- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.901
Kafam meşgul olsa burda ne gezımKafanı meşkul et git temizlik filan yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam meşgul olsa burda ne gezımKafanı meşkul et git temizlik filan yap![]()
Tamam işte çık evinin işini yapKafam meşgul olsa burda ne gezımdevamlı bu konudayım ya
![]()
Ya yapsamda aklımda bu oluyo barı yapmım daha iyiTamam işte çık evinin işini yap![]()
Yoo ben sohbet için burdayımYa yapsamda aklımda bu oluyo barı yapmım daha iyisen neden burdasım lattişkom demekki senınde aklında bu var
![]()
Yaaa biliyodum9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
![]()
5. Gün embriyo su dimi9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
![]()
Ekliydim ya ben ezeli ekliyim listeye zatenYaaa biliyodum
Hadi bakalım ekliyorum listeye![]()
Akupunktur hep yaptırdın mı canım? Cok guzel klınlık kuzum hayırlı olsun9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
![]()
Ay öylemi tamam ozaman tarihi düzelteyimEkliydim ya ben ezeli ekliyim listeye zatendoğum yaparak çıkalım listeden artıkin inşallah
![]()
Evet kuzum 5.gun ,6Ab olması lazim5. Gün embriyo su dimi
Olur öyleKafam karısmışdüzeltiyorum
![]()
Çok iyi bir değer maşallah9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
![]()
SüperEvet kuzum 5.gun ,6Ab olması lazim
Akupuntur değil canm iğne oluyorum demek istedimAkupunktur hep yaptırdın mı canım? Cok guzel klınlık kuzum hayırlı olsun![]()
Bizi de ekleYaaa biliyodum
Hadi bakalım ekliyorum listeye![]()
Ya sohbet yonude var tabiYoo ben sohbet için burdayım
Çay içip müge izliyorum aslında![]()
Varmış yine
Sağol canmÇok iyi bir değer maşallahhadi gözün aydın canım