• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

lutinus la progestan dex te çok pahalı. Benim lutinus 5 günde bitiyor. Progestanda 7 günde. Yani 5 günde bir ikisini alıp 1000 tl ödeme yapıyorum. Estrofem climara redostimdw işin içine girince hesaplamaya yüreğim bile dayanmıypr 😥
Lutinus günde 3 tane 7 günde bitiyor benimde
Prolutex de içinde 7 tane var sabah aksam 3 günde bitiyor çok pahalı şimdi yine aldım 3000 harcadım

Aile hekimide yazsa o parayı buluyor.
Oksapar pahalı
Bana serum verirse haftalık oda cok pahalı😢
Oksapar ve serum yok bende canım
Yazdıkları ilaçlar hep özel
Devlet karşılamıyor
Bide Opu zamanı kullanılan ilaçlar var
Tüp bebek gerçekten maliyetli bir iş
Durumu olmayan ne yapacak bilmiyorum
Allah herkesin yardımcısı olsun

😂😂 yalnız idrarı araştırmışsın embrıyo var mı diye cunku ben yaparken hiç idrarıma bakmadım😂😂 yani embrıyo baloncuk degıldir zaten 😂😂 offf gercekten cok başkayız 1 sene sonra bu halime gülmek istıyorum🥰
Ay tabiki aslinda biliyorum neyin ne oldugunu da ama o anki psikoloji saniyelik bisey iste sonra cok gulmustim esimle. Inan bende bu hikayeleri dusunup bunlari yasamistim ya demek istiyorum 😂

Ya ben oksapar 6000 kullanıyorum gecen gun sordum fiyatı 270 lira ve içinde 2 adet iğne var😳 kadın doğumdan cıkarıyoruz raporu degıl mi
Evet ama ben çok uğraştım çıkarmak için devlette asla çıkarmıyorlar. Benim geçmiş düşük öykümü bilen eski doktoruma gittimde o çıkarttı 😒

Benim pıhtılaşma sorunum yok ki canım tedbir amaçlı veriliyor ilk üç ay.
Aile hekimin de yazdırıp öyle alıyorum.
Yine de gebeliğim devam ederse gebelik takibini yapan özel hastanede çıkarttırıcam oluyorsa
Bende aynı şekilde tedbir amaclı kullanıyorum canım ama ben aile hekimine de yazdıramadım yani raporsuz yazmadı kesinlikle. Devlet hastanesinde de hiçbir doktor rapor çıkarmadı: en sonunda özelde eski doktorumdan çıkarttırdım.
Hatta hematolojiye gittim pıhtılaima sorunu olmadığından çıkaramam ne tanısı ile çıkarcam dedi bana ama çıkartan pelvik ağrısı tanısıyla bile çıkarabiliyor yani 🤣

Eklentiler

• 222C5791-BB80-4563-B438-40647A34E4DD.webp
    222C5791-BB80-4563-B438-40647A34E4DD.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 88
Prolutexi kaçıncı haftaya kadar vurduruyorlar bilginiz var mi?
Bir de benim bi arkadaşima doktoru, beta hcg testi yaptirdigi gün progesteron testi de yaptirmasini söylemis. İcinizde progesteron degerine de bak denen oldu mu. Benim ki istemedi ama ben baktirayim mi diye sormak istiyorum

Back
X