- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
Merhaba nar suyu neye yarıyormuşNar suyu içiyormusun canım faydası var başla bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nar suyu neye yarıyormuşNar suyu içiyormusun canım faydası var başla bugün
Rahim kalınlaşmasınaMerhaba nar suyu neye yarıyormuş
Ben de hemen başlayayım bari inşallah geç kalmamışımdır. Transfere kadar mı içiliyor kontrole kadar mı? Ben şu an estrofem kullanıyorum.Rahim kalınlaşmasına
Kalınlaşma probleminiz yoksa cokta içmenize gerek yok.Ben de hemen başlayayım bari inşallah geç kalmamışımdır. Transfere kadar mı içiliyor kontrole kadar mı? Ben şu an estrofem kullanıyorum.
Bilmiyorum ki ilk denemem bu. Hiç bir şey de bilmiyorum burda insanlar bir sürü ilaç sayıyor ben sadece estrofem kullanıyorum. Kan testi falan yapmadılar sadece ultrason yapıldı. Kontrole gideceğim ayın 11 inde sorayım bari. Bana estrofemi iç gel rahim kalınlığına bakacağız dedi. Ondan sonra bir daha ilaç kullanacak mıyım acaba? 1 hafta sonra da transfer dedi duruma göre.Kalınlaşma probleminiz yoksa cokta içmenize gerek yok.
Kullanırsınız büyük ihtimalle.Bilmiyorum ki ilk denemem bu. Hiç bir şey de bilmiyorum burda insanlar bir sürü ilaç sayıyor ben sadece estrofem kullanıyorum. Kan testi falan yapmadılar sadece ultrason yapıldı. Kontrole gideceğim ayın 11 inde sorayım bari. Bana estrofemi iç gel rahim kalınlığına bakacağız dedi. Ondan sonra bir daha ilaç kullanacak mıyım acaba? 1 hafta sonra da transfer dedi duruma göre.
Kizlar bugün transfer günüm şans dileyin banaBende çok gerilmiştim ama uyutulunca bir şey anlaşılmıyo hiç gerilmeyin hayırlısı olsun
Canım senin transfer günün ne zamanKullanırsınız büyük ihtimalle.
Bi süre sadece estrofem transfere 5 gün kala diğer ilaçlar ekleniyor genelde. Verirler sizede
Hangi merkezdesiniz her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor
Sakin ol canım transfere 5 gün kala benimde diğer ilaçlar eklendi. Onun öncesinde sadece estrofemle corasprin kullandımBilmiyorum ki ilk denemem bu. Hiç bir şey de bilmiyorum burda insanlar bir sürü ilaç sayıyor ben sadece estrofem kullanıyorum. Kan testi falan yapmadılar sadece ultrason yapıldı. Kontrole gideceğim ayın 11 inde sorayım bari. Bana estrofemi iç gel rahim kalınlığına bakacağız dedi. Ondan sonra bir daha ilaç kullanacak mıyım acaba? 1 hafta sonra da transfer dedi duruma göre.
canım lıtunus bende asılamada kullandım,Ben sevdim bu aparatı ya çok kolay
Bı Arkadaş var hiç yapmamış çubukla
Ben sadece aklıma işte fitili çok mu içeri koyuyorum çubuğun yarısını mi koysam diye muallakta kaldim
nooo,Kızlar tüp bebek heyet raporu olanlar
Bu estrofem lutinus prolutex gibi ilaçları raporu olanlarda devlet karşılamıyor mu
Lucrin gonal f ovitralla gibi ilaçları karşılıyor
Aaaa kötü mü geliyor yoksa ben içim dedim herkes içiyo diyeBen de nar suyu kasılma yapar diye biliyorum ama
Aaa litunus ve prolutexi karsılamıyo mu sgknooo,
lıtunus ucretlı , prolutex de sgk karşılamıyor dıye biliyorum .. maalesef.
estrofemı karşılıyor, saglık ocagında yazdırabılırsın ..
ben aşılamada lıtunus kullandım ucretlı almıstım ..Aaa litunus ve prolutexi karsılamıyo mu sgk
Yok transferden sora içme canm bende içmiyorum sadece transfer olana kadar iciuorum. Yani kesin şu yapar bu yapar yok ama arada icilse de hergun içmemek daha iyi transfer sorasi.Aaaa kötü mü geliyor yoksa ben içim dedim herkes içiyo diye
transfere kadar olabilir cnm ama transfer sonrası sakıncalı diye biliyorum ben hatta okuyunca sizde dün tekrar araştırdımAaaa kötü mü geliyor yoksa ben içim dedim herkes içiyo diye
Bende onları kullancakmışım gecen eczaneye ugrayıp sordum baya pahalıydı hadi litunusda fazla ilaç var prolutex 7 adet hemen bitiyo. 3 ay kullanılıyo bi de galıba bu ilaçlarben aşılamada lıtunus kullandım ucretlı almıstım ..
prolutexıde karsılamıyor dıye bılıyorum canım![]()
evet lıtunus bende alırken gecenyıl pahalıydı suan da artmıstır..Bende onları kullancakmışım gecen eczaneye ugrayıp sordum baya pahalıydı hadi litunusda fazla ilaç var prolutex 7 adet hemen bitiyo. 3 ay kullanılıyo bi de galıba bu ilaçlar
Yarıyo mu nar suyu peki? rahım için kalınlığı arttırıyomuş… doktorum gerek yok dedi sordugumda ama yınede besler rahımı diye içim dedim. Transferden sonra içmim o zaman canım sağol soylediğin içinYok transferden sora içme canm bende içmiyorum sadece transfer olana kadar iciuorum. Yani kesin şu yapar bu yapar yok ama arada icilse de hergun içmemek daha iyi transfer sorasi.