Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

e tabi öyle durumda rapor çıkar zaten.
ben bittikçe alıyorum tedavide. 2. kutu bitiyor şuan yazdırdım yine
Sizin bir seferliktir ben aylarca kullanmam gerekiyor raporun yoksa alamazsın sürekli senelerdir alıyorum bu sene gördüm böyle birşeyi siz yasamamiş olabilirsiniz benm kayıplarım olduğu için gebelik durumu diye geçtiği için 9 ay süre olarak hesaplayıp karşılamıyor diyor safsata oluyor.
Aynen herkesin durumu farklı siz tedavilerde yenisinizdir benm uzun bı sürecim var.

Ben de yeni lutinusa başladım netten baktığımda karşılamıyor olarak yazıyordu. Baya da pahalı dediğiniz gibi 2 kutu ya 800 mü 900 mü ne vermiş eşim.
Lutinusu karsılıyo diye bılıyodum offf cok pahalı olmuş 3 ay kullanılcak bi de. Göbektende vermişti iğne progestan bakalım artık ne olcak

Bende dondurulmuş embriyo transferi olmadım. aşağı yukarı herkes aynı zamanlarda mı transfer oluyor

Evet ilaçla 19.20.21 günler olunuyor daha fazlasını görmedim rahim kalinlasmiyorsa filan belki ertelenir veya gecikir
Canım benım doktor ilaça adetın 5. Gunu başlatıyo 15 gun estrofem kullandırıyo kontrole cagrıyo eger rahım uygunsa kalınlaşmışsa 5 gunde progesterona başlatıyo yani adetın 25. Gunu falan transfer yaptırıyo

Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım 🤗

İsimembriyo bilgisitoplanan yumurta sayısıtransfer adetinakil günüsonuç
Cloudrose5 gün42Ocak:dua:
Gelincik5 gün72Ocak:dua:
Papatyam5 gün121ocak:dua:
Hope355 gün31Ocak:dua:
Kuzey yıldızı5 gün51Ocak:dua:
Cnsub5 gün52Ocak:dua:
Mucize19965 gün61ocak:dua:
Pembeumut5 gün22Ocak:dua:
Ahsen5 gün41Ocak:dua:
LeylA84db3 gün-1ocak:dua:
Hope905 gün61ocak:dua: