- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.281
Kızlar gerçekten yatmanın hiç bir anlamı yok ben 2 kez transfer oldum ikisinde de doktor kıpırdatmadı transfer olduğum masadan bile kaldırmadan odaya çıkardılar 1 saat yatırdılar eve geldim çoğunlukla yattım annemle aynı apartmanda oturuyorum kapıyı açmaya bile kalkamamıştım ve 2 kez de 2 embriyo transferimde negatif oldu vardır bir hayr tabi sonra merkez deştirdim burda transfer oldum kalk dedi doktor şaşırdım kalp kendin giyin hadi dedi ben tabi kendimi sıkıyorum sanki sıkmazsam bebek düşüverecekmiş gibi geldi
hiç bir faydası yok istersen saatlerce uçak yolculuğu Bile yapabilirsin dedi hatta çıktım eşim ertelendi yapmadılar sanmış
eve geldim hiç yatmadım hemen hemen evi süpürmek hariç herşeyi yaptım zaten 3 gün de bir iğne için dışarı çıkıyordum onda da eve gelmedim bir mekana gidip oturduk sonra arabayla ailemle gezmeye gittim bir sürü yürüdüm hoplayıp zıplamadım tabi ama sakin yürüyüşler yaptım.doğru düzgün kahvaltı bile yapmadım hatta ilaçlarımı bile öyle saati saatine içmedim mesela gündüz 11 de uyandım zaten sabah ilaçlarımın vakti bile çoktan geçiyordu yani demem o ki ne kadar kasarsan kas rabbim ol demeyince olmuyor bırakın akışına öyle daha güzel geçiyor günler