• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok be canm sen onlara bakma 10 değeri olan bile doğum yaptı değerin zaten gittikçe articak inşallah değerin çokta düşük degil
Hayır birde sonucum sabah 10 da çıktı bunlar gelmis beni 22.30 da arıyor
Vuruldum geldim duruma göre devam edecekler miş iğneye
Tekrar hormon bakılacak miş

Hayır birde sonucum sabah 10 da çıktı bunlar gelmis beni 22.30 da arıyor
Vuruldum geldim duruma göre devam edecekler miş iğneye
Tekrar hormon bakılacak miş
Demekki sık eliyotlar olsun bak beğendim bu ilgiyi progeston hormonu önemsiz hormon değil merak etme kötü bı değerde değil 👍👍

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitoplanan yumurta sayısıtransfer adetitransfersonuç
Cloudrose5 gün42Ocak:dua:
Gelincik5 gün72Ocak:dua:
Papatyam5 gün121ocak:dua:
Hope355 gün31Ocak:dua:
Kuzey yıldızı5 gün51Ocak:dua:
Cnsub5 gün52Ocak:dua:
Mucize19965 gün61ocak:dua:
Pembeumut5 gün22Ocak:dua:
Ahsen5 gün41Ocak:dua:
LeylA84db3 gün-1ocak:dua:
Hope905 gün61ocak:dua:
Aymelek5 gün44 ocak:dua:
Pitircikhanim5 gün2Ocak:dua:
Dilberay_:dua:
geceyagmuru geceyagmuru Ocak:dua:
Kübraavci:dua:
Busra99242Ocak:dua:
Liya61191Ocak:dua:
Karamel latte5 gün141ocak:dua:
Mavibirmasal3 gün2ocak:dua:
Minicivcive5 gün51Ocak:dua:
SihaymihayOcak:dua:
Smileess5 gün272Ocak:dua:
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün2 embriyo2 ocak
Ben listeye adımı yazdırmayı unutmuşum 🥲 4 adet 5. Gün embriyom var kaç tanesi transfer edilecek daha konuşmadık. Her şey yolunda giderse 18 ocak da transfer günüm😊

Genelde son iki kalanı iki olarak transfer ediyorlar canım.
İki tane ettir benim öyle olmuştu iki transfer edilip bir tane tutmuştu.
Öyle mi yapayımmm Allahım düşündükçe heyecanlanıyorum ikisinin birden tuttuğunu düşünürsek eğer bir daha bu sürece girmeme gerek kalmayacak🙏🤗 Allahım bu yol hepimizin kucaklarını bebelerimizle doldursun 🥰❣️🙏🙏💘

306231EB-4915-4985-ACFF-76304440DE1F.webp
Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun 🌸

Bence var gibi geç tutunmuş olabilir olmaza hiç çıkmazdı ☺️
Eki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun 🌸

Back
X