Hayırlı olsun canim aşılaman inşallah çok güzel gecer ve dölleme sağlıklı bir şekilde gerçekleşir :):) benim 3. Günüm daha çok var büyük güne:)Selam,ben de şimdi dr dan geldim.yumurtalar büyümüş yarın çatlatma iğnesi olucam Cuma da hayırlısıyla aşılamam yapılacak.benim de büyük gün 8-9 Şubat.Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah....hayırlı haberleri bekliyorum...
Hayırlı olsun canim aşılaman inşallah çok güzel gecer ve dölleme sağlıklı bir şekilde gerçekleşir :):) benim 3. Günüm daha çok var büyük güne:)
Merhaba canım hiç birşey olmaz merak etme :) bebisin sağsalim tutunmustur inşallah sana :) bende hiç belirti yok canım 2 gün bende dinlendim sonra normal hayatıma döndüm çalışıyorum zaten mecburBu arada 2 gün yattım dinlendim ama bugun biraz evi temizledim..inşallah bir eşeklik etmemişimdir..çok da abartmamak lazım değil mi..bişi olmaz değil mi?
Benim bugün aşılama gününü sayarak canım ) cumartesi yapıyorum testi hayırlısıyla kan da mı baktirsam önce idrar mi yapsam bilemedimMerhaba canım hiç birşey olmaz merak etme :) bebisin sağsalim tutunmustur inşallah sana :) bende hiç belirti yok canım 2 gün bende dinlendim sonra normal hayatıma döndüm çalışıyorum zaten mecburbenimde Karnım sis ama iğne nin etkilidir diye düşünüyorum benim ara ara kasiklarima batma giriyor ama çok nadir göğüsler de bir degisiklik yok tutmadı galiba hicbirsey hissetmiyorum canım hayırlısı bakalım umutluyumm inşallah bu sefer olmuştur:):)
Benim bugün aşılama gününü sayarak canım ) cumartesi yapıyorum testi hayırlısıyla kan da mı baktirsam önce idrar mi yapsam bilemedim
Günaydın canim inşallah ikimizde hamile kaliriz :):) doğru diyorsun hiç idrar testi yle aklımı karıştırmayım çok heyecanlı :)Günaydın canım.bence kan testi yaptır net olsun.aldığımız ilaçlar idrar da pozitif gösterip sonuç negatif olabiliyor.inşallah sen de ben de hamileyizdir....
Günaydın canim inşallah ikimizde hamile kaliriz :):) doğru diyorsun hiç idrar testi yle aklımı karıştırmayım çok heyecanlı :)
Oncelikle bebeğini allah bagislasin canım inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın izmir deyim bende benim aşılamamin 10.gun hicbirsey hissetmiyorum bugün adet olacakmış gibi ara ara ağrılar giriyor karnima o kadar hayırlısı adet olmazsa m cumartesi günü test yapıcamKızlar ins güzel haberlere gelirsinizbizde 15. Ay oldu ikinci icin uğraşıyoruz esimde sorun olduğunu öğrendik aralık ayında.. ocak ayından beri tedavi oluyor esim marta kadar bekleyeceğiz ins birinci gibi kendiliginden gelir olmazsa asilama denicez .. Nasıl oldu sizin aşamalarınız birde nerede yaktırdıniz İstanbul'da misimiz ?
Canım Günaydın:) bende hiç belirti yok hissetmiyorum yani birseyler olduğunu bugunde adet öncesi ara ara karın ağrısı olur ya o başladı 2 gündür çok üsuttüm kasiklarim agri yaptı o kadar bugün 10 günüm sen nasılsın bakalim? Hissediyor musun birseyler?Günaydın canım.sen de durumlar nasıl?
Canım Günaydın:) bende hiç belirti yok hissetmiyorum yani birseyler olduğunu bugunde adet öncesi ara ara karın ağrısı olur ya o başladı 2 gündür çok üsuttüm kasiklarim agri yaptı o kadar bugün 10 günüm sen nasılsın bakalim? Hissediyor musun birseyler?
Inşallah canım amin:) :)Selam canım.Ben de ara ara kasık ve bel ağrısı dışında bir şey yok.zaten daha 6.günüm.Ama ümidini kesme tutanların da olmadan önce aynı adet ağrısı gibi sancı çektiklerini yazmışlar.inşallah gönlümüze göre olur...
Günaydın canim aşılaman hayırlı olsun bol bol dinlen inşallah döllemen sağlıklı bir şekilde gerçekleşirKizlar bende dun yaptirdim asilamayii gunaydin bu arada
İnsallah cnmGünaydın canim aşılaman hayırlı olsun bol bol dinlen inşallah döllemen sağlıklı bir şekilde gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?