• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bence var gibi geç tutunmuş olabilir olmaza hiç çıkmazdı ☺️
Yok ya bence. Çünkğ mesela ilk hemen göze çsrpmalıydı erken gebelik test olunca kasete göre birsz daha belirgin olmalıydı bi gün daha geçti mesela. Bide ilk görünmedi için biraz geç baktım da bu şekildeydi. İlk anda belirginleşmedi. Nasip ya vardır bi hayır 😌

Başta çok silik oluyo canım ya 10 dk ya daha pembe oldu benimde anında çıktı ama silik yani hayırlısı olsun ya 🙏
Yok ya bence. Çünkğ mesela ilk hemen göze çsrpmalıydı erken gebelik test olunca kasete göre birsz daha belirgin olmalıydı bi gün daha geçti mesela. Bide ilk görünmedi için biraz geç baktım da bu şekildeydi. İlk anda belirginleşmedi. Nasip ya vardır bi hayır 😌

Eki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun 🌸
Hayırlısı olsun inşallah ama en net sonuç kan tahlili sonucu💐

Eki Görüntüle 3188738 Sabah erken gebelik yapmıştım ama sanırım negatif. 7. Dk da bu şekildeydi biraz geç bakmışım sanırım kağıtta da 5 dk sonra diyor gerçi ama. Olsaydı çok daha belirgin olması gerekiyordu bugün 7. Gün. Hayırlısı olsun 🌸
Daha hiç bişey yapma kanını ver canım.
Ama bende silik görüyorum

Ayy kızlar bu saatte başıma gelen iş
Sabah size progestran 17 çıkmış yüksek mi diyordum ya
Bu saatte hastaneden haber geldi progestran düşük çıkmış sizin nöbetçi eczane bulup progestran alıp kalçadan vurdurun bı hastaneye gidip diyorlar . Sonuç sabah çıktı beni şimdi arıyorlar.
Düşük riski olurmuş
Banada düşük gelmişti kuzum cunku benım daha once 200 lere yakındı

Back
X