• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitoplanan yumurta sayısıtransfer adetitransfersonuç
Cloudrose5 gün42Ocak:dua:
Gelincik5 gün72Ocak:dua:
Papatyam5 gün121ocak:dua:
Hope355 gün31Ocak:dua:
Kuzey yıldızı5 gün51Ocak:dua:
Cnsub5 gün52Ocak:dua:
Mucize19965 gün61ocak:dua:
Pembeumut5 gün22Ocak:dua:
Ahsen5 gün41Ocak:dua:
LeylA84db3 gün-1ocak:dua:
Hope905 gün61ocak:dua:
Aymelek5 gün44 ocak:dua:
Pitircikhanim5 gün2Ocak:dua:
Dilberay_:dua:
Ecealya:dua:
Kübraavci:dua:
Busra99242Ocak:dua:
Liya61191Ocak:dua:
Karamel latte5 gün141ocak:dua:
Mavibirmasal3 gün2ocak:dua:
Minicivcive5 gün51Ocak:dua:
SihaymihayOcak:dua:
Smileess5 gün272Ocak:dua:
Merhabalar beni de ekleyin orayaaa 🤗 yarın transfer günüm belli olacak Allah’ın izniyle

Coraspin kullanıyorum günde 1 tane ama doktorum transfer günü daha önce kendiliğinden oluşan bir kimyasal gebeliğin olmuştu o yüzden pozitif olursa Oskapar iğne yapılacak hergün dedi bu durumda onu da mı vurdurmaz ki
Doktorun tedavi yöntemine göre değişir tabii ki ama genelde kanamalar başlayınca aspirini keserler sadece oksapar devam eder

Ben diyabetliyim, insülin kullaniyorum. Transfer öncesi beslendigim gibi besleniyorum ama sekerim yüksek çikiyor. Kullandigim ilaçlari yaziyorum; estrofem,prolutex,progestan kapsül.. bunlar tokluk şekeri etkiler mi
İlaçlar ne yazık ki az da olsa etkiliyor kan şekerini. Açlık 95 1.saat tokluk 140 2.saat tokluk 120 nin altında tutmaya çalışmakta fayda var.

Merhabalar canım hoşgeldin 🥰
Tabikide ekliyorum
Benim 22 yumurtam toplandı 3. Güne 3 tane embriyo geldi ve donduruldu. Haziranda transfer oldum pozitif sonuç aldım 6-7 hafta düşük yaşadım ve anca toparladım bu ay tekrar transfer olacak 2. Transferim yani geriye iki embriyom kaldı ama çok kararsızım ikisini birden mi istesem yoksa bir tane mi

Benim 22 yumurtam toplandı 3. Güne 3 tane embriyo geldi ve donduruldu. Haziranda transfer oldum pozitif sonuç aldım 6-7 hafta düşük yaşadım ve anca toparladım bu ay tekrar transfer olacak 2. Transferim yani geriye iki embriyom kaldı ama çok kararsızım ikisini birden mi istesem yoksa bir tane mi
Genelde son iki kalanı iki olarak transfer ediyorlar canım.
İki tane ettir benim öyle olmuştu iki transfer edilip bir tane tutmuştu.

Anladım cnm ama bu gece bnm için nasıl geçer bilmiyorum çok kafam karıştı hem yerleşme kanamasıdır diye seviyorum hem ya değilse diye korkuyorum
Kendinizi strese sokmayın. İnşallah bişey olmaz 🙏🏻 hem kesildiyse korkmayın fitiller bile tahriş etmiş olabilir onun sebebiyle de olabilir o tarz bi leke

Alayım canım bidahaki eklemeleri sadece transfer tarihi ve isim olarak yapacağım arkadasımız bu şekilde yapmış ama gerek yok okadar detaya 😊
Benim bilgilerim uzun gelmis zaten, benimkini sadece transfer tarihi olarak ekleyebilirsin canim 🌺

Back
X