Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyi geceler hanimlar. 2 ocak aksami transfer olmustum, 4.gün bitti 5.günü doldurmaya başladim
Heyecan var ama stabilim
Bu dördüncü transferim,digerlerinde 8.gün test yapmistim,bu kez gününü beklemekte kararliyim. Umarim oyle olur
Erken test yapip ikiye katlanmasini beklemek yipratici oluyor. 3.transferimde oğlumdayken asla ikiye katlamamisti. 12 ocak test günüm.

İyi geceler canım hayırlı olsun Bende bugün transfer oldum ilk günüm Bende çok heyecanlıyım ilk günkü gibi benimde 3 ncü transferim.Ben hepsinde doktor hangi gün test veriyse o günü yapıyorum.test gününe kadar bekle en doğrusu oymuş

19 benim test günüm 13 gün sonra dedi doktor gebelik testi icin

Evet kesinlikle test gününü beklemek lazim. Ama aceleci davranabiliyoruz. bu kez evde test bulundurmadim, direk gidip kanda pozitif görmeyi umuyorum

Evet kesinlikle test gününü beklemek lazim. Ama aceleci davranabiliyoruz. bu kez evde test bulundurmadim, direk gidip kanda pozitif görmeyi umuyorum
Aynen aynen kesinlikle .Bende gidip test verdim zaten aynı gün ya gecesi yada ertesi gün çıkıyor direk sonuç daha iyi daha net oluyor Bı ayrın ya da ne bilim her hangi bir sey hissediyomusun

Aynen aynen kesinlikle .Bende gidip test verdim zaten aynı gün ya gecesi yada ertesi gün çıkıyor direk sonuç daha iyi daha net oluyor Bı ayrın ya da ne bilim her hangi bir sey hissediyomusun
Elbet vücudumda bazi tepkimeler yaşiyorum ama bunu hiç bi şeye yormamaya çalisiyorum. Beslenmeme istirahatime bakiyorum. 8.güne kadar eşim yanimda sonra o calismaya baslayacak. Ondan sonra film kitap filan kafami mesgul etmeye calisacagim. Temizlik zaten yapmiyorum mutfaga girer yemek yaparim bi sekilde vakit geciririm diyorum

Aynen canım zaten TV başında biraz uyuyunca yemek falan derken vakit geçer kafan dağılır.Bende annemde kalıcam esim çalışıyor çünkü her zaman yanımda olamıyor.Agir falan kaldırmak eğilmek yasak zaten . inşallah olumlu sonuç alırız

Kaplumbağa gibi yürüyorum. Eğilip kalkma zaten yok. Gecen transferimde bir de günlük üç yüz metre yürüyordum kalcadan igne icin. Bu sefer göbekten prolutex yapiyorum daha rahat oluyor ya.

Bende aynı gün transfer oldum inşallah olumlu olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…