• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

canım benim 4 yumurtam toplandı 2 sinin içi boş çıkmış 2 si döllendi. doktorum yumurta sayısı az olduğu için hemen 3. günde donduralım 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi.
Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke 🥲

Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke 🥲
Benim de transfer günü hariç daha 3. Gundeyim
Pazartesi transfer olmuştum zaman geçmiyor gercekten

evet femara ıle yumurta gelıstırcek sende sonra onu çatlatacak ..
rahım de o esnada kalınlaşması hedeflenıyor yanı dogal gebelıge yakın ..
sen de nar yemeye baska ya da nar suyu,
rahım kalınlaşması ıcın ben başladım..
amiiinnn canım
Benim aynen dediğiniz gibi oldu

Merhaba 🙋 bende ocak ayında transfer olucam. Kasımda opu oldu. Heyecanla o günü bekliyorım 🙈 yanlız bişey sorucam. Opudan sonraki adetiniz normalden uzun mu sürdü. 11 gündür adetim halada devam ediyo leke halinde. Sizde de böyle bi durum yaşandı mı acaba 😬
benımde lekelenmem bıraz uzun surmustu yaa,
kasımda opu oldum bende

Hiç tedirgin olma güzel beslenmene dikkat et dinlen stres yapma Allah’ın izniyle kavuşursun inşallah 🙏🙏 Benim rahmim kalınlaşmadığı için doktorum iptal edecekti embriyon çok deneyelim 3 günlükte embriyolarla dedi tuttu içini ferah tut sadece
rahım kalınlıgın kaç ıken trasnfer etmıstı canım?
masallaahh nasıbı var ıse tutuyor ya.

Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
totodan ıgne dımı ?
evet herkes cok acıyor vs dıyordu..
göbekten ıgnen var mı canım?

Benim de progestran var 3 günde 1 şeklinde
Akşam bence gidicem acile
Ama beni rahatsiz etmiyor bu iğne şükür
Söylenenlere göre çok ağrı yapıyor diyorlardı
Hergun vurunca öyle olmuyor canim 3 günde vuruldugum oldu dinlenmiş oluyor 3 güne.. ama her gün tadı başka hergun vurulmayinca bilemessin:) her hareketini yapiyosun yine ama üstüne oturmak yatmak zor oluyor olmuyor değil. Yağlı bir iğne sonucta transferden sora azaltıyor doktorum 3 gune indirir ozaman rahatlarim biraz.

Ne yapayım yaa yatıp duruyorum yapacak bişey yok
Yok gelmiyor korana yım ya 😀
Her öğlen çorba bırakıyor kapıya gidiyor
Benm esim akciğer enfeksiyonu oldu şaka değil gerçekten hasta oldu ama gelicekler o zamana iyileşir eşim belki bende hafif kırık gibiyim sanki bilmiyorum.. sağ sağlim atlatsaydik

Back
X