• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aynen bendede öyle şu an hafif lekelenme var iğneye rağmen doktorum estrofemi ve coraspini bıraktırdı birde progesteron iğne yazdı oda acayip bir ağrı kalçada dayanacagiz bebişlerimiz için 🤷🥰 sağlıklı olsunlarda
Yeter ki iyi olsunlar canım ama sürekli korkuyoruz sanırım yaşamayan yok şuan kanama içimizde 🥺

Evet canım iyi dedi en son bende iyi diyince verdiği güne kadar beklemek istedim😘 inşallah iyidirler merakla ediyorum açıkçası 🤗Ay bişey diyim mi ben biseyler hissediyorum geceleri pıt pıt böyle atıyor ama emin olamıyorum tabiki daha erken diye 😉 Annemlere falan söylüyorum diyo daha erken bisey hissetmezsin.Ama sanki biseyler var yani bence belli ediyor yavaş yavaş sanki dediğin gibi ikiz ya erken bile belki cinsiyetini öğrenirim diye düşündüm
Yaaa ne güzel maşallah😍😍😍 bencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa 😍😍

Yaaa ne güzel maşallah😍😍😍 bencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa 😍😍
Aynen vala canım bende çok heyecanlıyım cokda sabırsızim inan ama gününe kadar sabretmeye çalışıyorum 😘🙏Bana da öyle geliyor büyük ihtimal ikiz olduğu için daha erken gösterir cinsiyetini diye düşündüm o yüzden bu kadar uzattı kontrolü de 🤗🤗Vala o günü çok merak ediyorum hayırlısi olsun inşallah bakalım ♥️ İnşallah belli olur 😘

Ben transferden beri göbekten olanı yapıyorum. Gerçekten yakmıyo o konuda rahat ama artık gücüm kalmadı batırırken canım yanıyo. Geçen hafta ekstra benimde kalçadan olanı vardı. 1 haftayı geçti dediğin gibi hala iğne yerlerim acıyo yatarken yada otururken bi sızlama oluyo hala ama 15 günde anca geçiyo o acı yaa
Ben asla kendim yapamam gibi 🙈🙈🥺

Ben yapmıyorum zaten canım eczaneden iğneci geliyor yada eşim vuruyor gelmediği zamanlarda o yüzden rahatım yok ya yine de acıtıyor göbekten ama tabiki kalça kadar değil morardı igce benimki vala 😘🤗Ben hala devam bütün iğne ilaçlara bakalım pazartesi doktorum ne dicek
Benim eşimde yapamam ben dedi 😅🙈

Benim eşimde yapamam ben dedi 😅🙈
Alışıyor insan ya eşim ilk yapamam dedi ama sonra mecbur öğrenip hemsireden yapıyor çünkü her zaman yanımda değil geç geliyor yada gelmiyor iş yüzünden ondan dolayı mecbur hemsireden öğrendi bende kendim yapamıyorum korkuyorum yanlış yere yaparım diye 🥰🥰🤗

Aynen vala canım bende çok heyecanlıyım cokda sabırsızim inan ama gününe kadar sabretmeye çalışıyorum 😘🙏Bana da öyle geliyor büyük ihtimal ikiz olduğu için daha erken gösterir cinsiyetini diye düşündüm o yüzden bu kadar uzattı kontrolü de 🤗🤗Vala o günü çok merak ediyorum hayırlısi olsun inşallah bakalım ♥️ İnşallah belli olur 😘
Ayy senin adına bende heyecanlandım 🤭🤭 şimdi 2 hafta geçmez 😁😁

Ocak ayında başarısız tüp bebek denemesi. İlaçlardan dolayı geciktiğini düşündüğüm adet dönemi

8 ocakta transfer olmuştum test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme başladı yerleşme kanaması umudu oldu hep fakat rengi günden güne değişmeye başladı test verdim negatif çıktı. Takipte kaldım ilaçlar herkesde gecikme yapmıyor sonrasında normal kanama başladı adet oldum yani ardından ikinci adeti beklemeye başladım geciken ikinci adetim olmuştu 6 gün bekledim umudum olmadığı icin test yapmadım ilaçlardan gecikiyor diye düşündüm bekledim doktorum söktürücü vereceğim ama test yaptır dedi yaptım çift çizgi çıktı anında, kan verdim o da yüksek çıktı geçen hafta buradan yazmıştım gecikme olan var mı diye ayni sizin gibi😇 ilaçtan dolayı bir gecikme değilmiş Allah mucizesini gönderdi burdan sizlerede umut olsun🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin umarım kalp atışınıda duyarım. Herkesi bol şans🥰
Ayyyyy kuzum maşallah Rabbim büyük işte nasip olacaksa vakti gelince hiç bir şey engel olamıyor. Sağlıkla hayırla dünyaya getirsin inşallah Rabbim. Bizlere de nasip etsin. Bu 2. Ayda sizde de ağrı kramp gibi şeyler oldu mu ?

Ayyyyy kuzum maşallah Rabbim büyük işte nasip olacaksa vakti gelince hiç bir şey engel olamıyor. Sağlıkla hayırla dünyaya getirsin inşallah Rabbim. Bizlere de nasip etsin. Bu 2. Ayda sizde de ağrı kramp gibi şeyler oldu mu ?
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲 Hamile olduğumu test vermesem anlamazdım şöyle ki adet sancılarım 1hafta önce başlardı. Yine her an olacakmışım hissi vardı. Sırt ve boyun ağrım fazlaydı hala devam ediyor. Kramp arada oluyor ama inan ona da test yaptıktan hamile olduğumu anladıktan sonra dikkat veriyorum diye düşünüyorum. Böyle bir mutluluğu tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin. Pıt pıt kalp atışlarını duyalım. Sağlıkla kucağımıza alalım

Çok şükür olmadi kanamam ama çok ağrım var kasiklarimdan iki gündür şiddetli ağrım oluyor ya normalmi acaba ? Pazartesi kendi doktorumla gorusucem 10 .haftada görüşelim dedi İnslalah biraktirir 😘
Okadar ağrın varsa doktorunu ara bilgilendir veya git iki hafta nasıl bekliycen daha çok cnm ya aynı şehirde değilsen başka doktora görün ben öyle yaptım

Benim iğneler bitti şükür ama bende bulantılar için kendimi öyşe avutuyorum
Resmen gün sayıyorum 12. Hafta olsun diye 🥰
Yaa dimi😍😍 ayy bulantı mahfediyo beni. Sen ne kadarlık oldun çok bulanıyo benimde yemek saatleri gelsin istemiyorum. Çok severdim yemek yemeyi şuan gözüm hiçbişey görmek istemiyo 😩

Back
X