Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Beta iyi yükseldiyse başka bişeye kafanı takma canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😊❤️
Aminnn canım Çok Aminnn isteyen herkeste alsın kucana bebişini🙏🦋🐬 Ama kafama takılıyor bu göğüs hassasiyeti bende olmuyor ama neden yada henüz yeni olduğu içinmi gerçi ağrı sızı olmayan arkadaşlarda varmış
tedaviden sonra ilk hafta sanki hafif olmuştu tam hatırlamıyorum ama şuan bi gün uçları içe gömük bi gün çıkık oluyor öyle aşrı bir ağrm yok genelde insanlar gebelikte hissediyor die kafama takılıyor Sağlıkla isteyen herkeste bende alalım bebişleri kucağımıza Çok Aminnn🙏🦋🐬

Aminnn canım Çok Aminnn isteyen herkeste alsın kucana bebişini🙏🦋🐬 Ama kafama takılıyor bu göğüs hassasiyeti bende olmuyor ama neden yada henüz yeni olduğu içinmi gerçi ağrı sızı olmayan arkadaşlarda varmış
tedaviden sonra ilk hafta sanki hafif olmuştu tam hatırlamıyorum ama şuan bi gün uçları içe gömük bi gün çıkık oluyor öyle aşrı bir ağrm yok genelde insanlar gebelikte hissediyor die kafama takılıyor Sağlıkla isteyen herkeste bende alalım bebişleri kucağımıza Çok Aminnn🙏🦋🐬
Benim de sadece koltuk altında olmuştu canım o da dokununca hissediyordum gerçekten çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum zaten o kadar ilaca olcak olsa yine olur yani doğal gebelik olsa endişe edilir ama zaten göğüs hassasiyeti yapacak hormonları kullanıyoruz onu bebekle bağdaştırma gönlünü ferah tut ❤️

Benim de sadece koltuk altında olmuştu canım o da dokununca hissediyordum gerçekten çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum zaten o kadar ilaca olcak olsa yine olur yani doğal gebelik olsa endişe edilir ama zaten göğüs hassasiyeti yapacak hormonları kullanıyoruz onu bebekle bağdaştırma gönlünü ferah tut ❤️
Beta iyi yükseldiyse başka bişeye kafanı takma canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😊❤️
Anladım canımm teşekkür ederim evett ama bende daha önce ki talihsiz gebeliklerimdede olmamıştı sanıyorum Onlar bitti gitti Hamdolsun her gebelik aynı olcak die bişey de yok gerçide arkadaşım değerime güveniyorum iyi olması rahatlatıo beni ama ALLAH biliyor tabi bende regli dönemlerimdede göğüs hassasiyeti Ağrısı olmaZdı Gerçi vücutlada ilgili olabilir
Hiç belirti yaşamadanda gebeliği devam eden arkadaşlar da var Artık Tevekkül edicez arkadaşım Sağlıkla devam etsin Çok Aminnn🙏🦋🐬

Arkadaşlar merhaba Bu ay 2023 ağustosta transfer oldum Çok ŞÜKÜR hcg değeerlerim iyi geldi tedaviden sonra tam hatırlamıyorum Hafif belki göğüs sızısı yaşadım tam net bilemiyorum
Göğüs ağrım sızım yok varmı böyle olup sağlıkla devam eden gebeliği İNŞALLAH isteyen herkeste bende sağlıkla alırım bebişimi kucağıma Çok Aminnn🙏🦋🐬
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲

Herkese merhaba transfer gunu pregesteron kan tahlili verenler var mi bakildimi yada hangi asamada bakildi
Merhaba transfer günü bakılmıştı bana 18çıkmıştı progesteron, transferden 5gün önce başlamıştım progestan fitile, 18 çıkınca ekleme de yapmamıştı, günde 3tane kullanmıştım.

Arkadaşlar birşey sorucam benim transfer 7 ağustos ve doktorum transfer tarihi 17. Gün sayılıyor dedi 5. Gün embriosu
Şuan 9+4 dedi ve ben hesaplayınca evet 9+4 çıkıyor ama normalde netten hesaplatınca 2 gün oynuyor anlamadım ama doktoruma göre tam çıkıyor usg de sölemedi ama bilgisayardan söyledi bana varmı böle olan arkadaşlar 🙏🦋🐬

Hadi bi tane benden gelsin. 13 yalımda imperfore hymen ameliyatı geçirdim. Buna bağlı olrak da 10 yıl sonra enfeksiyona bağlı tüplerimi aldılar.. üstelik teşhis edemedikleri için de epey geç kalınmıştı ve iltihap kaplamıştı içimi.. doktor o zaman dedi ki 30 yaşına kadar tüp bebek düşün sonrasında çocuk ihtimali düşer, yumurtalar bizden hızlı yaşlanır.. genciz, takılmadık tabi.. bir de nasip bu işler. Geçen yıl 33 yaşımda evlendim ve durumu bildiğim için de hemen bir tüp bebek doktoru ile görüşüp duruma bi el atalım dedik. Baktık ki amh 0,49! Derin endometriyozis var, kronik enfeksiyon var! Dediler ki vakaya bak,geçmişi de maşallah.. sonra istanbulda engin oral hocaya gittim hemen. Çikolata kisti ağrılarım artmıştı. Dediki evet haklısın ama bi seçim yapman gerek.. ya ameliyat olacaksın bu da senin amh değerini etkiler ya da istiyorsan önce çocuk yapmam gerek. Çocuğu seçtik. Rahim ameliyatı oldum bu süreçte şekil bozukluğu için. İki kez yumurta toplandı ve imkansızdı, çok zordu.. hiç umutla ayrılamadım doktordan.. birinci opuda 1 tane 3.gün embriyomuz donduruldu.ikinci kez yumurta toplamada iyice umutlar yerle birdi, yumurtalar gelişmiyordu.. uzadı uzadı derken 18. Gün istenilen düzeye ulaştı. Ve mucize ya; 4 tane 6 güne kadar giden embriyomuz oldu!! Ve baktılar kalitesi de çok iyi hemen transfer kararı verildi.. ama inanın bana umut bağlamadılar, çok zor bir vakaydım. İçersi savaş alanı gibi.. 5. Gün test yapmaya başladım.. 6. Gün 8. Gün… hepsi pozitifti. Umutlanma dedi herkes, hiç motivasyonum yok . Üzülüyorum. Kimse inanmıyor çünkü. Sonra 9. Gün kan verdim . 346!!!! Hala umut yok kimsede bu arada. Kimyasaldır, ilaçlardandır vs. 2 gün sonra tekrar kan verdim ve evet 826! İnanın hala umutlandırmadılar beni çünkü imkansızdı.. zordu.. ama Allah isteyince oluyor. Neyle imtihan edildiğimizi bilmiyoruz. Şu an 5 aylık hamileyim. Hala bir problem bekleniyor ve yıkılmadan yürüyoruz inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. dua dua dua.. lütfen inanın. O yavrunun yuvası olabileceğinize gönülden inanın..
Merhabalar enfeksıyon agrı yapıyor muydu ne ılac verdıler cok gecmıs olsun

Merhaba 🙋 bende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım 🙈 yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba 😬
Kızlar nasılsınız uzun zamandan beri sesiniz çıkmıyor ? Umarım iyisinizdir ?

Canım biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor tekrar başladın mı tedaviye
Çok şükür bende iyiyim idare ediyorum işte hayat bir şekilde devam ediyor canım yok henuz başlamadım daha zamanım var doktor 9 ay 1 sene dedi şimdilik belki de 1.5 sene bekliyecegim su an kan degerlerim çok düşük çıktı iğne kullanıyorum

Merhaba Kübracım asıl sen nasılsın? Haziranda rahmimi düzelttirdim histeroskopi oldum ve 20 ekimde ikinci transferimi oldum bu hafta kese randevusuna gideceğim umarım her şey yolundadır.
Çok şükür canım benim iyiyim Allah'a şükür şu anlık bir şey yok bende çok geçmiş olsun sevindim yolunda gitmesine umarım herşey istediğin gibi olur . Hayırlısı olsun bende henüz başlamadım tedaviye biraz daha sürem var 🌸😚

Çok şükür bende iyiyim idare ediyorum işte hayat bir şekilde devam ediyor canım yok henuz başlamadım daha zamanım var doktor 9 ay 1 sene dedi şimdilik belki de 1.5 sene bekliyecegim su an kan degerlerim çok düşük çıktı iğne kullanıyorum
Allah'ım bu yolda sana sabırlar versin canım benim en güzel minnoslarla ödüllendirsin inşallah 🙏

Ben yazın ikinci transferimi oldum canım 16 haftalık prenses yolda inşallah sağlıkla gelir ilk üç ay kanama vardı çok korktuk ama tutundu minnoş üç kayıptan sonra rabbim bu minisi nasip eder inşallah 🥰🙏♥️🥰
Ayyy çok sevindim canım benim geçmiş olsun vala çok mutlu oldum maşallah 🧿 Sübhanallah ♥️ kız mı erkek mi? İnşallah sağlıkla alırsın kucağına hayalin gercek olur sağlıkla gelsin 🤲 Darısı bize inşallah 😍

Back
X