- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
evet bende onları ara ara saglıkocagına yazdırdım aldım ...Transfer hazırlığı için estrofem ve progesteron fitil, iğne kullanılıyo
ama yınede yetmez sanırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende onları ara ara saglıkocagına yazdırdım aldım ...Transfer hazırlığı için estrofem ve progesteron fitil, iğne kullanılıyo
Valla yılbasından sonra daha da zor buluncak demişti eczane ama zam şubat planlanıyomuş şimdi yapılmış o yuzden ocakta bulamazsın demiştir bana zam yapıldıgı için kolay bulunur dediğin gibi canımevet estrofem bende cuma gunu bır tane buldum dıger bır tanesını getırtecekler ..
sanırım zam yuzunden saklıyorlardı,
bugun %36 zam yapılmış cıkar hersey pıyasaya![]()
Sağlıkocagına nasıl yazdırıyosun kuzum bende yazdırcam ama tam bılmıyorum nasıl yapıldıgınıevet bende onları ara ara saglıkocagına yazdırdım aldım ...
ama yınede yetmez sanırım..
evet zaten ıyıce saçmaladılar yaa.. Allah yardımcımız olsunValla yılbasından sonra daha da zor buluncak demişti eczane ama zam şubat planlanıyomuş şimdi yapılmış o yuzden ocakta bulamazsın demiştir bana zam yapıldıgı için kolay bulunur dediğin gibi canım
cuma gunu gıttım,Sağlıkocagına nasıl yazdırıyosun kuzum bende yazdırcam ama tam bılmıyorum nasıl yapıldıgını
stres ınsanı zaten cok yıpratıyor ..
ıyı barı bulmana cok sevındım
rıca ederım ne demek,teşekkür ederim. hemşirede geri dönmüş estrofem tablet al şimdiden yok olmaya başlamış diyor. yeminle stres yaratma fabrikaları gibiler.
benim anlamadığım zaten ilaç sıkıntılıysa bu tedavilere başlamayın yani. erteleyin ya da önce tedarik ettirin bizlere sonraki ay başlayın. ama tabi çok gene umurları
rıca ederım ne demek,
ben ekımde basladım ozamanda tum ılaclarda sorun vardı, gecen yılda oyleydı..
yanı bu ılac pıyasası düzelmez .. doktorlarda onu dusunerek bekleyelım su zaman baslayalım dıyemıyor cunku onlarda bılmıyor..
zam ,stokculuk hersey var ...
Ben sormuştum doktorundan recete getır yazım demişti şimdi hatırladım, reçete istim baricuma gunu gıttım,
tup bebek trasnferı olacagım hocam dedım, estrofem ve progestan kullanacagım onları yazdırmaya geldım dedım,
ıkıser kutu yazdı
onun demekkı ılacları tek duze belkıda o ara zam yoktu cok cabuk buldu,valla bi arkadaşım 9. ay da bi doktorla anlaştı, 10. ayda ilaçlarını topladı, 11.ayda tüp bebeğe başladılar.
mis gibi yani. en azından tedavi sürecinde iğne sıkıntısına girmedi
benden reçete vs ıstemedı doktorum ,Ben sormuştum doktorundan recete getır yazım demişti şimdi hatırladım, reçete istim bari![]()
Ben lucrini 2 ay once aldım ama o kadar zor buldum ki anlatamam şans eseri sokak arasındaki bi eczanede buldum tüp bebek merkezlerının ordaki eczaneler cok zor bulmak demişti. Transfer için mi kullancakdın lucrini?onun demekkı ılacları tek duze belkıda o ara zam yoktu cok cabuk buldu,
benımde bı arkadasım sadece gonalf kullandı aynı gun buldu ve tedavıye basladı..
herkesın tedaısı kıısye gore degısıyor o yuzden ılaclarda farklılık gosterıyor ..
ben rapor cıkardım 20 gunde ancak toparladım ılaclarımı,
lucrın, gonapeptyl, merıofert vardı ılac lıstemde ..
ama zamanım vardı o yuzden sorun yaşamadım ..
evett bende cok zor buldum 4 eczanede 1 tane kalmıştıBen lucrini 2 ay once aldım ama o kadar zor buldum ki anlatamam şans eseri sokak arasındaki bi eczanede buldum tüp bebek merkezlerının ordaki eczaneler cok zor bulmak demişti. Transfer için mi kullancakdın lucrini?
Ben bu adetımın 21. Gunu lucrin vurulcam sonra adetımı beklicem adet olunca rahım hazırlığıne başlanıcakevett bende cok zor buldum 4 eczanede 1 tane kalmıştı
ben ekim adet ıle gıttım adetın 21.gunu lucrın kullandım , kasım adetı ıle basladık tedavıye .
yanı yumruta buyutmeden once kullandım lucrını...
bır lucrın daha var bakalım onu kullanacak mıyım ne olacak adet olunca gıdecegım doktora .
aynı benımde oyle prosedur ,Ben bu adetımın 21. Gunu lucrin vurulcam sonra adetımı beklicem adet olunca rahım hazırlığıne başlanıcak
Sevindik mutlu olduk ama kursağımızda kaldı inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırızKuzum fena degıl yınede kalınlaşması 7 üstüne oke diyolar ama 8 üstü daha iyi bi de ikiz gebelik olmuş. Rahımdeki 3 çizgi gorunumu daha onemliymiş![]()
İnşallah canım isteyen herkesinSevindik mutlu olduk ama kursağımızda kaldı inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız![]()
aaa başlamışsın surece , hayırlı olsun canım..Bugün muayeneye gittim isterseniz bu adette başlarız transfere dedi doktor bizde olur dedik
Estrofem ve corasprin verdi 2 3 ocak gibi bi aksilik olmazsa olacak transferde
1 tane 3.gün 2 tane 5.gün iyi kalite embryom var hepsini tek tek dondurmuşlar tek denemek istersiniz diye dedi ama sonrada tek mi çift mi düşğnürsünüz dediyaşım 31 ve 5.güne giden olunca çift düşünmedim bende daha riskli ilerliyo süreç diye ama bi acada dedim hayırlısı bakalım
![]()