OCAK AYI UMUDU OLANLAR??

Valla canum. İnsülin direnci dedi doktorum ama oda iyiydi geçen tahlilde demek ki dusmus ilaç sayesinde
Evet bende de o var insülin direncine bağlı olarak dedi ilerlerse şeker hastalığına sebep verir dedi 15 gündür kullanıyorum siz ne zamandır kullanıyorsnz kilo verdiniz mi?

Esimde varikosel denildi ameliyat oldh iste bende hic bir sey gorunmedi rahim filmi felan cekildim cok guzel dedi doktor en son gittigimde esimin sorunu bulundu ameliyat olali 1 ay olucak 2 gun sonra sonrasinda benim sut hormonlarima bakilicak iste

Esimde varikosel denildi ameliyat oldh iste bende hic bir sey gorunmedi rahim filmi felan cekildim cok guzel dedi doktor en son gittigimde esimin sorunu bulundu ameliyat olali 1 ay olucak 2 gun sonra sonrasinda benim sut hormonlarima bakilicak iste
Benim eşimde o ameliyatı oldu kolay bişey değil tabi benim eşimle 4 yıldır birlikteyz 5 aylık evliyiz ama 2 yıl once o da oldu ameliyat hala bile arada sırada ağrısı oluyor yani Allah şifa versin inş

Umudum vardı fakat 6.42 olan fsh ım bu ay 9.48 çıktı ve moral olarak çöktüm

Amin canim amin valla o kadar cok doktora gittim ki hepsi sacma seyle soyledi tetkik yapmadan asilama dedi birakmistim psikolojim bozulmustu simdi kendimi topladim ve tekrar basladim tedaviye gider gitmez esimdeki sorun algilandi tabi bazen bu sebep olmuyormus ama bi ihtimal deyip yaptirdik agri oluyormus aynen teshis konana kadar soylememisti esim . Bende tekrar hormon testlerimi yaptiricam 3 ay sonra birlikte gidicez iste

İnş canım kendini üzme neler var neler Rabbim daha kötüsünü vermesin

Valla ne cikicak bende bilmiyorum da hayirlisi bakalim oncelik esim oldu sonrasi ben olacagim insallah bisey cikmaz rabbim.herkese sifalar versinde bebislerini alsin herkes kucagina

Bende varım ilk asilamayi yaptiracagiz 10 yıllık evliyiz 10 gün geçti adetim adet olunca baslayacagiz tedaviye.ilk beta hcg 0.15 ikincisi 0.20 başkada tahlil yaptirmadim artik hayırlısı bakalım. ..

Benimde bat 1 ocak kızlarrr inşallah yepyeni yılın ilk gününe güzel haberle başlarım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet bende de o var insülin direncine bağlı olarak dedi ilerlerse şeker hastalığına sebep verir dedi 15 gündür kullanıyorum siz ne zamandır kullanıyorsnz kilo verdiniz mi?
Ben kullanmaya başlayalı 1 ayı geçti canimm kilo verdiğimi söylüyor herkes ilk zamanlar yiyemiyodum ama şimdi çok dikkat edemiyorum 2 kilo falan vermişim çok dgil ama dediğim gibi ben dikkat etmedim o yüzden hata bende ilk zamanlar verdiğimi hissetmiştim

İnş en kısa zamanda olur canım benim halamın da 14 sene sonra kendiliğinden oldu tedavisiz bazen herşeyin iyisini Rabbim istediği zaman da nasip ediyor biz insanoğluna
İnşallah canım hayırlısı ile tüm olmayanlara nasip etsin Rabbim...

Bende verdiğimi hissediyorum 2-3 kilo verdim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…