OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

inşaAllah canım ama hiç öyle gibi halim de yok ne ağrı ne sancı dün bugün çok rahat vücudum Allah'tan umudumu kesmiyorum ama içime tutmadı hissi yerleşti iyice
Canım ben ilk kızımda hiç belirti yaşamadım herkes buraya kasık ağrısı göğüs şişkinlik yazardı ben de hiç belirti olmamıştı. Keza bu transferimde de hiçbir şey hissetmiyorum normal halim gibi inşallah hepimizin ki sıkı sıkı tutunmuştur

Selam canım transfer günü sayılmıyor yani aslında 7. Günün o yüzden değerinin az gelmesi bu günde normal bence stress yapma normal test günün de tekrar ver içini ferah tut

Canım hiç üzülme benimle aynı gün opusu, aynı gün transferi olan bi kız vardı. İkimizde 3. Gün taze transfer olduk. Çift embriyo konuldu. 7. Gün ikimizde idrar testi yaptık. Benim pozitif geldi . Onun negatif. Çok ağladı . Ağlama iki gün sonra tekrar yap dedim. Hiç umudu yoktu. Sonra test yaptı pozitifti. Benim tek embriyom tutundu. Onun ikisi de tutundu. İkiz gebelik daha çok bhcg artar falan hepsi hikaye oldu. Onun bebişler muhtemelen bir kaç gün sonra tutunmuş. İkimizde doğum yaptık. O yüzden umutsuz olma. Belki yeni tutundu. 3. Gün embriyosunda en erken 11. Gün, 5. Gün embriyosunda 9. Gün test yapmak gerekir. Şuan belki sende pozitifsin. 5. Gün embriyosu 48 saatte tutunuyor 4 gün içinde de yerleşiyormuş yani 6 gün , bhcg de yerleşmeden 2-3 gün içinde yükseliyor. 8. -9.günden önce aslında yapmasak iyi de merak ediyoruz işte üzülme daha erken

Dün yerleşirken bulantı bile yapmış olsa bhcg değer için 2-3 günü beklemen gerekiyor. Ben ilkin 4. Gün leke geldi. Lekeden 3 gün sonra yaptığım da silik çıktı. Muhtemelen değerm çok düşüktü çünkü 14. Gün kan verdim 200 küsürdü

Ah inşaAllah canım amin geçen transferim de 7. Günde test çok silik çıkmıştı eşim de benim içimde olmadı hissi yok falan dedi onun gazinla yaptım. Allah'ım şu mübarek gün hürmetine nasip etsin hepimize hayırlısıyla en kolayı en güzeliyle

Çokk aminnnnnn10 tane test aldım. Hergün yapasım var

Benim 11 yumurtam toplandı Aralıkta. 2 adet iyi kalite 3 gün embriyom oldu. Rahmi dinlendirdik. Ocak 22 de transfer oldum. İlk tedavim. 38 yaşındayım. Bugün 9. gün. Dün idrar testinde hayalet gibi çıktı. Bugün farklı 2 marka ile de yaptım. Ben çok silikte olsa görüyorum. Sizce var mı? Pazar gece kan testi vereceğim. Pazartesi istedi doktorum testi. Hiç belirtim yok.

Eklentiler

• IMG_8388.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_8389.webp
    82 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_8396.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba benim de cuma günü yumurtalarım toplanacak çarşamba günü kontrolüm var 11 tane yumurtam var gözüken çok korkuyorum ilk Tüp bebek denemem bana taze transfer dedi ama kan sonuçlarıma bağlı
Bana da taze demişti ama progestan değerim 1.5 çıkınca 1 ay sonraya erteledi maalesef. 1.2 ve aşağısı olmalı dedi.

inşaAllah canım ama hiç öyle gibi halim de yok ne ağrı ne sancı dün bugün çok rahat vücudum Allah'tan umudumu kesmiyorum ama içime tutmadı hissi yerleşti iyice
Moral bozmak yok iyi düşünelim iyi olsun canım düşünmeyi boşver illaki bi sonuca varılacak ya olumlu yada olumsuz başka seçeneğimiz yok o yüzden kendini başka şeylerle uğraşmaya ver çok erken canım o test RABBİM hiçbirimizin emeğini boşa, çocuk hevesimizide kursağımızda bırakmasın aminnn inşaALLAH sımsıkı tutunmuştur bebişlerimiz

6. Gün çok erken. Bence 12. Günü bekleyin. Üstelik kan testi en sağlıklısı

Canım ben 3. gün embriyosunda 5. 6. 7. gün test yaptım. Çıkmadı. Dün 8. gündü. Hayalet gibi çıktı. Bugünde çıktı. Çok çok silik ama bak koyuyorum. Beklemek aslında en iyisi de sabırsızız.

Eklentiler

• IMG_8396.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_8388.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 73
Tekrar test ver 2 gün sonra. Düzenli artış var ise hayırlı olsun. Bu arada henüz erken. Değerin düşük olması normal.

Ah canım inşaAllah sağolasın insaAllah değerin katlanarak artar sağlıkla kucağına alırsın

Çok Amin balım Allah razı olsun

Tekrar test ver 2 gün sonra. Düzenli artış var ise hayırlı olsun. Bu arada henüz erken. Değerin düşük olması normal.

Canım test gününe kadar daha da yükselir inşaAllah önemli olan iki günde iki katı artması. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Canım ben de görüyorum çizgiyi insaAllah kanda da pozitif olur

Canım kızlar Allah razı olsun hepinizden ben transfer olduğumu hiç kimseye söylemedim çünkü artık yoruldum kimse sorsun bile istemiyorum ailem bile bilmiyor. Bir tek eşim ve ben. Onun için var olun hepiniz beni dinleyip cevap verdiniz üzüntümü paylaşınız Bu mübarek gün Şaban ayına girdik güzel peygamberimiz hürmetine Allah'ım hepimize nasip etsin

Ay canım benim bu olayı inan hepimiz yaşıyoruz benim kendi annem babam kız kardeşim eşim biliyor sadece başka hiç kimse bilmiyor sürekli insanlara yalan söylemekten yoruldum bu süreçte. Sen de iyi ki varsın canım dert ortağı olduk inşallah dermanımızı Rabbim verir

Arkadaşkar konudan bağımsız birşey soracapum yumurta toplamadan sonra eğer taze transferse 5 6 gün sonra transfer olunuyorya o arada iğne ilaç kullanılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…