• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın 🤲💕
Dualarımdasın, yavrunu sana bağışlasın Rabbim inşallah 🙏

Takip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤️
Ay kuzum çok sevindim gerçekten bir mucize hemde ikiz sanırım çok mutlu oldum tebrik ederim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️ Benimde değerim çok yüksekti Şu an ikizlere hamileyim bende 5+5 olduğunda kese ve kalp atışı duyduk

Kızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı

Yaa ablam çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Benim bi akrabamında öyleydi çok şükür iğnelerle toparladı şimdi 10 haftalık. Sende toparlıcan inşallah. Düzelirsin bir an önce mübarek günlerdeyiz. Burda hepimiz birbirmiz için güzel dualar ediyoruz. 🤲🏼🤲🏼❤️
Çok sağol canım 💕🤲
Allah razı olsun.
Rabbim büyüktür dua ediyorum..
Tüm evlatlar sağlıkla gelsin🍀

Kızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 bugün..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den..
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın 🤲💕
İnşallah hayurlisiyla güzel gelişmeler olur Rabbim hakkında neyi güzel kildiysa öyle eyleisn canim 🤲

Kızlar sırası değil ama ben söktürücü kulandim 15 gün oldu hayla adet olmadım transfer aşaması geçecek bir türlu gecemedik doktora sorim dedim şuan deprem konusu olduğu için sorarmiyorum size sorim dedim kafayı yiyecem kan testi yaptırdım negatif çıktı
Stresten de olabilir canım ❤️

Takip ediyordum seni canım öyle üzüldüm ki sen tutmadığını düşündüğünde gerçekten çok kötü oldum. Öyle sevindim ki öyle mutlu oldum ki Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤️
Ben de çok üzüldüm canım ama kabullenmiştim hayırlısı dedim. Bir de tutmadığını düşünmem tam bu depreme denk geldi onu düşünmekten kendimizi pek düşünemedik. Çok teşekkür ederim inşallah 🥹❤️

Ay kuzum çok sevindim gerçekten bir mucize hemde ikiz sanırım çok mutlu oldum tebrik ederim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️ Benimde değerim çok yüksekti Şu an ikizlere hamileyim bende 5+5 olduğunda kese ve kalp atışı duyduk
Bugün 2 mm’lik sadece tek kese göründü. Ben umudumu kaybetmiştim tek çift hiç farketmiyor şuan buna da çok şükür 🥹🙏🏻 doktora internetten hesapladığıma göre 6+1 de gideceğim umarım duyabilirim. Doktor duyamayabiliriz o tarihte dedi

Bende opu sonrası çok geç adet oldum. Doktorum tarusal başladı yine olmadım neredeyse 35 gün gecikmeli oldum stres yapmamaya çalış akışına bırak 🤘🏻

Arkadaşlar akşamdan beri bu seferde ayaklarım donuyo çorap var patik var battaniye var ayaklarım ısınmıyo 😒 belirtiler arasında ayak üşümesi var mı tecrübeli arkadaşlar 🧐🧐 ayakkarım dondurucuda 2 saat beklemiş gibi asla ısınmıyo
Acaba hamile misiniz? 3 gündür benimde ayaklarım ısınmıyor donuyor.. reglim de 3 gün gecikti bugün pembe lekelenmem oldu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum 😌

Hele benim hastane itiraz etmesem ne paralar vermiştim 😂 2. Muayene parasına itiraz ediyorum kan tahlili ne itiraz ediyorum briyo dondurma ucretien itiraz ediyorum .bana gelmiş dondurma ücreti değişti siz opudan sonra verseydiniz o fiyatti dediler .ben de hastane parası için aramıştınız eksik kalmış diye bunun içinde arasaydiniz o zaman dedim .kabul etmiyorum yönetimle konuşun dedim .daha trasnfer bile olmamıştım komple parayı neden vereyim ki .en son eski fiyattan verdim
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum kasımda embriym dondruldgu halde şuan için 3 bin lira fark istiyorlar siz hangi hastanede tedavi oldnz acaba

İnsalalh kalp atışını duyduysaniz netlesmistir diye düşünüyorum.Umarim bir sıkıntı olmaz .,😘Benimde 7 hafta ikiz bakalım umarim bizimkilerde iyilerdir.Rabbim nasip etsin kucağımıza almayı 🙏🤲İki kere kalp atışı için gittim gördüm çok şükür doktor assagida dedi biraz yukarı doğru çıkar heralde 😉
Yok daua duyamadıkki. Duysak oh diyeceğizzde bakalımm

Back
X