıyorum
Bünyem stresli sanırım bu sefer![]()
Ya evet nar suyu iyi gelıyomuş bende başladım bakalım bana iyi gelcek miNar suyu içiyormusun canım faydası var başla bugün
Ayyy o bakım olayını bende dusunuyorum sacımı mı boyatsam falanYok olmadım hala.
Bugün bi test alıp son kez daha yapıp rafa kaldıracağım bu meseleyi
Dişçideydim gebelikten önce bakıma girdim![]()
Gelir ya ben estrofeme başladığım dönem başlıyorum hepYa evet nar suyu iyi gelıyomuş bende başladım bakalım bana iyi gelcek mi![]()
Ben daha once içmemiştim hiç bu defa içim dedımGelir ya ben estrofeme başladığım dönem başlıyorum hep![]()
Boya kesim ne varsa yaptırAyyy o bakım olayını bende dusunuyorum sacımı mı boyatsam falan![]()
İyi yapmışsın canım ben her transfer de içtim ne olur ne olmaz diyeBen daha once içmemiştim hiç bu defa içim dedım![]()
Ya sonra dedım boyayı 5. Ayda yaptrırım millet catır catır boyatıyo hamıleyken dip boya olmadgı sürece bişey olmazBoya kesim ne varsa yaptır![]()
Boşver milleti sen boyatmaYa sonra dedım boyayı 5. Ayda yaptrırım millet catır catır boyatıyo hamıleyken dip boya olmadgı sürece bişey olmazkesimide erteledım cok bakımlı bir hamılelik gecırmeyı planlıyorum bakalım
![]()
Aaa bende ombre yaptrmayı planlıyorum aman ne bılıyım zor olunca hamilelik boyle karnımı hayal edip şoyle yaparım boyle gezerım dıyorum hayaller işteBoşver milleti sen boyatma
Benim ombrem var aslında yenilenme zamanı geldi ama tesettürlüyüm nasılsa diye önemsemiyorum şu aşamada
Birde hamileyken ombrenin bakımı fönü uğraşamam aksın saçımdaki de dedim![]()
Ombre fön istiyor makyaj istiyor bakabilirim dersen yaptırAaa bende ombre yaptrmayı planlıyorum aman ne bılıyım zor olunca hamilelik boyle karnımı hayal edip şoyle yaparım boyle gezerım dıyorum hayaller iştebelkide korkarım boyatamam dediğin gibi
![]()
Öyle canm bakalım pazartesi güzel haberler olur Allah'ın izniyleCanım her ay aynı olmuyo rahım kalınlığı fakat bu sürece girince stresten adetler gecıkıyo falan![]()
Yaptrmak istıyorum hamilelik cekımı inşallah hayırlısıylaOmbre fön istiyor makyaj istiyor bakabilirim dersen yaptır
Hamilelik çekimi filan yaptırırsın belki![]()
İnşallah canımYaptrmak istıyorum hamilelik cekımı inşallah hayırlısıyla![]()
Kaçıncı gün embyo canım rabbim hayırlısını nasip etsin22 aralık transfer oldum kızlar bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım gebe miyim ? Çok silik çıktı çizgi yoksa sadece ben mi görebiliyorum siz görüyor musunuz
Ben de nar suyu kasılma yapar diye biliyorum amaYa evet nar suyu iyi gelıyomuş bende başladım bakalım bana iyi gelcek mi![]()