• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar ben kabız oldum sanırım 😔
O kadar su kayısı kuruyemis meyve ye rağmen
Hastane bı ilaç adı vermişti alsam mı
İlk gün çıktım tuvalete
2. Gün çok az geldi afedersiniz
Ben normalde de çok kabız olan biriyim
Çıkarsam günde 1 bazen 2 günde 1 çıkardım
Normalde de böyleyim zaten diyip almasam mi ilacı yada
Kayisilari zeytinyagindan bekletip yemeyi dene bi de. Gunde 1 kere bile cikiyorsan iyi bu kabizlik degil inan annem 5 gun 1 haftayi bazen zorluyor. Bence asiri zorlanmiyorsan alma ilac ama bu benim kendi dusuncem.

İlk denemen olduğu için endiseli heycanlisin ama defalarca denesen gene aynı duyguda oluyoruz sadece stresin seni ele gecirmesin bebeginle konuş belirti arama kendinde biliyorum hepsini düşünüyoruz ama biraz frenlicez kendimizi olumlu düşünmeye çalışmak her zaman iyidr
Kesinlikle canım haklısın ama pek mümkün olmuyor 🤗

Kacirdim canim sanirim kacinci gun embriyosu idi senin benimki de 6 ocakta yapildi , test gunum 18 i 😁
Meraba canim bende 6 Ocakta transfer oldum 🤗Aynı gün olmuşuz 5.Gun emriyosu taze dondurulmus emriyo benimki test günüm 7 gün sonra 13 gün sonra test yap dedi doktor.İnsallah güzel haber alırız 😘

Operasyondan sonrası noluyyy 😅 korkutmdan ürkütmeden söyle 😅 bu arada gonalf 250ml başladık doz cumartesi ilk kontrol olacak merakla bekliyorum bu doz bu kadar günde inşallah güzel sonuçlar doğurur. Extra ilaç almak istemiyorum 😭😭😭😭
canımm hıc korkma opu ınan cok kolay bır işlem ,
zaten anestezı alıyorsun hıc bısey hıssetmıyorsun, cıktıktan sonra da hafıf sancı oluyor..
yanı benım cok zor gecmedı, hafif regl sancım oldu oprrasyon sonrası ..
dozu ayarlıyor doktor zaten canım, gidişata göre

Meraba canim bende 6 Ocakta transfer oldum 🤗Aynı gün olmuşuz 5.Gun emriyosu taze dondurulmus emriyo benimki test günüm 7 gün sonra 13 gün sonra test yap dedi doktor.İnsallah güzel haber alırız 😘
Insallah kuzum benimki 3. Gun embriyosu. taze dondurulmus ne demek hic duymadim onu:) hem taze hem dondrulmus 😁

Back
X