cok teşekkür ederim bilgiler için hangi merkezde yapıyorsunuz acaba ve embriyo kaliteniz nasıl özel olmazsa . Bu arada kabızlık için etkili olur mu bilmiyorum ama nescafe ve çikolata yediğimde genelde ihtiyacım geliyor benim siz de aşırıya kaçmadan deneyebilirsinizÇok teşekkürlertabi , ben anestezili yapılıyor sanmıştım, ancak uyanık yapıldı. Transfer öncesi iğneleri yaptım. Ardından hastanede iki tane serum yapıldı. Operasyon sırasında sıkışık olmak gerekiyormuş ama aşırı değil. Ben hata yaptım hızlı su içtim aşırı sıkılmıştım. Yavaş yavaş içmekte fayda var. Ameliyathane ye aldıklarında ultrason aleti ile bir hemşire rahme bakıyor o sıra doktor ultrasondan da bakarak transferi yapıyor, yaklaşık 10 dk sürüyor. Ardından 15 dk kadar beklettiler hareket etmemem için. Sonrada bir odaya alıp 2-3 saat uzanmamı istediler. Eve geçtikten sonrada 2 gün hiç iş yapmadan uzanmamı gerektiğini söylediler. Şimdi bekleme deyim. Kabız olmamak gerekiyormuş ıkınmak zararlı diye, bende tuvalete çıkamıyorum. Kayısı , kefir tüketim ama hala aynı. Var mı farklı bir yöntem bildiğiniz?
Ben hep parayla alıyorum. Clexane bile yazdırdım hastanede ödemedi. Benimde bitti bugün alacak eşim. İlaçlara da güç yetmiyor.Kızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
Canım tekAy canım aynen sağlıklı olsun da önemli değil. Ben minyon bir bayanım ikiz taşıyamam diye istemiyorum Allah korusun onun süreci de sıkıntılı kendi vücuduma güvenmiyorumyoksa ikiz de çok güzel ben de doktoruma bıraktım hayırlısı olsun artık nasipten öte yol yok
canım devlet hastanesi yazmıyor mu? Ben reçeteyle aldım. Bir kutu fitil iki kutu progestan dex 200₺ tuttu. Bu hafta yeniden sistem değişti ecZacıyla bi daha görüşsene. Elimde fazla olsa gönderirdim. Test gününe göre verdi iğneyi. Sen ne kadara aldın. Doktor düşük için rapor çıkarırsa sağlık ocağına da yazdırabiliyorsunKızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
Bugün kanını ver canım. Artık keseyi bekleme zamanı. Benim bugün 7. Günüm ama test konusunda kararsızım. Transferden mi salı ya da Çarşamba doğrusu çıkacak gibi geliyorGünaydın hanımlar. Buda son testim artık. 5.54 de yaptım ,06.04 de bu şekildeydi. Bugün 11. Gün. Güç geçtikçe koyulaşırdı herhalde dedim ama sabitledi kendini. bu heyecanı takip etmekte güzeldi.2. Resim de 20 dk sonraki hali. Vakit geçtikçe artıyor mu ne
Benim sadece Progestan fitili ve Estrofem i karşılamıştı. Diğer herşeyi parayla aldım ya. Birde kliniğin reçete kabul etmez diye gittim devlet hastanesine yazdırdım yine de ödemedi.Canım tek
canım devlet hastanesi yazmıyor mu? Ben reçeteyle aldım. Bir kutu fitil iki kutu progestan dex 200₺ tuttu. Bu hafta yeniden sistem değişti ecZacıyla bi daha görüşsene. Elimde fazla olsa gönderirdim. Test gününe göre verdi iğneyi. Sen ne kadara aldın. Doktor düşük için rapor çıkarırsa sağlık ocağına da yazdırabiliyorsun
Bugün kan girişi yaparlar yarın veririm diyordum ama belki işten çıkışta gider veririm hemen.Bugün kanını ver canım. Artık keseyi bekleme zamanı. Benim bugün 7. Günüm ama test konusunda kararsızım. Transferden mi salı ya da Çarşamba doğrusu çıkacak gibi geliyor
Kızlar tekrar bi görüşün neden olmuyor ki ya. Ya da özelden reçetenizi bana atın. Buradaki eczacıya bi sorayım, neden karşılamıyor. İlk gebelikte oksaparda sıkıntı yaşamıştım. Özelde bi doktor pıhtılaşma için rapor çıkardı. Onun sayesinde 100₺ gibi bişeye almıştım. Sistem bu hafta tekrar değişti belki şuan karşılıyordur. Çarşamba benim kan sulandırıcı bitecek o zaman eczacıya bi sorayım bu progestan dexiBenim sadece Progestan fitili ve Estrofem i karşılamıştı. Diğer herşeyi parayla aldım ya. Birde kliniğin reçete kabul etmez diye gittim devlet hastanesine yazdırdım yine de ödemedi.
Günaydın hanımlar. Buda son testim artık. 5.54 de yaptım ,06.04 de bu şekildeydi. Bugün 11. Gün. Güç geçtikçe koyulaşırdı herhalde dedim ama sabitledi kendini. bu heyecanı takip etmekte güzeldi.2. Resim de 20 dk sonraki hali. Vakit geçtikçe artıyor mu ne
Raporla veriliyormuş evet oksapar. Dün aldım ben kutuyı 1300 e nöbetçi eczanedenKızlar tekrar bi görüşün neden olmuyor ki ya. Ya da özelden reçetenizi bana atın. Buradaki eczacıya bi sorayım, neden karşılamıyor. İlk gebelikte oksaparda sıkıntı yaşamıştım. Özelde bi doktor pıhtılaşma için rapor çıkardı. Onun sayesinde 100₺ gibi bişeye almıştım. Sistem bu hafta tekrar değişti belki şuan karşılıyordur. Çarşamba benim kan sulandırıcı bitecek o zaman eczacıya bi sorayım bu progestan dexi
Öyle mi diyorsun. Ben baktım hala silik. Ama bu dediğini kontrol edeyim hemen. Bugunki 20.dk sonra daha kalın silikti. Ama rengine odaklandım diye oraya dikkat etmedim. Herkes zaten ilk 3 dk önemli dedi bugün başında bekledim. 10 dk da anca belirdi ilk resimdeki, 20. Dk da öyle oldu. Nasip artık inşallah hayırlı sonuçlar çıkarır rabbim.Canım aslında çizgi formu değişiyor ilk gunler daha incedir şimdi daha kalin cikiyordur mesela hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin
Kalan iğneme bakayım da bitmek üzere ecZacıyla bi görüşeyim. Ben bu transferde daha rapor çıkarmadım ama SGK karşıladıRaporla veriliyormuş evet oksapar. Dün aldım ben kutuyı 1300 e nöbetçi eczanedenama proludex igneyi de ödemediğini söyledi eşim. Hastanenin yazdığı reçeteden sadeceye Estrofem coraspirin ve Progestan fitili alabilmiştim.
Öyle mi diyorsun. Ben baktım hala silik. Ama bu dediğini kontrol edeyim hemen. Bugunki 20.dk sonra daha kalın silikti. Ama rengine odaklandım diye oraya dikkat etmedim. Herkes zaten ilk 3 dk önemli dedi bugün başında bekledim. 10 dk da anca belirdi ilk resimdeki, 20. Dk da öyle oldu. Nasip artık inşallah hayırlı sonuçlar çıkarır rabbim.
Ay inşallah. Hergün dua ediyorum. Emek veren isteyen herkese ver yarabbim. Bide ben öyle zor vakayım ki inşallah olur. Yavaş gelişir ama gelişir yine diye dua ediyorum. Hepimizin gönlünden geçen hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Sen test yapmadın mıBen de sem gibi her gün teste kadar yapıp takip etmek istemiştim bazı günler daha daha bile silik beliriyordu ondan çıkan silik çizgiye bile emin olamiyordum test günü kan verince sonuçla doğruymuş demistim.
Ay inşallah. Hergün dua ediyorum. Emek veren isteyen herkese ver yarabbim. Bide ben öyle zor vakayım ki inşallah olur. Yavaş gelişir ama gelişir yine diye dua ediyorum. Hepimizin gönlünden geçen hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Sen test yapmadın mıpastakek bu sabah
Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosu. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBir de şöyle gün ışığında bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?