Canım ben ilk kızımda hiç belirti yaşamadım herkes buraya kasık ağrısı göğüs şişkinlik yazardı ben de hiç belirti olmamıştı. Keza bu transferimde de hiçbir şey hissetmiyorum normal halim gibiinşaAllah canım ama hiç öyle gibi halim de yok ne ağrı ne sancı dün bugün çok rahat vücudum Allah'tan umudumu kesmiyorum ama içime tutmadı hissi yerleşti iyice
Selam canım transfer günü sayılmıyor yani aslında 7. Günün o yüzden değerinin az gelmesi bu günde normal bence stress yapma normal test günün de tekrar ver içini ferah tutArkadaşlarım merhaba, ikinci tüp bebek denemem. 2 adet 4.gün embriyosu aldım. Geçen cuma aldım bugün yani transfer gününü dahil edersek 8. gün beta değerim 11.3 geldi ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak istiyorum ben çok üzgünüm açıkçası. Böyle bir durum yaşayan var mı
İnşallahSelam canım transfer günü sayılmıyor yani aslında 7. Günün o yüzden değerinin az gelmesi bu günde normal bence stress yapma normal test günün de tekrar ver içini ferah tut
Canım hiç üzülme benimle aynı gün opusu, aynı gün transferi olan bi kız vardı. İkimizde 3. Gün taze transfer olduk. Çift embriyo konuldu. 7. Gün ikimizde idrar testi yaptık. Benim pozitif geldi . Onun negatif. Çok ağladı . Ağlama iki gün sonra tekrar yap dedim. Hiç umudu yoktu. Sonra test yaptı pozitifti. Benim tek embriyom tutundu. Onun ikisi de tutundu. İkiz gebelik daha çok bhcg artar falan hepsi hikaye oldu. Onun bebişler muhtemelen bir kaç gün sonra tutunmuş. İkimizde doğum yaptık. O yüzden umutsuz olma. Belki yeni tutundu. 3. Gün embriyosunda en erken 11. Gün, 5. Gün embriyosunda 9. Gün test yapmak gerekir. Şuan belki sende pozitifsin. 5. Gün embriyosu 48 saatte tutunuyor 4 gün içinde de yerleşiyormuş yani 6 gün , bhcg de yerleşmeden 2-3 gün içinde yükseliyor. 8. -9.günden önce aslında yapmasak iyi de merak ediyoruz işteKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Dün yerleşirken bulantı bile yapmış olsa bhcg değer için 2-3 günü beklemen gerekiyor. Ben ilkin 4. Gün leke geldi. Lekeden 3 gün sonra yaptığım da silik çıktı. Muhtemelen değerm çok düşüktü çünkü 14. Gün kan verdim 200 küsürdüKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Canım hiç üzülme benimle aynı gün opusu, aynı gün transferi olan bi kız vardı. İkimizde 3. Gün taze transfer olduk. Çift embriyo konuldu. 7. Gün ikimizde idrar testi yaptık. Benim pozitif geldi . Onun negatif. Çok ağladı . Ağlama iki gün sonra tekrar yap dedim. Hiç umudu yoktu. Sonra test yaptı pozitifti. Benim tek embriyom tutundu. Onun ikisi de tutundu. İkiz gebelik daha çok bhcg artar falan hepsi hikaye oldu. Onun bebişler muhtemelen bir kaç gün sonra tutunmuş. İkimizde doğum yaptık. O yüzden umutsuz olma. Belki yeni tutundu. 3. Gün embriyosunda en erken 11. Gün, 5. Gün embriyosunda 9. Gün test yapmak gerekir. Şuan belki sende pozitifsin. 5. Gün embriyosu 48 saatte tutunuyor 4 gün içinde de yerleşiyormuş yani 6 gün , bhcg de yerleşmeden 2-3 gün içinde yükseliyor. 8. -9.günden önce aslında yapmasak iyi de merak ediyoruz işteüzülme daha erken
Çokk aminnnnnnAh inşaAllah canım amingeçen transferim de 7. Günde test çok silik çıkmıştı eşim de benim içimde olmadı hissi yok falan dedi onun gazinla yaptım. Allah'ım şu mübarek gün hürmetine nasip etsin hepimize hayırlısıyla en kolayı en güzeliyle
Bana da taze demişti ama progestan değerim 1.5 çıkınca 1 ay sonraya erteledi maalesef. 1.2 ve aşağısı olmalı dedi.Merhaba benim de cuma günü yumurtalarım toplanacak çarşamba günü kontrolüm var 11 tane yumurtam var gözüken çok korkuyorum ilk Tüp bebek denemem bana taze transfer dedi ama kan sonuçlarıma bağlı
Moral bozmak yokinşaAllah canım ama hiç öyle gibi halim de yok ne ağrı ne sancı dün bugün çok rahat vücudum Allah'tan umudumu kesmiyorum ama içime tutmadı hissi yerleşti iyice
6. Gün çok erken. Bence 12. Günü bekleyin. Üstelik kan testi en sağlıklısıKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Canım ben 3. gün embriyosunda 5. 6. 7. gün test yaptım. Çıkmadı. Dün 8. gündü. Hayalet gibi çıktı. Bugünde çıktı. Çok çok silik ama bak koyuyorum. Beklemek aslında en iyisi de sabırsızız.Kızlar bugün transfer sonrası 6. günüm dün aşırı bulantım oldu eşimde tuttu bence diye gaza getirdi evde bir sene önceden kalmış bir test vardı sabah 5. 30 da yaptım ama negatif. Çok ağladım sabah beri, hiç kuruma çizgisi bile yok tutmadı maalesef
Tekrar test ver 2 gün sonra. Düzenli artış var ise hayırlı olsun. Bu arada henüz erken. Değerin düşük olması normal.Arkadaşlarım merhaba, ikinci tüp bebek denemem. 2 adet 4.gün embriyosu aldım. Geçen cuma aldım bugün yani transfer gününü dahil edersek 8. gün beta değerim 11.3 geldi ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak istiyorum ben çok üzgünüm açıkçası. Böyle bir durum yaşayan var mı
Canım ben 3. gün embriyosunda 5. 6. 7. gün test yaptım. Çıkmadı. Dün 8. gündü. Hayalet gibi çıktı. Bugünde çıktı. Çok çok silik ama bak koyuyorum. Beklemek aslında en iyisi de sabırsızız.
Moral bozmak yokiyi düşünelim iyi olsun canım düşünmeyi boşver illaki bi sonuca varılacak ya olumlu yada olumsuz başka seçeneğimiz yok o yüzden kendini başka şeylerle uğraşmaya ver çok erken canım o test RABBİM hiçbirimizin emeğini boşa, çocuk hevesimizide kursağımızda bırakmasın aminnn inşaALLAH sımsıkı tutunmuştur bebişlerimiz
Tekrar test ver 2 gün sonra. Düzenli artış var ise hayırlı olsun. Bu arada henüz erken. Değerin düşük olması normal.
Benim 11 yumurtam toplandı Aralıkta. 2 adet iyi kalite 3 gün embriyom oldu. Rahmi dinlendirdik. Ocak 22 de transfer oldum. İlk tedavim. 38 yaşındayım. Bugün 9. gün. Dün idrar testinde hayalet gibi çıktı. Bugün farklı 2 marka ile de yaptım. Ben çok silikte olsa görüyorum. Sizce var mı? Pazar gece kan testi vereceğim. Pazartesi istedi doktorum testi. Hiç belirtim yok.
Ay canım benim bu olayı inan hepimiz yaşıyoruz benim kendi annem babam kız kardeşim eşim biliyor sadece başka hiç kimse bilmiyor sürekli insanlara yalan söylemekten yoruldum bu süreçte.Canım kızlar Allah razı olsun hepinizden ben transfer olduğumu hiç kimseye söylemedim çünkü artık yoruldum kimse sorsun bile istemiyorum ailem bile bilmiyor. Bir tek eşim ve ben. Onun için var olun hepiniz beni dinleyip cevap verdiniz üzüntümü paylaşınızBu mübarek gün Şaban ayına girdik güzel peygamberimiz hürmetine Allah'ım hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?