OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

cok teşekkür ederim bilgiler için hangi merkezde yapıyorsunuz acaba ve embriyo kaliteniz nasıl özel olmazsa . Bu arada kabızlık için etkili olur mu bilmiyorum ama nescafe ve çikolata yediğimde genelde ihtiyacım geliyor benim siz de aşırıya kaçmadan deneyebilirsiniz

Kızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
Ben hep parayla alıyorum. Clexane bile yazdırdım hastanede ödemedi. Benimde bitti bugün alacak eşim. İlaçlara da güç yetmiyor.

Günaydın hanımlar. Buda son testim artık. 5.54 de yaptım ,06.04 de bu şekildeydi. Bugün 11. Gün. Güç geçtikçe koyulaşırdı herhalde dedim ama sabitledi kendini. bu heyecanı takip etmekte güzeldi. 2. Resim de 20 dk sonraki hali. Vakit geçtikçe artıyor mu ne

Eklentiler

• IMG_5813.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_5817.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 77
Canım tek
Kızlar elinde progestan dex artan var mı? SGK karşılamıyor. Çok pahalı
canım devlet hastanesi yazmıyor mu? Ben reçeteyle aldım. Bir kutu fitil iki kutu progestan dex 200₺ tuttu. Bu hafta yeniden sistem değişti ecZacıyla bi daha görüşsene. Elimde fazla olsa gönderirdim. Test gününe göre verdi iğneyi. Sen ne kadara aldın. Doktor düşük için rapor çıkarırsa sağlık ocağına da yazdırabiliyorsun

Bugün kanını ver canım. Artık keseyi bekleme zamanı. Benim bugün 7. Günüm ama test konusunda kararsızım. Transferden mi salı ya da Çarşamba doğrusu çıkacak gibi geliyor

Benim sadece Progestan fitili ve Estrofem i karşılamıştı. Diğer herşeyi parayla aldım ya. Birde kliniğin reçete kabul etmez diye gittim devlet hastanesine yazdırdım yine de ödemedi.

Bugün kanını ver canım. Artık keseyi bekleme zamanı. Benim bugün 7. Günüm ama test konusunda kararsızım. Transferden mi salı ya da Çarşamba doğrusu çıkacak gibi geliyor
Bugün kan girişi yaparlar yarın veririm diyordum ama belki işten çıkışta gider veririm hemen.

Benim sadece Progestan fitili ve Estrofem i karşılamıştı. Diğer herşeyi parayla aldım ya. Birde kliniğin reçete kabul etmez diye gittim devlet hastanesine yazdırdım yine de ödemedi.
Kızlar tekrar bi görüşün neden olmuyor ki ya. Ya da özelden reçetenizi bana atın. Buradaki eczacıya bi sorayım, neden karşılamıyor. İlk gebelikte oksaparda sıkıntı yaşamıştım. Özelde bi doktor pıhtılaşma için rapor çıkardı. Onun sayesinde 100₺ gibi bişeye almıştım. Sistem bu hafta tekrar değişti belki şuan karşılıyordur. Çarşamba benim kan sulandırıcı bitecek o zaman eczacıya bi sorayım bu progestan dexi

Canım aslında çizgi formu değişiyor ilk gunler daha incedir şimdi daha kalin cikiyordur mesela hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin

Raporla veriliyormuş evet oksapar. Dün aldım ben kutuyı 1300 e nöbetçi eczaneden ama proludex igneyi de ödemediğini söyledi eşim. Hastanenin yazdığı reçeteden sadeceye Estrofem coraspirin ve Progestan fitili alabilmiştim.

Benim yine test negatif hiç çizgi mizgi yok bir umut yaptim ama yok daha da sanmıyorum olsun

Canım aslında çizgi formu değişiyor ilk gunler daha incedir şimdi daha kalin cikiyordur mesela hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin
Öyle mi diyorsun. Ben baktım hala silik. Ama bu dediğini kontrol edeyim hemen. Bugunki 20.dk sonra daha kalın silikti. Ama rengine odaklandım diye oraya dikkat etmedim. Herkes zaten ilk 3 dk önemli dedi bugün başında bekledim. 10 dk da anca belirdi ilk resimdeki, 20. Dk da öyle oldu. Nasip artık inşallah hayırlı sonuçlar çıkarır rabbim.

Kalan iğneme bakayım da bitmek üzere ecZacıyla bi görüşeyim. Ben bu transferde daha rapor çıkarmadım ama SGK karşıladı

Ben de sem gibi her gün teste kadar yapıp takip etmek istemiştim bazı günler daha daha bile silik beliriyordu ondan çıkan silik çizgiye bile emin olamiyordum test günü kan verince sonuçla doğruymuş demistim.

Ben de sem gibi her gün teste kadar yapıp takip etmek istemiştim bazı günler daha daha bile silik beliriyordu ondan çıkan silik çizgiye bile emin olamiyordum test günü kan verince sonuçla doğruymuş demistim.
Ay inşallah. Hergün dua ediyorum. Emek veren isteyen herkese ver yarabbim. Bide ben öyle zor vakayım ki inşallah olur. Yavaş gelişir ama gelişir yine diye dua ediyorum. Hepimizin gönlünden geçen hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Sen test yapmadın mı pastakek bu sabah

Yaptım balım negatif yine Benim de durumum çok zor çok yoruldum bilemiyorum ne düşüncem ne yapicam Allah'ım yardim etsin

Arkadaşlar 5. Günüm bir çılgınlık yapıp test yaptım şimdi. Orda ki hayalet çizgi gerçekten hayalet mi sizler görebiliyor musunuz. 8. 9. Dkk da belli belirsiz bu çizgiyi gördüm ve fotoğraf çektim.

Eklentiler

• IMG_9575.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_9574.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…