- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.101
Benim ki 5.Gun emriyosu 5 taneydi ben 1 tanesini koydurdum ama olumsuz oldu geriye 4 tane kaldı dondurdum bugün 2 tane daha koydular inşallah güzel sonuç olur bu seferKaçıncı gün embriyosu canım?
İns hayirla saglikla kolaylikla pozitifi görürüzBenim ki 5.Gun emriyosu 5 taneydi ben 1 tanesini koydurdum ama olumsuz oldu geriye 4 tane kaldı dondurdum bugün 2 tane daha koydular inşallah güzel sonuç olur bu sefer
İyi geceler canım hayırlı olsunİyi geceler hanimlar. 2 ocak aksami transfer olmustum, 4.gün bitti 5.günü doldurmaya başladim
Heyecan var ama stabilim
Bu dördüncü transferim,digerlerinde 8.gün test yapmistim,bu kez gününü beklemekte kararliyim. Umarim oyle olur
Erken test yapip ikiye katlanmasini beklemek yipratici oluyor. 3.transferimde oğlumdayken asla ikiye katlamamisti. 12 ocak test günüm.
Ayy amin inşallahİns hayirla saglikla kolaylikla pozitifi görürüz
19 benim test günümİyi geceler hanimlar. 2 ocak aksami transfer olmustum, 4.gün bitti 5.günü doldurmaya başladim
Heyecan var ama stabilim
Bu dördüncü transferim,digerlerinde 8.gün test yapmistim,bu kez gününü beklemekte kararliyim. Umarim oyle olur
Erken test yapip ikiye katlanmasini beklemek yipratici oluyor. 3.transferimde oğlumdayken asla ikiye katlamamisti. 12 ocak test günüm.
Evet kesinlikle test gününü beklemek lazim. Ama aceleci davranabiliyoruz. bu kez evde test bulundurmadim, direk gidip kanda pozitif görmeyi umuyorumİyi geceler canım hayırlı olsunBende bugün transfer oldum ilk günüm Bende çok heyecanlıyım ilk günkü gibi benimde 3 ncü transferim.Ben hepsinde doktor hangi gün test veriyse o günü yapıyorum.test gününe kadar bekle en doğrusu oymuş
13 gün onu mu bekliceksin hemde 5. Gün müş evde test yapBenim ki 5.Gun emriyosu 5 taneydi ben 1 tanesini koydurdum ama olumsuz oldu geriye 4 tane kaldı dondurdum bugün 2 tane daha koydular inşallah güzel sonuç olur bu sefer
Yok yok beklesin13 gün onu mu bekliceksin hemde 5. Gün müş evde test yap
Aynen aynen kesinlikle .Bende gidip test verdim zaten aynı gün ya gecesi yada ertesi gün çıkıyor direk sonuç daha iyi daha net oluyorEvet kesinlikle test gününü beklemek lazim. Ama aceleci davranabiliyoruz. bu kez evde test bulundurmadim, direk gidip kanda pozitif görmeyi umuyorum
Ay sorma ya mecbur beklicem doğru çıkması için erkenden yaparsam umutsuzluk olmasın o yüzden yapmak istemiyorum sabredicem artij13 gün onu mu bekliceksin hemde 5. Gün müş evde test yap
Beklicem mecbur pozitif gorelimde beklerim hepYok yok beklesin
Elbet vücudumda bazi tepkimeler yaşiyorum ama bunu hiç bi şeye yormamaya çalisiyorum. Beslenmeme istirahatime bakiyorum. 8.güne kadar eşim yanimda sonra o calismaya baslayacak. Ondan sonra film kitap filan kafami mesgul etmeye calisacagim. Temizlik zaten yapmiyorum mutfaga girer yemek yaparim bi sekilde vakit geciririm diyorumAynen aynen kesinlikle .Bende gidip test verdim zaten aynı gün ya gecesi yada ertesi gün çıkıyor direk sonuç daha iyi daha net oluyorBı ayrın ya da ne bilim her hangi bir sey hissediyomusun
Aynen canım zaten TV başında biraz uyuyunca yemek falan derken vakit geçer kafan dağılır.Bende annemde kalıcam esim çalışıyor çünkü her zaman yanımda olamıyor.Agir falan kaldırmak eğilmek yasak zaten . inşallah olumlu sonuç alırızElbet vücudumda bazi tepkimeler yaşiyorum ama bunu hiç bi şeye yormamaya çalisiyorum. Beslenmeme istirahatime bakiyorum. 8.güne kadar eşim yanimda sonra o calismaya baslayacak. Ondan sonra film kitap filan kafami mesgul etmeye calisacagim. Temizlik zaten yapmiyorum mutfaga girer yemek yaparim bi sekilde vakit geciriririm
Elbet vücudumda bazi tepkimeler yaşiyorum ama bunu hiç bi şeye yormamaya çalisiyorum. Beslenmeme istirahatime bakiyorum. 8.güne kadar eşim yanimda sonra o calismaya baslayacak. Ondan sonra film kitap filan kafami mesgul etmeye calisacagim. Temizlik zaten yapmiyorum mutfaga girer yemek yaparim bi sekilde vakit geciririm diyorum
Kaplumbağa gibi yürüyorum. Eğilip kalkma zaten yok. Gecen transferimde bir de günlük üç yüz metre yürüyordum kalcadan igne icin. Bu sefer göbekten prolutex yapiyorum daha rahat oluyor ya.Aynen canım zaten TV başında biraz uyuyunca yemek falan derken vakit geçer kafan dağılır.Bende annemde kalıcam esim çalışıyor çünkü her zaman yanımda olamıyor.Agir falan kaldırmak eğilmek yasak zaten . inşallah olumlu sonuç alırız
Bende aynı gün transfer oldum inşallah olumlu olur hepimizinİyi geceler hanimlar. 2 ocak aksami transfer olmustum, 4.gün bitti 5.günü doldurmaya başladim
Heyecan var ama stabilim
Eğilip kalkma tamamıyle yasak mı acaba ya ben pek ona dikkat etmiyorumKaplumbağa gibi yürüyorum. Eğilip kalkma zaten yok. Gecen transferimde bir de günlük üç yüz metre yürüyordum kalcadan igne icin. Bu sefer göbekten prolutex yapiyorum daha rahat oluyor ya.
Sabredebilirsen ne mutlu canımAy sorma ya mecbur beklicem doğru çıkması için erkenden yaparsam umutsuzluk olmasın o yüzden yapmak istemiyorum sabredicem artij
Bekleyebirse beklesin tabi doğru olan oYok yok beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?