Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Slm cnm ilki neden tutmadı acaba doktorun bir şey demedi mi birde transfer nasıldı ağrısı fln oldu mu uyutulmadan yapılan bir işlemmis galiba
Selam canm ilkinin tutmamasinda bir sebep yoktu. Her sey duzgundu doktorum hatta baya umutluydu oncesinde hormon testleri yapildi rahim kontrol edildi. Gen testi disinda herseyi yaptik ama olmadi. Doktorumun dedigi seyde hersey duzgun olsa bile yuzde elli sansi var dedi . Simdide ilaclarda hicbir degisiklik yapmadan tekrar deniyoruz bakalm. Transferde tek zorlandigim sey idrari tutma konusu. Catlicaktim artik. Uyutulmadan yapildi o kadar aci veren birsey degil cunku :))

Selam canm ilkinin tutmamasinda bir sebep yoktu. Her sey duzgundu doktorum hatta baya umutluydu oncesinde hormon testleri yapildi rahim kontrol edildi. Gen testi disinda herseyi yaptik ama olmadi. Doktorumun dedigi seyde hersey duzgun olsa bile yuzde elli sansi var dedi . Simdide ilaclarda hicbir degisiklik yapmadan tekrar deniyoruz bakalm. Transferde tek zorlandigim sey idrari tutma konusu. Catlicaktim artik. Uyutulmadan yapildi o kadar aci veren birsey degil cunku :))
İnş
bu defa güzel sonuçlanir .Bende heyecanla bekliyorum umutluyum inş 🤲🤲 dualarımızı kabul etsin Rabbim bizde anneliği tadalim🐣🐣

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
Merhaba,Bende kullandım bunları hiç böyle bir etki olmadı üşütmüş fln olabilirsin dikkat et tam hastalık mevsimi

Kızlar ben de ekim de opu oldum donduruldu kadım da ilk transferimi oldum ama dün kalbi gözükmediği için düşük olacak boş gebelik çıktı ocakta transfer olacağım inşallah önce bir hsg çekilecek sorun çıkmazsa transfer olacak şimdi düşük için regli bekliyorum 🙏🏻

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı bende tüp bebek tedavisi görüyorum. İlaç ve iğne kullanıyorum şu anda ama gonalf iğnesi meriofert iğnesi ve günde 3 kere duphaston hapı kullanıyorum. Ama sanırım bu hap yada iğneler emin değilim ben hap olduğunu düşünüyorum bende yan etki boğaz ağrısı boğaz şişmesi yaptı hafif. Doktoruma ilettim bu zamana kadar hiç böyle bir etki duymadım az kaldı sabret dedi başına gelen var mı ?
canım sen hasta olmayasın?
şuan salgın var cok fena,
bende merıofert kullandım boyle bır sıkayetım olmamıstı...
cok gecmıs olsun

Kızlar ben de ekim de opu oldum donduruldu kadım da ilk transferimi oldum ama dün kalbi gözükmediği için düşük olacak boş gebelik çıktı ocakta transfer olacağım inşallah önce bir hsg çekilecek sorun çıkmazsa transfer olacak şimdi düşük için regli bekliyorum 🙏🏻
Rabbım saglıkla ıkıncı transferde nasıp etsın canım ınsallahh..
gecmıs olsun cok

Merhaba kızlar, bu ay transfer sürecine başladık inşallah her şey yolunda giderse ocak ayında transfer olucam. Bizim embriyolarımız 4 adet 3. Gün. Amh çok düşük olduğu için riske atmak istemedi doktorum. Benim gibi 3. Gün embriyosuna kavuşmayı bekleyen var mı 🤍

Merhabalar ben geçen ay opu oldum ve embriyolarim donduruldu. Ocak ayında nakil olunacak. Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme olan Ocak ayında nakil olacak olan arkadaşlar var mı acaba
Bende Allah izin verirse Ocak ayında transfer olucam inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız :KK200:

4embriyom var beşinci gün embriyosu 2tane tranfer olacak inş sorunsuz geçer 🤲🤲on gün kaldı
Ins 🙏 benim tek embriyo yaştan dolayi yasakmis eger 3. deneme olursa 2 tane koyulmasina izin verilecek 5. gün embriyosu senden iki gun sonrada benim transfer olucak ins

Ben estrofem kullanıyorum günde 2 tane yarından itibaren günde 3 tane olucak 1 tanede corasprin pzt kontrolde ekstra bir şey verir mi bilmiyorum bakalım
İnş kızlar hepimizin rahat ve sorunsuz geçer şu an ne ilaçlar kullanıyorsunuz benim estrofem şu an diğerlerine ay sonunda basliyacakmisiz

Back
X