OCAK AYI UMUDU OLANLAR??

Kızlar ben 5 aylık evliyim üstten görme olayı ne. Benm adetime 11 gün var be normalde geç olurum şimdi az kırmızılık geldi sonra kahvemsi sizce bu ne

Kızlar herkese iyi aksamlar bende de pko öyküsü var kendimi bildim bileli 1 yıllıkta evliyim ekim ayında 6 haftalık düşük yaptım yine de hamile kalabildiğime sevindim ben agnucaton ilacı kullandığım zaman hamile kaldk. 2,5 ayda 11 lerde olan lhım 6 lara düşmüştü şükür bu ay yine basladım bir diyet yapıyorum pko da kilo insülin direncini tetikliyo maalesef suan eşim il dışında ilerleyen zamanlarda çalışmalara tekrar baslayacağız inş. Kilo verin lh / fsh oranını 1 e kadar düşürün agnucastonun içinde hayıt. Ar zaten tamamen bitkisel. Birde folbiol kullanın rabbim 2017 de. Meleklerimizi göbişimize doldursun inş :))

Reçetesiz veriliyor mu o benim 15 günönce lh 16 idi şuan kaç bilmiyorum ama matofin kullanıyorum düşsün diye

Merhaba kızlar bende tedavi oluyorum bendede pco var iki ay klomen kullandım hic yumurta olusmadı 46 kiloyum 25 yasindayim ve 2 yillik evliyim klomen ise yaramayinca igneli tedaviye gectik puregon 600 ve catlatma ignesiyle ilk ay 2 yumurta olustu ama tutmadı ikinci ay dozu fazlalastırdı 7 tane falan yumurta olustu catlatma ignesi yapmadı yumurtalar fazla oldugu icin iliski onerdi sadece kendiliginden catlasın diye bekliyorum bakalım insallah hepimiz icin hayırlısı olur..

Bugün regl oldum bayanlar bu durumda bat 13 Ocak :) bu ay soğan kürü yapacağım inş nasip olur bana ve isteyen tüm herkese varmı ben gibi Ocak ayı umudu olanlar birlikte motive olalım :)
Mrb araniza yani katildim Ama bu konularda yeni degilim maalesef 10 aydir ugrasiyoruz bizde ..Bende dun regl oldum . Oysaki bu ay klomen ve catlatma ignesi olmustum . 3 tane tosun gibi yumurtam vardi umutluydum . Bende sogan kurune basliyorum bu ay. Birde bal tarcin corek otu karisimi yaptim.. hayirlisi.. ins. Hepimizin bu ay gelir bebisleri

Reçetesiz veriliyor mu o benim 15 günönce lh 16 idi şuan kaç bilmiyorum ama matofin kullanıyorum düşsün diye
Evet recetesiz alınıyor canım ben kendim aldım sen yine dr sor istersen bana önemli etki yaptı çok şükür.

Test yaptinmi canim?
Canım ben geç yumurtladim sanki hissettim çünkü adetten 10 gün önce falan yumurtladim adete 6 gün kala test yapıldı 0.15 çıktı 3 gün geçtikten sonra bir daha test yaptım 0.20 çıktı birdahada test yapmadım 11 gün oldu geçeli

Cok erken yapmissin testlerini gec dollenme olmustur belki bence testi tekrarlamalisin

Rahim filmi çekildi mi peki iğneye geçmeden önce?

Bu arada birsey sorucam igneli tedaviye geçtim ama aşılama yapmıyor benim doktorum
Rahim filmi çekildi mi peki iğneye geçmeden önce?

Evet cekildi tüplerim açık çıktı tüplerde sorun yok ama rahmim tersmiş belkide spermler oyuzden ulasmiyor. Gerci doktor rahim tersliginden birsey olmaz dedi ama bilmiyorum. Aşılama yaptırmak istiyorum ama devlette yapilmiyor sanirim benim doktorum yapmiyormuş ozelde de 1000 tl civari tutuyormus.bu ay hamile kalmazsam birkac ay sonra aşılama yaptırmak istiyorum

Aşılama hakkında pek bilgim yok. Ben de yarın rahim filmi çektiricem. Sonra senin gibi birkaç ay daha bekleyip gebelik oluşmazsa aşılama düşünüyorum

Aşılama hakkında pek bilgim yok. Ben de yarın rahim filmi çektiricem. Sonra senin gibi birkaç ay daha bekleyip gebelik oluşmazsa aşılama düşünüyorum

Rahim filmi cekilirken bayıltmalarına gerek yok 10 dklık birsey ve benim canim sadece o cihazi takarken yandi oda igne agrısı gibi birsey yani korkma sakın fazla agrı olmuyor. :) igne gercekten ise yariyor yumurtalar buyuyor ama benim rahmimde ters oldugu icin sanirim ulasmiyor spermler insallah sende ise yarar hamile kalirsin

Benim de bu ayki umudum bosa cikti yeni bat 6 7 ocak bu yil hepimize umut olur bebislerle gireriz insAllah

İnş bayanlar hepimizin ya bi sorunu var ya bi tedavi uyguluyor yada bi sorun yok ana henüz nasip olmamış Rabbim hepimize şifa versin ve inş hepimize saglıklı bebişler nasip etsin bende soğan kürü yapım regl 3. Günüm bildiğim kadarıyla bittikten 2 gün sonra başlanacak ve 15 gün içilecek ha gayret :)

Bende bugun basladim canim insAllah ise yarar canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…