Evet bende de o var insülin direncine bağlı olarak dedi ilerlerse şeker hastalığına sebep verir dedi 15 gündür kullanıyorum siz ne zamandır kullanıyorsnz kilo verdiniz mi?Valla canum. İnsülin direnci dedi doktorum ama oda iyiydi geçen tahlilde demek ki dusmus ilaç sayesinde
Benim eşimde o ameliyatı oldu kolay bişey değil tabi benim eşimle 4 yıldır birlikteyz 5 aylık evliyiz ama 2 yıl once o da oldu ameliyat hala bile arada sırada ağrısı oluyor yani Allah şifa versin inşEsimde varikosel denildi ameliyat oldh iste bende hic bir sey gorunmedi rahim filmi felan cekildim cok guzel dedi doktor en son gittigimde esimin sorunu bulundu ameliyat olali 1 ay olucak 2 gun sonra sonrasinda benim sut hormonlarima bakilicak iste
rabbim gonlune gore versin canim sikma canini vardir bundada bi hayir dua edecegiz napalimm buda bizim imtihanimiz zor amaUmudum vardı fakat 6.42 olan fsh ım bu ay 9.48 çıktı ve moral olarak çöktüm
İnş canım kendini üzme neler var neler Rabbim daha kötüsünü vermesinAmin canim amin valla o kadar cok doktora gittim ki hepsi sacma seyle soyledi tetkik yapmadan asilama dedi birakmistim psikolojim bozulmustu simdi kendimi topladim ve tekrar basladim tedaviye gider gitmez esimdeki sorun algilandi tabi bazen bu sebep olmuyormus ama bi ihtimal deyip yaptirdik agri oluyormus aynen teshis konana kadar soylememisti esim . Bende tekrar hormon testlerimi yaptiricam 3 ay sonra birlikte gidicez iste
Benim lh hormonu 16 canım bende ilaç kullanıyorum bilmiyorum düştü mü özel poliklinik yaparmı hormon testi onu da bilmiyorumUmudum vardı fakat 6.42 olan fsh ım bu ay 9.48 çıktı ve moral olarak çöktüm
İlk bebeginz mı olcak?Bende varım ilk asilamayi yaptiracagiz 10 yıllık evliyiz 10 gün geçti adetim adet olunca baslayacagiz tedaviye.ilk beta hcg 0.15 ikincisi 0.20 başkada tahlil yaptirmadim artik hayırlısı bakalım. ..
Dollenme gerecklesiyor fakar embriyo sagliksiz oldugu icin rahime tutunamiyor. Sagliksiz sperm ya da yumurtadan kaynaklaniyorKimyasal gebelik nasıl oluyormuş sebepleri nedir?
Nasip olursa eğer olursa ilk olacak amaa henüz yok malesef arkadasimİlk bebeginz mı olcak?
İnş en kısa zamanda olur canım benim halamın da 14 sene sonra kendiliğinden oldu tedavisiz bazen herşeyin iyisini Rabbim istediği zaman da nasip ediyor biz insanoğlunaNasip olursa eğer olursa ilk olacak amaa henüz yok malesef arkadasim
Ben kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti canimm kilo verdiğimi söylüyor herkes ilk zamanlar yiyemiyodum ama şimdi çok dikkat edemiyorum 2 kilo falan vermişim çok dgil ama dediğim gibi ben dikkat etmedim o yüzden hata bende ilk zamanlar verdiğimi hissetmiştimEvet bende de o var insülin direncine bağlı olarak dedi ilerlerse şeker hastalığına sebep verir dedi 15 gündür kullanıyorum siz ne zamandır kullanıyorsnz kilo verdiniz mi?
İnşallah canım hayırlısı ile tüm olmayanlara nasip etsin Rabbim...İnş en kısa zamanda olur canım benim halamın da 14 sene sonra kendiliğinden oldu tedavisiz bazen herşeyin iyisini Rabbim istediği zaman da nasip ediyor biz insanoğluna
Bende verdiğimi hissediyorum 2-3 kilo verdim gibiBen kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti canimm kilo verdiğimi söylüyor herkes ilk zamanlar yiyemiyodum ama şimdi çok dikkat edemiyorum 2 kilo falan vermişim çok dgil ama dediğim gibi ben dikkat etmedim o yüzden hata bende ilk zamanlar verdiğimi hissetmiştim
Ya bence bi versek hamile kalırız da aslında çok yemiyorum ama sanki aralarda fazla abur çubur yemeye başladım o yüzden gitmiyo kilolarBende verdiğimi hissediyorum 2-3 kilo verdim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?