• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çabuk geçiyor merak etme cnm 10 dakikalık bir işlem bende baya korkmuştum ama anlamadım bile şu an keşke izleseydim diyorum kendimi sıkmaktan ekrana bile bakamadım
Ben yarım saat 45 dk kaldım 10 dk bir işlem değil ama kısa suruyor yine de yani 10 dk fazla oluyor ama korkulucak bir şey yok rahat olabilirsin

Hiiiç aklımda yoktı yapmak bir anda esti 😄erken tabiii aslına bakarsak bilemiyor insan böyle olunca aa yok işte moduna giriyor ama bir yandan da varmıdır acaba düşüncesi😅
Bunun sebebi bazilarinin 5. Gun yapip cikmasi varsa bana da cikar diye de bazen olmuyor , gec tutunma oluyor ya da testin azizligine ugruyoruz. Bence moralinizi bozmayin hic test gununuzde bi daha yapin insallah bu sefer cikar😁

Bir an önce bebeyi alıp dönüş yoluna geçmek istiyorum 🤲🤲
Doktor bilmiyorum kaçıncı gün test yap der ama ben 8. Gün kan vermeyi düşünüyorum 🙈
Bana erken kan vermeye gelmek yok dediler
Ben dayanabilirsem evdede yapmamayi dusunuyorum ama kesin duramam 🤣

Bunun sebebi bazilarinin 5. Gun yapip cikmasi varsa bana da cikar diye de bazen olmuyor , gec tutunma oluyor ya da testin azizligine ugruyoruz. Bence moralinizi bozmayin hic test gununuzde bi daha yapin insallah bu sefer cikar😁
Bozmadım galiba 😅 ama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum🤣
33791833-9131-4D06-B366-65F8CD20DF44.webp

Şuan var gibi ama bu kurumada olabiliyo canım etken gebelik daha net çıkartır varsada
Bozmadım galiba 😅 ama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum🤣Eki Görüntüle 3189247

Back
X