- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.081
Nabayim poğaça yaptım otuz kişilik pişmesini bekliyorumNapıyosunuz kader arkadaşlarım
Ahahah at buzlugaNabayim poğaça yaptım otuz kişilik pişmesini bekliyorumsen nabiyorsun
Yok canım üniversite lise öğrencileri var da onlara yaptım 60 kişilikte paylaştık arkadaşla:)) yengenide buraya çağır laflayalimAhahah at buzluga
Eşimin amcasının eşi geldi yengem diyim oturuyoruz öyle coluk çocuk ev harabe
Aa ne güzel yapmışsınızYok canım üniversite lise öğrencileri var da onlara yaptım 60 kişilikte paylaştık arkadaşla:)) yengenide buraya çağır laflayalim
Şu pazartesi gelseydi olcakmiyim olmicakmiyim içime dert oldu olacaksam olcagimi bileyim belirsizlik hiç bana göre değil.Aa ne güzel yapmışsınız
Çağırayım valla gelsinler
Evet test gününe doğruBir gün daha bitti
Evet cok sıkıntılı süreç bende yarın başlarım ilaca inşallah bi muayene olayımŞu pazartesi gelseydi olcakmiyim olmicakmiyim içime dert oldu olacaksam olcagimi bileyim belirsizlik hiç bana göre değil.
Hadi bakalım yarın 4.Bir gün daha bitti
Tahlil vericeksin bide dimi canimEvet cok sıkıntılı süreç bende yarın başlarım ilaca inşallah bi muayene olayım
Ya bu merkez den merkeze değişiyormuş canım ben bahcecideyken hep kan veriyordum.Tahlil vericeksin bide dimi canim
Adetken değil de sonra yine tahlil veriliyormuydu ben hatirlayamadim
AA progeston filan yüksekse başlanmiyor ama m tedaviye bı bakılsa iyiydi adetken sana.Ya bu merkez den merkeze değişiyormuş canım ben bahcecideyken hep kan veriyordum.
Bu doktor bakmıyormuş galiba
Çok şükür iyi ol tabi senin nasıl gidiyorBende iyi cok şükür ne yapayım
Bi bilsem canım buranın işleyişi cok farklı.AA progeston filan yüksekse başlanmiyor ama m tedaviye bı bakılsa iyiydi adetken sana.
Benm progeston 0.66 çıktı mesela 1 çıksa yapilmiyor onu nasıl anliyor
Ben yarın adetin 2. Günü olarak başlıyorum inşallah daha transfere varÇok şükür iyi ol tabi senin nasıl gidiyor
Bence deBenimde 2.gün zaman nasıl yavaş yahu ışık hızıyla geçen zaman durdu
Hadi hayırlısı olsunBen yarın adetin 2. Günü olarak başlıyorum inşallah daha transfere var
İnşallah canımHadi hayırlısı olsuninşallah güzel şekilde sonuçlanır
Bende 13 gün sonra test yapicam çok heyecanlandım ya beklemek çok zorİnşallah canım
Kaçıncı gün embriyosu canım?Bende 13 gün sonra test yapicam çok heyecanlandım ya beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?