• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende simdi ki transferimde prolutex vuruyorum. Pahali ama bana cok konforlu geliyor. Simdi 3.kutudayim, sen düşün halimi 💸 😅
Bende iki gündür o ilacin göbekten iğnesini bulacagim diye, iğneyi vurmaktan çatlamayan göbeğim aramaktan çatladi 😆
Büyük şehirde transfer oldum, şehrime gelince basladi dezavantajlar
Bende sizin gibi muzdaribim tedavim başka yerde ben başka şehirdeyim estrofemi bile zor buldum neyseki tedavi gördüğüm şehire gidiyorum umarım bulurum 😬 çok zormuş farklı şehirlerde olmak 🥹

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitransfersonuç
C Cloudrose 5 günOcak:dua:
Gelincik5 günOcak:dua:
Papatyam5 günocak:dua:
@Hope35355 günOcak:dua:
Cnsub5 günOcak:dua:
Mucize19965 günocak:dua:
@pembeumut1115 günOcak:dua:
Ahsen555 Ahsen555 5 günOcak:dua:
LeylA84db3 günocak:dua:
Hope905 günocak:dua:
Aymelek5 gün4 ocak:dua:
Pitircikhanim5 günOcak:dua:
@Dilberay_:dua:
@geceyagmuruOcak:dua:
K Kubra Avci 5. Gün6 ocak:dua:
Busra992Ocak:dua:
Liya61Ocak:dua:
karamel Latte karamel Latte 5 günocak:dua:
Mavibirmasal3 günocak:dua:
Minicivcive5 günOcak:dua:
SihaymihayOcak:dua:
Smileess Smileess 5.gün14 Ocak:dua:
lor-kurabiyesi lor-kurabiyesi 5.gün17 ocak:dua:
@123987ramu6.günOcak:dua:
B Buurcuumm 5. Gün2 ocak:anneadayı:
N Neptunnn 5. Gün16 ocak:dua:
@ecedaily5. Gün19 ocak:dua:
Şimdi baktım da listede yokum önceki düzenleyen kişinin gözünden kaçtı galiba, yazmıştım yoksa 😅
5. Gün embriyosu 10 ocak transferr 🌸

Bende sizin gibi muzdaribim tedavim başka yerde ben başka şehirdeyim estrofemi bile zor buldum neyseki tedavi gördüğüm şehire gidiyorum umarım bulurum 😬 çok zormuş farklı şehirlerde olmak 🥹
Kizz oda biseymi ben yaşadığım yer ayrı tedavi gördugum yer ayrı bidee işlemlerin yapıldığı yer ayrı opu trasfer felan hepsi ayrı sehirlerde

Back
X