- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.121
Merbaba benimde 38 yumurta toplamdı 2 ay önce 4 ocakta tek transfer yapıldı:)Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Merbaba benimde 38 yumurta toplandı 2 ay önce. 5 tane 5. Gün embriyom donduruldu 4 ocakta tek transfer yapıldı 5aa kalitesindeydi. Sonuç bekleme zamanıSelam ,bende ocakta taransfer olacağım inşallah.
tek embriyo transfer edilecek..
5Aa.. 12dondurulmusum var
2adet bekledim..
Aynı gün yapılmış transferimiz hadi hayırlısı inşallahMerbaba benimde 38 yumurta toplandı 2 ay önce. 5 tane 5. Gün embriyom donduruldu 4 ocakta tek transfer yapıldı 5aa kalitesindeydi. Sonuç bekleme zamanı
Aynen bana da bu şekilde dediler.Benim doktorum normal hayatına devam et yasak yok,ağır yorucu işlerden sakın sadece dedi, hatta yatma dedi
Nar suyu tam olarak neye iyi geliyor kızlar ben kaçırmışımBen daha once içmemiştim hiç bu defa içim dedım
Alledeyim. Haftaya kontrolüm var o zaman söyler herhalde daha benim transfere varKullanırsınız büyük ihtimalle.
Bi süre sadece estrofem transfere 5 gün kala diğer ilaçlar ekleniyor genelde. Verirler sizede
Hangi merkezdesiniz her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor
Kalınlaşma yapıyomuş kuzumNar suyu tam olarak neye iyi geliyor kızlar ben kaçırmışım
Tranafer gunu ve sonra ki 2 gun içinde hareket et dedi mi? Bende bu sefer sadece transfer gunu yatmayı dusunuyorumda, dısarı cıkarız diyoruz eşimle sonraki 2 gunBenim doktorum normal hayatına devam et yasak yok,ağır yorucu işlerden sakın sadece dedi, hatta yatma dedi
Hayırlı olsun canımMerbaba benimde 38 yumurta toplandı 2 ay önce. 5 tane 5. Gün embriyom donduruldu 4 ocakta tek transfer yapıldı 5aa kalitesindeydi. Sonuç bekleme zamanı
Klinigin hemsiresi, istirahat edin dedi bana. Agir islerden uzak durun, yemegini filan kendiniz yapabilirsiniz dedi. Sürekli yatmak zaten iyi değil, arada hareket etmek rahimde kan dolaşimi açısından önemli. Ben 3.gün dolunca uçakla evime döndüm. Evime döndükten sonra ufak ufak evde düzen sağladim, yemek yaptim. Yere egilmemeye calisiyorum. Kişi kendini zorlayan işleri bilir yalnizca ona dikkat etsek yeter.. duşa da dördüncü gün girdim. Normalde ertesi gün girebilirsiniz deniyorTranafer gunu ve sonra ki 2 gun içinde hareket et dedi mi? Bende bu sefer sadece transfer gunu yatmayı dusunuyorumda, dısarı cıkarız diyoruz eşimle sonraki 2 gun
Sen cok kulak asma onaBenim doktorum normal hayatına devam et yasak yok,ağır yorucu işlerden sakın sadece dedi, hatta yatma dedi
Yaa hadi bakalım beraber mi olucazKızlar bende adet oldum yarın tahlilleri yaptırcam pazartesi doktorla görüşüp başlıcaz nasipse
Kendim için emin konuşmuyorum canımYaa hadi bakalım beraber mi olucaz
Valla şöyle diyeyim transferi yaptı 5dk dinlendirdi ve kalkıp WC ye gidebilirsin sonrada evine dedi. Hayatına devam et, yatmak psikolojik olarak yorar bunu istemiyoruz dedi, kendini çok yorma sadece dedi.Bilimsel bi veri olmadığı için şunu yap ya da yapma demem dediTranafer gunu ve sonra ki 2 gun içinde hareket et dedi mi? Bende bu sefer sadece transfer gunu yatmayı dusunuyorumda, dısarı cıkarız diyoruz eşimle sonraki 2 gun
İnşallah canım benimKendim için emin konuşmuyorum canımama inşallah olursam beraber olcaz
Doktoruna söyledin mi canımHayırlı olsun canım
Ben hala ikinci regl bekliyorum cok geciktim
Bugün gecikmenin 10.gunu bakalım bekliyorum
Aynen öyle Allah yazmışsa olur, bende dinlenerek geçiriyorum ama bişeylerde yapıyorum mutlaka, sağdan sola dönmekten de çekinmemek lazımAllah yazmiş olsun arkadaşlar neler duyuyorum. Transfer sonrasi mobilya ittim diyeni mi dersiniz, konsere gittim zipladim diyeni mi... Ama biz yine tedbiri elden birakmiyoruz, elimizden gelen dikkati gösteriyoruz
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel geçsin süreçKızlar bende adet oldum yarın tahlilleri yaptırcam pazartesi doktorla görüşüp başlıcaz nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?