• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim iş arkadaşımın eşi de benimle aynı merkezde yaptırdı. Onların da ilk denemesi olumsuz oldu hiç tutmadı yani direkt negatif. İkinci deneme için dondurulmuşlardan genetik test yapmışlar. İkincisi tuttu şuan oğulları 6 aylık oldu bile. Biraz riskli diye biliyorum dondurulmuşa ngs yapmak bozulma ihtimaline karşı. Ama tutunup da bunu yaşamaktansa hiç olmasın daha iyi diyorum.
Evet doğru,
Psikolojik kısmı çok zor...
Allah yardımcımız olsun kuzum.haberleselim.mutlaka❤️

Kızlar selamünaleyküm, 💕
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek 😥😥
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..
Allah Allah tüp bebekte mol gebeliği çok görmedim inşallah düşer rahatlarsın canm son üzüntün olsun bu ☹️

İnşallah çok kolay geçecek kürtajdan hiç korkma
Dualarım seninle 🤲❤️
Olabilir kuzum, inan ki ne dusunecegimi şaşırdım..
Herşey geliyor aklıma, ya bir tesadüf ya da birşeyden kaynaklı..
İnşallah onu buluruz, genetik test dondurulmustan oluyor mu önemli olan o, baştan başlamak zor ya...
Aminnnn canım 🤲🤲🤲❤️
Genetik dondurulmuşa olmaz biyopsi alındıysa eğer gönderilir alinmadiysa risk göze alınıp yapılır ama genetikli embriyonun garantisi yok ben sana diyim inşallah gerek kalmaz

Genetik dondurulmuşa olmaz biyopsi alındıysa eğer gönderilir alinmadiysa risk göze alınıp yapılır ama genetikli embriyonun garantisi yok ben sana diyim inşallah gerek kalmaz
Evet ben de öyle biliyorum ama arkadaşıma aynı merkezde o riski alıp dondurulmuşa yaptılar. Ben 2 embriyo transferi oldum 5ab. Başta ikisi de tuttu sonra biri bıraktı. 8.haftada ikincisini de kaybettik. İkisinin de genetiği iyi değildi bence. Riski almaya değer gibi geliyor

Kızlar selamünaleyküm, 💕
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek 😥😥
Aleykümselam canım benim doktorum da anomali üzerinde ısrarla durdu, patoloji için ek ücret istiyorlardı paranıza yazık bence gerek yok dedi bizde aynı fikirdeydik göndermedik ama bende kromozomal olduğunu düşünüyorum. Senin sağlığın öncelikli inşallah normale hemen döner..

Evet ben de öyle biliyorum ama arkadaşıma aynı merkezde o riski alıp dondurulmuşa yaptılar. Ben 2 embriyo transferi oldum 5ab. Başta ikisi de tuttu sonra biri bıraktı. 8.haftada ikincisini de kaybettik. İkisinin de genetiği iyi değildi bence. Riski almaya değer gibi geliyor
Bu iş nasip kısmet deneyin içinizde kalmasin hakkınızda hayirlisi

Çok sağol canım benim ❤️
Erken haftalarda olan düşükler ve kurtajlarin sebebi gerçekten sebep kromozommus ben buna emin oldum..
Ya genetik taramalı içinde alına yer sağlıklı gelip embriyo da sorunlar olabiliyor inan ki ne dusunecegimi şaşırdım..şuan zaten hiç transfer düşünmüyorum, korkuyorum..
Şu beta inşallah sıfırlanır..
Doktor Çok doğru diyor , ilaç ile birde düşmeyebiliyo benim düşmedi boşuna bir hafta bekledik..
İnşallah sağlıkla geçsin surecin kuzum..
Mutlaka patalojiye gönder kürtaj sonrası..
Kalan embriyolar için genetik testi sorunca banada yazar mısın 💕çok geçmiş olsun kuzum. Rabb'im bundan sonra sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize aminnnn
Geçmiş olsun tekrardan.😞 hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu durumu.
En azından sebebini bilmek bile şu anda iyi bişey sanırım.
Peki böyle bi durumda diğer embriyolarınızı kullanabilecek misiniz ne diyor doktorunuz birde bu kromozom bozukluğunu normalde pgt ye göndererek mi bulabiliyorlardı.

Papatya çok geçmiş olsun beta düşer inşallah bir an önce. Tabiki sağlıklı günlerine geri döneceksin şüphen olmasın. 🙏🏻
Kızlar benim ilk denememdi hiç bir şey bilmiyodum bu işlere dair. Dr a gittiğimizde ngs den bahsetti yaptırmak istermisiniz dedi en iyisini transfer etme şansımız olacak dedi ki hiç hamile kalmadım daha önce düşüğüm yok genetik bir problem yok yinede dr tavsiye etti bizde kabul ettik. Tanesi benim merkezimde 325 euro. 3 tane embriom 5. Güne ulaştı. Bu sefer doktor kritik soruyu sordu kaç tanesini gönderelim ngs için dedi. Resmen vicdan sınanması yaşadık..Üçünü de gönderdik tüp bebek masrafı 2ye katlandı… Aradan 13 gün geçti bana rapor sonucunu sundular. 3 emriodan 1 tanesi transfere uygun geldi 🤦🏻‍♀️ resmen şok yaşadım o an.Diğer 2 si imha edilecek dediler yani o kadar iğne ilaç vs tek atımlık kurşun vardı elimde sonuç olarak 🫤 donduramaz mıyız o ikisini dedim hayır dediler. O sağlıklı emriyo transfer edildi ve şu an 9. Haftamıza girdik 🫠 ngs yaptırmasak belki uygun olmayanlardan biri transfer edilecekti tutmayacaktı sil baştan her şey yasanacaktı. Yani herkesin deneyimi çok çok farklı ngs ye bakış açısı da eminim öyledir. Ancak ben milyonlarca kez iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım. Bu konudaki deneyimimi paylaşmak istedim belki bir fikir olur

Genetik bana doktorumda söyledi garantisi yok..
Şuan hiç Transfer bile düşünmek istemiyorum ya .dua ediyorum değerin sıfırlanır diye. Korkuyorum🥺🥺

Aleykümselam canım benim doktorum da anomali üzerinde ısrarla durdu, patoloji için ek ücret istiyorlardı paranıza yazık bence gerek yok dedi bizde aynı fikirdeydik göndermedik ama bende kromozomal olduğunu düşünüyorum. Senin sağlığın öncelikli inşallah normale hemen döner..
Bizimki içindeydi, iyi ki gitmiş diyorum çünkü bu gebelikte çok nadir görenen bir durum..
Birde benim kürtaj sonrası kanama devam ediyor bunda bile bir anormallik vardi.
Açıkçası ben sabah boş gebeliktie diye gittim .
Ve üç beş aya transfer düşünüyorduk herşeyde bir hayır vardır gerçekten ya..
Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin🤲🤲❤️
Çok geçmiş olsun sanada..

Geçmiş olsun tekrardan.😞 hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu durumu.
En azından sebebini bilmek bile şu anda iyi bişey sanırım.
Peki böyle bi durumda diğer embriyolarınızı kullanabilecek misiniz ne diyor doktorunuz birde bu kromozom bozukluğunu normalde pgt ye göndererek mi bulabiliyorlardı.
Cok sağol canım benim ❤️
Öğrendiğim benim açımdan iyi oldu çünkü üzüm gebelikte bir sene hamilelik yasak..bunu bilmesek iki ay sonra bizde denemelere başlardk herşeyde bir hayır vardır..
İnan hiç o kısmı konuşmadık, şuan betam yüksek diye çok üzüldüm, kemoterapi alanlar vs olmuş durum beni sarstı..
Genetik tarama şuan olur mu bilmiyorum 11tane dondurulmuş var .
Olsa sağlıklı gelse sonu ne olur onunda garantisi yok..Allah en hayırlı olanı nasip etsin ne diyeceğimi şaşırdım🥺❤️🤲

Cok sağol canım benim ❤️
Öğrendiğim benim açımdan iyi oldu çünkü üzüm gebelikte bir sene hamilelik yasak..bunu bilmesek iki ay sonra bizde denemelere başlardk herşeyde bir hayır vardır..
İnan hiç o kısmı konuşmadık, şuan betam yüksek diye çok üzüldüm, kemoterapi alanlar vs olmuş durum beni sarstı..
Genetik tarama şuan olur mu bilmiyorum 11tane dondurulmuş var .
Olsa sağlıklı gelse sonu ne olur onunda garantisi yok..Allah en hayırlı olanı nasip etsin ne diyeceğimi şaşırdım🥺❤️🤲
Kötüyü düşünmeyin inşallah kendiliğinden düşer de öyle şeylere gerek kalmaz. 🙏🏻 dua ediyorum sizin için hayırlısıyla sağlıkla çıkın bu imtihandan 🙏🏻

Kötüyü düşünmeyin inşallah kendiliğinden düşer de öyle şeylere gerek kalmaz. 🙏🏻 dua ediyorum sizin için hayırlısıyla sağlıkla çıkın bu imtihandan 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım ❤️🤲
Aminn Allah razı olsun,hepiniz iyi ki varsınız..
Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin 🤲 aminnn

Bizimki içindeydi, iyi ki gitmiş diyorum çünkü bu gebelikte çok nadir görenen bir durum..
Birde benim kürtaj sonrası kanama devam ediyor bunda bile bir anormallik vardi.
Açıkçası ben sabah boş gebeliktie diye gittim .
Ve üç beş aya transfer düşünüyorduk herşeyde bir hayır vardır gerçekten ya..
Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin🤲🤲❤️
Çok geçmiş olsun sanada..
Benim haftasıyla uyumluydu düzgündü ondan gerek duymadı galiba, Aynen öyle katılıyorum herşeyde var hayır, bundan sonraki yol haritası netleşmiş olur daha güzel olur senin için

Benim haftasıyla uyumluydu düzgündü ondan gerek duymadı galiba, Aynen öyle katılıyorum herşeyde var hayır, bundan sonraki yol haritası netleşmiş olur daha güzel olur senin için
Doktorlar daha iyi biliyor canım ,demekki gerek görmedi..
Aminnnn hepimiz için çok güzel olsun bunda. Sonra nolur Allah'ım 🤲🤲🤲🤲🥺💕

Canım çok geçmiş olsun 😔
İnşallah biran evel sağlığına kavuşursun sonrada sağlıkla bi hamilelik yaşamak nasip olsun
Bazen verilen sınavlar çok zor ama doğru zaman geldiğinde o mucizeye kavuşacaksın allah yardımcın olsun 🤲🤲🤲
Kızlar selamünaleyküm, 💕

Back
X