OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

Hayırlı olsun canim aşılaman inşallah çok güzel gecer ve dölleme sağlıklı bir şekilde gerçekleşir :):) benim 3. Günüm daha çok var büyük güne:)

Hayırlı olsun canim aşılaman inşallah çok güzel gecer ve dölleme sağlıklı bir şekilde gerçekleşir :):) benim 3. Günüm daha çok var büyük güne:)

Canım ne var ne yok.belirtilerin ne alemde.ben jel kullanıyorum o mu yapıyor bilemiyorum ama kasıklarımda batmalar oluyor,göğüslerim çok şiş ,karnım da çok şişti ve belim çok ağrıyor...hadi hayırlısı..

Bu arada 2 gün yattım dinlendim ama bugun biraz evi temizledim..inşallah bir eşeklik etmemişimdir..çok da abartmamak lazım değil mi..bişi olmaz değil mi?

Bu arada 2 gün yattım dinlendim ama bugun biraz evi temizledim..inşallah bir eşeklik etmemişimdir..çok da abartmamak lazım değil mi..bişi olmaz değil mi?
Merhaba canım hiç birşey olmaz merak etme :) bebisin sağsalim tutunmustur inşallah sana :) bende hiç belirti yok canım 2 gün bende dinlendim sonra normal hayatıma döndüm çalışıyorum zaten mecbur benimde Karnım sis ama iğne nin etkilidir diye düşünüyorum benim ara ara kasiklarima batma giriyor ama çok nadir göğüsler de bir degisiklik yok tutmadı galiba hicbirsey hissetmiyorum canım hayırlısı bakalım umutluyumm inşallah bu sefer olmuştur:):)

Benim bugün aşılama gününü sayarak canım ) cumartesi yapıyorum testi hayırlısıyla kan da mı baktirsam önce idrar mi yapsam bilemedim

Benim bugün aşılama gününü sayarak canım ) cumartesi yapıyorum testi hayırlısıyla kan da mı baktirsam önce idrar mi yapsam bilemedim

Günaydın canım.bence kan testi yaptır net olsun.aldığımız ilaçlar idrar da pozitif gösterip sonuç negatif olabiliyor.inşallah sen de ben de hamileyizdir....

Günaydın canım.bence kan testi yaptır net olsun.aldığımız ilaçlar idrar da pozitif gösterip sonuç negatif olabiliyor.inşallah sen de ben de hamileyizdir....
Günaydın canim inşallah ikimizde hamile kaliriz :):) doğru diyorsun hiç idrar testi yle aklımı karıştırmayım çok heyecanlı :)

Kızlar ins güzel haberlere gelirsiniz bizde 15. Ay oldu ikinci icin uğraşıyoruz esimde sorun olduğunu öğrendik aralık ayında.. ocak ayından beri tedavi oluyor esim marta kadar bekleyeceğiz ins birinci gibi kendiliginden gelir olmazsa asilama denicez .. Nasıl oldu sizin aşamalarınız birde nerede yaktırdıniz İstanbul'da misimiz ?

Selamlar,ben Antalya da özel bir hastanede yaptırdım.şimdilik beklemedeyiz..belirtiler azaldı sanırım o ilk baştaki sancı kramp ağrılarını çatlatma iğnesi yapıyor.şimdi ara ara kasığım ağrıyor ama hafif..başka da Bir şey yok bende.hadi hayırlısı..senin için de güzel günler yakındır inşallah...

Slm bayanlar bende cumartesi 4. Aşılamamı yaptırdım inş busefer tutar bugün bendede acayip derecede şişlik oldu karnımda ve dediğiniz gibi hafif kasık ağrısı ve batma oluo perşembe günü doktor kontrole çağırdı nedendir bilmem inş bu sefer olmuşturda bunlarda belirtileridir

Oncelikle bebeğini allah bagislasin canım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın izmir deyim bende benim aşılamamin 10.gun hicbirsey hissetmiyorum bugün adet olacakmış gibi ara ara ağrılar giriyor karnima o kadar hayırlısı adet olmazsa m cumartesi günü test yapıcam

Günaydın canım.sen de durumlar nasıl?
Canım Günaydın:) bende hiç belirti yok hissetmiyorum yani birseyler olduğunu bugunde adet öncesi ara ara karın ağrısı olur ya o başladı 2 gündür çok üsuttüm kasiklarim agri yaptı o kadar bugün 10 günüm sen nasılsın bakalim? Hissediyor musun birseyler?

Selam canım.Ben de ara ara kasık ve bel ağrısı dışında bir şey yok.zaten daha 6.günüm.Ama ümidini kesme tutanların da olmadan önce aynı adet ağrısı gibi sancı çektiklerini yazmışlar.inşallah gönlümüze göre olur...

Inşallah canım amin:) :)

Hayırlı olsun...bizler de bekliyoruz.. En yakın @Ikom09

Mrb arkadaslar bende 1 kez denedim asilamayi tutmadi umarim umarim sizinkiler tutar ve saglikli bir sekilde bebeklerinizi alirsiniz kucaginiza bende subatt 2. Asilamayi denicem rabbim hayirlisi ile banada nasip eder ins benim ilk asilamamin 10.gununde adet oldum cok erken oldum simdi yaptirmalimiyim kararsizim ama umut etmeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…