Ben varimmmmmmmmm bat 8 ocakBugün regl oldum bayanlar bu durumda bat 13 Ocak :) bu ay soğan kürü yapacağım inş nasip olur bana ve isteyen tüm herkese varmı ben gibi Ocak ayı umudu olanlar birlikte motive olalım :)
Bende de var canim pco ama hayatımızın sonu değil ki olacak inşallah kafaya takılıyo tabi ya olmazsa diye şüphe dusmuyo değil de Allah tan umit kesilmez ' kûn fe yekun' der ve oluverir inşallahİnş bu defa olur canım ya gerçekten umudum var olacak gibi hissdyrm pco cıktı bende o yüzden o var sadece beni düşündüren ama pco olup kalan cok kişi de var
Kesinlikle canım :) hormonlarda mı yükseklik var acaba benm lh yüksek cıktıBende de var canim pco ama hayatımızın sonu değil ki olacak inşallah kafaya takılıyo tabi ya olmazsa diye şüphe dusmuyo değil de Allah tan umit kesilmez ' kûn fe yekun' der ve oluverir inşallah
Gel canım gel inş hep birlikte hem dualarımzla hem konuşmalarımzla birbirimize destek verelim :)Bende geliyprum bat 11
Bugün regl oldum bayanlar bu durumda bat 13 Ocak :) bu ay soğan kürü yapacağım inş nasip olur bana ve isteyen tüm herkese varmı ben gibi Ocak ayı umudu olanlar birlikte motive olalım :)
İnsAllahh cnmm Allah yarfimcimiz olsun. Siz ne kadar zamandir deniyordunuz??Gel canım gel inş hep birlikte hem dualarımzla hem konuşmalarımzla birbirimize destek verelim :)
Canimm benim hormonlarimda hiçbir sıkıntı yok masallah hepsi normal ultrason görüntüsü ve kilo var onda olabilir insulin direnci bile normal çıktı ama diaformin kullaniyorm yine deKesinlikle canım :) hormonlarda mı yükseklik var acaba benm lh yüksek cıktı
Soğan kürü deneyip olumlu sonuç alan cok kişi gördüm canım pco bile olsa inş bizde de işe yarar (amin)Aynı gün olmuşuz cnm bende bugyn oldum ocak ayına kaldı bendr sogan kürüne başlıcam :)
Benim de biraz kilo var bende matofin kullanıyorum 15 gün once öğrendim regl düzensizliği yok ama ilk kez gecikmesi ile öğrendim kilo almışsndr ondandır dedi doktor vermek için kullanıyorum ilaç ama regl iken kullanılır mı acaba biliyor musun??Canimm benim hormonlarimda hiçbir sıkıntı yok masallah hepsi normal ultrason görüntüsü ve kilo var onda olabilir insulin direnci bile normal çıktı ama diaformin kullaniyorm yine de
Ben yeni evliyim aslında olmuyo cocugum kesinlikle demiyorum sadece olsun istiyoruz eşimle 5 ayımız bitti işte evlilik de 6. Aya girdik 3 aydır istiyoruz peki siz?İnsAllahh cnmm Allah yarfimcimiz olsun. Siz ne kadar zamandir deniyordunuz??
9 aydir istiyoruz 5. Ayda kimyasal oldu sonrada olmadiBen yeni evliyim aslında olmuyo cocugum kesinlikle demiyorum sadece olsun istiyoruz eşimle 5 ayımız bitti işte evlilik de 6. Aya girdik 3 aydır istiyoruz peki siz?
Kullaniliyo canım ben kullanıyordum bu ay da klomene başladım cuma kontrolüm var yumoslarin durumuna bakcaz artik insallaj bu ay gelir bebisimizBenim de biraz kilo var bende matofin kullanıyorum 15 gün once öğrendim regl düzensizliği yok ama ilk kez gecikmesi ile öğrendim kilo almışsndr ondandır dedi doktor vermek için kullanıyorum ilaç ama regl iken kullanılır mı acaba biliyor musun??
Sizde pco olması nedeni ne imiş,?Kullaniliyo canım ben kullanıyordum bu ay da klomene başladım cuma kontrolüm var yumoslarin durumuna bakcaz artik insallaj bu ay gelir bebisimiz
Kimyasal gebelik nasıl oluyormuş sebepleri nedir?9 aydir istiyoruz 5. Ayda kimyasal oldu sonrada olmadi
Sizin herhangi bi sağlık sorunu mu var yoksa şuan nasip mi olmadı cnmBen 3. Seneye giriyorum arkadaslar sabir edecegiz de guc yetmedigi zamanlar oluyor malesef
Valla canum. İnsülin direnci dedi doktorum ama oda iyiydi geçen tahlilde demek ki dusmus ilaç sayesindeSizde pco olması nedeni ne imiş,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?