• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet oldum şuan hamileyim çok şükür
Tebrik ederim 🙏 canım hayırlı olsun 🙏
Kızlar pzrt günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sabırsızlanıyorum😃 çarşamba günüde yurt dışına çıkacağım ilaçlarımı reçeteleriyle beraber yanıma alacağım ama el bagajına mı koyayım çantaya mı nereye daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı? İğneler ilaçlar enjektörlr vs almazlar diye bi tırsıyorum
Canım meraba güzel duygular bunlar heyecanlı ♥️🤗Bende çıkmıştım bavulun iç kısmındaki fermuarlı yere poşetle koymuştum kıyafetler olduğu için sıkıntı olmuyor ben çok koydum o şekilde 😉

Kızlar pzrt günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sabırsızlanıyorum😃 çarşamba günüde yurt dışına çıkacağım ilaçlarımı reçeteleriyle beraber yanıma alacağım ama el bagajına mı koyayım çantaya mı nereye daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı? İğneler ilaçlar enjektörlr vs almazlar diye bi tırsıyorum
Alman gereken günlük saatlik olan küçük ilaçlarını cantana koyabilirsin iğnelerini diğer enjeksiyonu falan onları bavulun iç kısmına koyarsin bir sıkıntı olmaz 🤲

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Yan benimde transferden sonra 6.günüm ama sadece bi karın agrısı oluyor sabahları o kadar. Başka bi belirtim yok. O yüzden stres yaptım. Hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı diye :(
Yok cnm merak etme bende çok bekledim olmasını yerleşme kanaması fln oldu bazilarinda bende hep telaş yaptım ama korkma bazılarının hiç bir belirti olmadan
da pozitif oluyor telaş yok relax ol 😊sağlıklı beslen dua et sağlıkla gelsin inş 🤲🤲

Yok cnm merak etme bende çok bekledim olmasını yerleşme kanaması fln oldu bazilarinda bende hep telaş yaptım ama korkma bazılarının hiç bir belirti olmadan
da pozitif oluyor telaş yok relax ol 😊sağlıklı beslen dua et sağlıkla gelsin inş 🤲🤲
İnşallah öyle olur 🙏 çok teşekkür ederim. Dualarına ihtiyacım var❤ perşembe test günüm. Beklemeye çalışcam erken yapmazsam inşallah

İnşallah öyle olur 🙏 çok teşekkür ederim. Dualarına ihtiyacım var❤ perşembe test günüm. Beklemeye çalışcam erken yapmazsam inşallah
Dualarımızdasiniz cnm tüm bekleyenler 🤲🤲çok zor bir süreç bu seni anlıyorum Rabbim sağlıkla tutunmalarina yardımcı olsun inş tüm bebişlerimizin onlar bizim kıymetlilerimiz 8. Günden önce de test yapma benim 8. günde çok silikti

Kızlar merhaba benim dün 5+2’de bir kanamam oldu. Bir pedin yarısını dolduracak kadar. Kırmızı değil ama açık kahve gibiydi. Elim ayağım titredi tabi çok korktum hemen doktoruma attım. Beklerken progesteron iğnemi ve fitilimi yaptım. Doktor eğer aktif bir kanama yoksa endişenmememi, yerleşme döneminde olabileceğini söyledi. Şuan muayene etsek de yapacak bir şey yok tekrar ederse acile git dedi. İlişki olmasın, bol sıvı alıp dinlen dedi. Bu dönemde kanama yaşayan var mı ilk defa olduğu için korktum. Akşamdan beri de tekrar olmadı. Normalde çarşamba 5+6 da kalp atışı için gidecektim. Şimdi yarın 5+4’te de gideceğim

Merhaba arkadaşlar bende 4 Şubat'ta transfer oldum
10. Gün 67
12.gun 117
14.gun 200 çıktı beta değerim. Yani ikiye katlamiyor %70-80 arası artıyor açıkçası çok umutlu değilim benim gibi olan var mı? Sağlıklı gebelik elde edebilir miyim acaba

Kuzum naptım keseyi gördünmü sen kalp atışını duydun mu inşalllah
Canım benim doktorum aslında 4 martta çağırdı ama pazartesi benim biraz lekelenmem oldu o yüzden başka bir doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Tüp bebek doktorumda lekelenmeler için ilaç başlatmıştı dünde o ilaçları yazdırmaya gittim doktor gel bakalım dedi. Çok şükür bebiş oluşmuş. Kalbide minnik minik atmaya başlamıştı 🥰

Canım benim doktorum aslında 4 martta çağırdı ama pazartesi benim biraz lekelenmem oldu o yüzden başka bir doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Tüp bebek doktorumda lekelenmeler için ilaç başlatmıştı dünde o ilaçları yazdırmaya gittim doktor gel bakalım dedi. Çok şükür bebiş oluşmuş. Kalbide minnik minik atmaya başlamıştı 🥰
Ay maşallah çok şükür canım darısı bana inşallah 🤲🏻🥰 şimdi kaç haftalıksın nasıl hesapladı canım

Ay maşallah çok şükür canım darısı bana inşallah 🤲🏻🥰 şimdi kaç haftalıksın nasıl hesapladı canım
Keseyi gördüğümüzde 4+6 olarak ölçtü aslında transfere göre tam 5+0dı. ama dün hiç ölçmedi sadece bebeğe 2 mm dedi. Muayeneden sonra sordum dedim bugün 5+4 veye 5+5 olması gerekti dedim. Bebek boyu tam ona denk geliyor evet dedi

Keseyi gördüğümüzde 4+6 olarak ölçtü aslında transfere göre tam 5+0dı. ama dün hiç ölçmedi sadece bebeğe 2 mm dedi. Muayeneden sonra sordum dedim bugün 5+4 veye 5+5 olması gerekti dedim. Bebek boyu tam ona denk geliyor evet dedi
Transfere göre nasıl hesapladın canım? Ay çok heyecanlı ya rabbim isteyrn herkese versin 🥰

Back
X