Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merbaba benimde 38 yumurta toplamdı 2 ay önce 4 ocakta tek transfer yapıldı:)

Selam ,bende ocakta taransfer olacağım inşallah.
tek embriyo transfer edilecek..
5Aa.. 12dondurulmusum var
2adet bekledim..
Merbaba benimde 38 yumurta toplandı 2 ay önce. 5 tane 5. Gün embriyom donduruldu 4 ocakta tek transfer yapıldı 5aa kalitesindeydi. Sonuç bekleme zamanı

Merbaba benimde 38 yumurta toplandı 2 ay önce. 5 tane 5. Gün embriyom donduruldu 4 ocakta tek transfer yapıldı 5aa kalitesindeydi. Sonuç bekleme zamanı
Hayırlı olsun canım
Ben hala ikinci regl bekliyorum cok geciktim
Bugün gecikmenin 10.gunu bakalım bekliyorum

Tranafer gunu ve sonra ki 2 gun içinde hareket et dedi mi? Bende bu sefer sadece transfer gunu yatmayı dusunuyorumda, dısarı cıkarız diyoruz eşimle sonraki 2 gun
Klinigin hemsiresi, istirahat edin dedi bana. Agir islerden uzak durun, yemegini filan kendiniz yapabilirsiniz dedi. Sürekli yatmak zaten iyi değil, arada hareket etmek rahimde kan dolaşimi açısından önemli. Ben 3.gün dolunca uçakla evime döndüm. Evime döndükten sonra ufak ufak evde düzen sağladim, yemek yaptim. Yere egilmemeye calisiyorum. Kişi kendini zorlayan işleri bilir yalnizca ona dikkat etsek yeter.. duşa da dördüncü gün girdim. Normalde ertesi gün girebilirsiniz deniyor

Tranafer gunu ve sonra ki 2 gun içinde hareket et dedi mi? Bende bu sefer sadece transfer gunu yatmayı dusunuyorumda, dısarı cıkarız diyoruz eşimle sonraki 2 gun
Valla şöyle diyeyim transferi yaptı 5dk dinlendirdi ve kalkıp WC ye gidebilirsin sonrada evine dedi. Hayatına devam et, yatmak psikolojik olarak yorar bunu istemiyoruz dedi, kendini çok yorma sadece dedi.Bilimsel bi veri olmadığı için şunu yap ya da yapma demem dedi

Allah yazmiş olsun arkadaşlar neler duyuyorum. Transfer sonrasi mobilya ittim diyeni mi dersiniz, konsere gittim zipladim diyeni mi... Ama biz yine tedbiri elden birakmiyoruz, elimizden gelen dikkati gösteriyoruz
Aynen öyle Allah yazmışsa olur, bende dinlenerek geçiriyorum ama bişeylerde yapıyorum mutlaka, sağdan sola dönmekten de çekinmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…