• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar vitaminleri internetten aldığımızda sorgulayabileceğimiz biryer varmı gercekmi değilmi diye ya ben internetten aldım bugün geldide biraz ambalajı falan değişik geldi sabahtan beride arıyorum bulamadım birtürlü sorgulayabilecek bir yer
Bizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canm

Bende artık yan yatamıyorum iptal vurulan yerler 😂😂
Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.
Prolutex'i göbek deliginin üç parmak sağ ya da soluna vurun demişlerdi, mecbir sağa girmedigi için sola vuruyorum. Bugun hemsireye sordum göbek deliginin altina da vurabilirsiniz dedi. Bu igneyi kullananlar siz nasil yapiyorsunuz

Evet bundan olduğu düşünülüyor muş kesin değil ama.
Kullanmasak daha kötü nöral tüp defecti gelişebiliyor.
Benim gibi nöral tüp defecti gebeliği geçirenler için kullanmama gibi bir durum söz konusu bile değil
İnşAllah olmaz canım bir daha doktor ne diyorsa uygulamak lazım

Bende progestan dex yapıyorum hergün daha 7günde karnım berbat oldu 😬
Başta sağ sol olarak başladım bende göbek deliğinin altına yaptım daha az morardı gibi diye oraya devam ettim ama dünde hava kalmış sanırım aşırı şişti ödem gbi mosmor kaldı
Vala 12 hafta fln devamsa bu iğneler büyük sıkıntı karnımı açmak istemiyorum 😔
Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.
Prolutex'i göbek deliginin üç parmak sağ ya da soluna vurun demişlerdi, mecbir sağa girmedigi için sola vuruyorum. Bugun hemsireye sordum göbek deliginin altina da vurabilirsiniz dedi. Bu igneyi kullananlar siz nasil yapiyorsunuz

Bende progestan dex yapıyorum hergün daha 7günde karnım berbat oldu 😬
Başta sağ sol olarak başladım bende göbek deliğinin altına yaptım daha az morardı gibi diye oraya devam ettim ama dünde hava kalmış sanırım aşırı şişti ödem gbi mosmor kaldı
Vala 12 hafta fln devamsa bu iğneler büyük sıkıntı karnımı açmak istemiyorum 😔
Bugun üçüncü kutuyu aldim, 490 tl olmus. Ben ocaktan once almistim iki kutu, kactan aldigim da aklimda degil ama bayagi fazla geldi 😁

Bizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canm
Doktorunuza falan gösterdinizmi o onayladımı canım. Ben çakma falansa etkisini göremem diye korktum doğrusu

Back
X