Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok canım ya sütüm hiç gelmedi bende anlamadım tuaf doktora da sormadım açıkçası göğüs uclarim açıyor şişlik var ama ilac kullandım ağrı kesici falan ama o kadar başka bişey vermediler ?Tuaf geldi bana da 4 ay geçti çünkü normalde geliyormuş çünkü
Tam olarak kaçınca haftada doğum olmuştu canım

Merhaba düşük yapıp tekrar transfer sürecine giren var mı Mart ayında düşük yaptım tekrar sürece başlamak için erken mi biraz morale ve duaya ihtiyacım kızlar🤲🤲
Merhaba canım bende düşük yapmıştım sonrasında bı kac ay sonra başladım tedaviye düşük sonrası zaten belirli zamandan sonra yaklaşık 3 ay kadar sürede tekrar başlayabilirsin.Cok geçmiş Olsun 🌸♥️ Bence geç olmadan devam ettir hazır bunyen iyiyse yoksa biraz daha bekle derim canım inşallah güzel sonuclar alırsın

Merhaba düşük yapıp tekrar transfer sürecine giren var mı Mart ayında düşük yaptım tekrar sürece başlamak için erken mi biraz morale ve duaya ihtiyacım kızlar🤲🤲
Selamlar ben de Mart ayında kürtaj oldum. Sonrasında haziranda rahmin şeklini düzeltmek için histeroskopi olmak zorunda kaldım. Doktor ilk adetle başlayabiliriz demişti. Geçen hafta ilk adetimi oldum gittim ama çatlamamış bir yumurta kist haline gelmiş. Böyle başlayamayız dedi gerçekten moralim bozuluyor artık sürekli bir şey çıkıyor. İlk doktora gidişim tüp bebek için 2022 eylül ayıydu. Yine eylüle geldik resmen

Şubatta da benim kaybım olmuştu.
Doktorum beklemeye gerek yok sakıncalı durum değil kürtaj ,hemen devam edelim dedi ama kendimi hazır hissetmediğim için yazı geçirmek istedim.
Ağustos Eylül gibi planlamıştım ama hala hazır değilim sanki.
Doktorum ebriyolar bitmeden tedavi bitmiş sayılmaz uzatmak zaman kaybı olur belki de olumlu sonucu ötelemiş olacaksın dedi ama işte ben 🤷🏻‍♀️

Merhaba canım bende düşük yapmıştım sonrasında bı kac ay sonra başladım tedaviye düşük sonrası zaten belirli zamandan sonra yaklaşık 3 ay kadar sürede tekrar başlayabilirsin.Cok geçmiş Olsun 🌸♥️ Bence geç olmadan devam ettir hazır bunyen iyiyse yoksa biraz daha bekle derim canım inşallah güzel sonuclar alırsın
Canım hepimize geçmiş olsun güzel haberler alalım süreci mis gibi güzel geçirelim sağlıkla güzellikle evlatlarımızı kucağımıza alalım çokça amin 🤲🤲psikolojik olarak topladım kendimi geri kalan kısımda muayenede belli olur umarım herşey yolunda gider Allah’ın izniyle başlayım bende😇🤲

Selamlar ben de Mart ayında kürtaj oldum. Sonrasında haziranda rahmin şeklini düzeltmek için histeroskopi olmak zorunda kaldım. Doktor ilk adetle başlayabiliriz demişti. Geçen hafta ilk adetimi oldum gittim ama çatlamamış bir yumurta kist haline gelmiş. Böyle başlayamayız dedi gerçekten moralim bozuluyor artık sürekli bir şey çıkıyor. İlk doktora gidişim tüp bebek için 2022 eylül ayıydu. Yine eylüle geldik resmen
Günaydın canım sanırım öncelikli olarak benimde bi kontrole gitmem gerekiyor üç aydır neredeyse hiç gitmeye cesaret edemedim. Umarım herşey yolunda gider 🤲🤲

Doktorum beklemeye gerek yok sakıncalı durum değil kürtaj ,hemen devam edelim dedi ama kendimi hazır hissetmediğim için yazı geçirmek istedim.
Doktorum ebriyolar bitmeden tedavi bitmiş sayılmaz uzatmak zaman kaybı olur belki de olumlu sonucu ötelemiş olacaksın dedi ama işte ben 🤷🏻‍♀️
Hadi hep birlikte başlayalım o zaman ben inanıyorum bu aylarda kaybı olanlar ki hep aynı zamana denk geldi kayıplarımız artık kucağımıza alma vakti geldi evlatlarımızı sende hayırlısı ile başla inşallah canım Allah içindeki acıyı hafifletsin kendini en kısa zamanda topla inşallah 🤲🤲

Canım hepimize geçmiş olsun güzel haberler alalım süreci mis gibi güzel geçirelim sağlıkla güzellikle evlatlarımızı kucağımıza alalım çokça amin 🤲🤲psikolojik olarak topladım kendimi geri kalan kısımda muayenede belli olur umarım herşey yolunda gider Allah’ın izniyle başlayım bende😇🤲
Amin canım inşallah 🤲😍 Bende psikolojik olarak biraz daha toplamam gerekiyor bende Nisan Ayında İkizlerimi kaybettim sezeryan doğum yaptım erken çok zor bir süreç oldu benim için zorlanıyorum o yüzden rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲 Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍♥️ Umarım herşey güzel olur .

Günaydın canım sanırım öncelikli olarak benimde bi kontrole gitmem gerekiyor üç aydır neredeyse hiç gitmeye cesaret edemedim. Umarım herşey yolunda gider 🤲🤲
İnşallah canım kontrol güzel gecer İnslalah 🤲😘 Sağlıkla başlayıp Sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲😍♥️ Benim biraz daha zamanım var çünkü sezeryandan dolayı baslayamiyorum çünkü

Canım öyle bir şey varsa kesinlikle devam et derim çünkü zaman uzadıkça daha kotu oluyor beklemek daha zor belki de nasip olucak Bu arada çok gecmis olsun 🤲 Ben de İkizlerimi erken doğumla kaybettim malesef 🌸 Nisan ayında.baslayabilseydim tekrar yaz bitmeden başlamayı düşünüyodum.Biraz beklemem gerekicek benimde .Ama yine de kendini hazır hissettiğinde başla .Zor süreç çünkü

Selam canlar 🌿♥️
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim🤲💜🥰
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız 🤲🤲🤲🤲
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsin 🤲 aminnnn
Yaa canım cok sevindim 🥰
Tebrikler 😘

Benim gelmedi neden gelmedi bilmiyorum hormonlarla mi alakali acaba Nisan'da doğum yaptım hala gelmedi uçları açıyor ama gelmedi
Daha gelmez o canım
Benim 3 gün sonra gelmişti
Doktora gittiğimde şaşırdı bukadar erken haftadaki doğumda gelmez normalde demişti.
Gögüslerim şişti taş gibi süt doldu agrıdan duramadım 3 gün sonrasında geri gitti.
Ama halâ gögsümü sıktığımda süt geliyo

Back
X