Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

sağol canım beniim , Allah razı olsun.. sen nasılsın :KK37: :dua:
İYİYİM BENDE TOPARLANDIM. OVÜLASYONU TAKİP EDİYORUM. UMARIM BEND GÜZEL HABERİ VERECEĞİM. O HABERİ ALINCA YENİDEN FİLİZLENİCEM :) DİKKAT ET KENDİNE HİÇBİŞEYE ÜZÜLME BEBEĞİNE ODAKLAN BU SEFER ALLAHIN İZNİYLE KUCAĞINA ALACAKSIN İNŞALLAH.:KK200:

İYİYİM BENDE TOPARLANDIM. OVÜLASYONU TAKİP EDİYORUM. UMARIM BEND GÜZEL HABERİ VERECEĞİM. O HABERİ ALINCA YENİDEN FİLİZLENİCEM :) DİKKAT ET KENDİNE HİÇBİŞEYE ÜZÜLME BEBEĞİNE ODAKLAN BU SEFER ALLAHIN İZNİYLE KUCAĞINA ALACAKSIN İNŞALLAH.:KK200:
Çok şükür canım,
Rabb'im ummadığın anda yavrunu sana sağlıkla.nasip etsin inşallah 🤲💜
Ediyorum kuzum ,inşallah aminn🤲🤲🤲🤲

Hadi hep birlikte başlayalım o zaman ben inanıyorum bu aylarda kaybı olanlar ki hep aynı zamana denk geldi kayıplarımız artık kucağımıza alma vakti geldi evlatlarımızı sende hayırlısı ile başla inşallah canım Allah içindeki acıyı hafifletsin kendini en kısa zamanda topla inşallah 🤲🤲
Ne güzel yazmışsın, duaların için amin inşallahhh 💐
Tam karar veriyorum sonra cayıyorum galiba biraz daha zamanı var benim için.
İnşallah senin için olumlu olur bize güzel haberler verirsin.
Hazır hissediyorsan hemen başla derim, kış hamileliği miss 🤭

Canım öyle bir şey varsa kesinlikle devam et derim çünkü zaman uzadıkça daha kotu oluyor beklemek daha zor belki de nasip olucak Bu arada çok gecmis olsun 🤲 Ben de İkizlerimi erken doğumla kaybettim malesef 🌸 Nisan ayında.baslayabilseydim tekrar yaz bitmeden başlamayı düşünüyodum.Biraz beklemem gerekicek benimde .Ama yine de kendini hazır hissettiğinde başla .Zor süreç çünkü
Hikayeni hatırlıyorum canım devamlı yazıştığımız için💐 Rabbim ferahlık versin zaman aslında çabuk geçiyor, ruhsal ve fiziksel olarak hazır olduğunda nasip olur inşallah 💐 benim hikaye biraz karışık o yüzden zamana biraktım, Nasip...

Daha gelmez o canım
Benim 3 gün sonra gelmişti
Doktora gittiğimde şaşırdı bukadar erken haftadaki doğumda gelmez normalde demişti.
Gögüslerim şişti taş gibi süt doldu agrıdan duramadım 3 gün sonrasında geri gitti.
Ama halâ gögsümü sıktığımda süt geliyor
Anladım canım niye hala gelmedi benimki anlamadım çok garip herkesin geliyormuş normalde aslında ama benim gelmedi böyle oluyormu acaba normal mi gelmemesi

Hikayeni hatırlıyorum canım devamlı yazıştığımız için💐 Rabbim ferahlık versin zaman aslında çabuk geçiyor, ruhsal ve fiziksel olarak hazır olduğunda nasip olur inşallah 💐 benim hikaye biraz karışık o yüzden zamana biraktım, Nasip...
evet canım bende hatırlıyorum seni .😘Amin insalalh 🤲😘 Geçicek gibi değil ama çabalıyorum bende giden geri gelmiyor malesef hayat devam ediyor ne kadar zor olsada .Ne zaman hazır olurum bilmiyorum ama kısa zamanda İnslalah toplanicam.İnsalalh tüm isteyenlere nasip olur 🤲🌸 Nasip kısmet zaman herseyin ilacıdır.Umarim kucağımıza saglika bizde alabiliriz

evet canım bende hatırlıyorum seni .😘Amin insalalh 🤲😘 Geçicek gibi değil ama çabalıyorum bende giden geri gelmiyor malesef hayat devam ediyor ne kadar zor olsada .Ne zaman hazır olurum bilmiyorum ama kısa zamanda İnslalah toplanicam.İnsalalh tüm isteyenlere nasip olur 🤲🌸 Nasip kısmet zaman herseyin ilacıdır.Umarim kucağımıza saglika bizde alabiliriz
Yürekten aminnn canım inşallah en güzel zamanda Rabbim nasip etsin. Tevekkül bu işin ilacı bunu anladım. Sağlık sorunları, tedaviler, tam oldu derken yoldan dönmeler gibi gibi...
Hayırlısı hakkımızda 💐💕

Agustos ayinda tekrar tedaviye baslayacak olanlar varmi ben bu ay allah nasip ederse basliyorum
Canım benim hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sağlıkla Güzel geçer tedavin çok sevindim adına ♥️Bende nasip olursa inslalah su an dinlenmedeyim 7 8 ay sonra başlarım Mart Nisan gibi düşünüyorum simdilik

Back
X