- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.061
sağol canım beniim , Allah razı olsun.. sen nasılsınÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN. :)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım beniim , Allah razı olsun.. sen nasılsınÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN. :)![]()
İYİYİM BENDE TOPARLANDIM. OVÜLASYONU TAKİP EDİYORUM. UMARIM BEND GÜZEL HABERİ VERECEĞİM. O HABERİ ALINCA YENİDEN FİLİZLENİCEM :) DİKKAT ET KENDİNE HİÇBİŞEYE ÜZÜLME BEBEĞİNE ODAKLAN BU SEFER ALLAHIN İZNİYLE KUCAĞINA ALACAKSIN İNŞALLAH.sağol canım beniim , Allah razı olsun.. sen nasılsın![]()
![]()
Çok şükür canım,İYİYİM BENDE TOPARLANDIM. OVÜLASYONU TAKİP EDİYORUM. UMARIM BEND GÜZEL HABERİ VERECEĞİM. O HABERİ ALINCA YENİDEN FİLİZLENİCEM :) DİKKAT ET KENDİNE HİÇBİŞEYE ÜZÜLME BEBEĞİNE ODAKLAN BU SEFER ALLAHIN İZNİYLE KUCAĞINA ALACAKSIN İNŞALLAH.![]()
Ne güzel yazmışsın, duaların için amin inşallahhhHadi hep birlikte başlayalım o zaman ben inanıyorum bu aylarda kaybı olanlar ki hep aynı zamana denk geldi kayıplarımız artık kucağımıza alma vakti geldi evlatlarımızı sende hayırlısı ile başla inşallah canım Allah içindeki acıyı hafifletsin kendini en kısa zamanda topla inşallah![]()
Hikayeni hatırlıyorum canım devamlı yazıştığımız içinCanım öyle bir şey varsa kesinlikle devam et derim çünkü zaman uzadıkça daha kotu oluyor beklemek daha zor belki de nasip olucak Bu arada çok gecmis olsunBen de İkizlerimi erken doğumla kaybettim malesef
Nisan ayında.baslayabilseydim tekrar yaz bitmeden başlamayı düşünüyodum.Biraz beklemem gerekicek benimde .Ama yine de kendini hazır hissettiğinde başla .Zor süreç çünkü
Anladım canım niye hala gelmedi benimki anlamadım çok garip herkesin geliyormuş normalde aslında ama benim gelmedi böyle oluyormu acaba normal mi gelmemesiDaha gelmez o canım
Benim 3 gün sonra gelmişti
Doktora gittiğimde şaşırdı bukadar erken haftadaki doğumda gelmez normalde demişti.
Gögüslerim şişti taş gibi süt doldu agrıdan duramadım 3 gün sonrasında geri gitti.
Ama halâ gögsümü sıktığımda süt geliyor
evet canım bende hatırlıyorum seni .Hikayeni hatırlıyorum canım devamlı yazıştığımız içinRabbim ferahlık versin zaman aslında çabuk geçiyor, ruhsal ve fiziksel olarak hazır olduğunda nasip olur inşallah
benim hikaye biraz karışık o yüzden zamana biraktım, Nasip...
Bende çok sevindim canım sağlıkla gelsin İnslalahYaa canım cok sevindim
Tebrikler![]()
Yürekten aminnn canım inşallah en güzel zamanda Rabbim nasip etsin. Tevekkül bu işin ilacı bunu anladım. Sağlık sorunları, tedaviler, tam oldu derken yoldan dönmeler gibi gibi...evet canım bende hatırlıyorum seni .Amin insalalh
Geçicek gibi değil ama çabalıyorum bende giden geri gelmiyor malesef hayat devam ediyor ne kadar zor olsada .Ne zaman hazır olurum bilmiyorum ama kısa zamanda İnslalah toplanicam.İnsalalh tüm isteyenlere nasip olur
Nasip kısmet zaman herseyin ilacıdır.Umarim kucağımıza saglika bizde alabiliriz
Aynen öyle canımYürekten aminnn canım inşallah en güzel zamanda Rabbim nasip etsin. Tevekkül bu işin ilacı bunu anladım. Sağlık sorunları, tedaviler, tam oldu derken yoldan dönmeler gibi gibi...
Hayırlısı hakkımızda![]()
Bende şaşırdım yani.Anladım canım niye hala gelmedi benimki anlamadım çok garip herkesin geliyormuş normalde aslında ama benim gelmedi böyle oluyormu acaba normal mi gelmemesi
amiiin kubracıgım, darısı ınsallah en kısa zamanda sana olsun sağlıkla kucaklarımıza alıp,yetiştirelim yavrularımızı
Aynen ama merak ettim yani neyse zaten gelmezde bu zamandan sonraBende şaşırdım yani.
Bilemicem ama gelmedi diye de nedenini düşünme gerek yok
Aminn canım benimamiiin kubracıgım, darısı ınsallah en kısa zamanda sana olsun sağlıkla kucaklarımıza alıp,yetiştirelim yavrularımızı![]()
![]()
![]()
Gelmez canım evet bende şaşırdım neden gelmediğineAynen ama merak ettim yani neyse zaten gelmezde bu zamandan sonra
Hayırlısı artık canım benimGelmez canım evet bende şaşırdım neden gelmediğine
Canım benim hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sağlıkla Güzel geçer tedavin çok sevindim adınaAgustos ayinda tekrar tedaviye baslayacak olanlar varmi ben bu ay allah nasip ederse basliyorum
NASILSIN KÜBRACIĞIM ?Canım benim hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sağlıkla Güzel geçer tedavin çok sevindim adınaBende nasip olursa inslalah su an dinlenmedeyim 7 8 ay sonra başlarım Mart Nisan gibi düşünüyorum simdilik
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?NASILSIN KÜBRACIĞIM ?