Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)Merhabalar,yarın ilk aşılamam olacak. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah rabbim gönlümüzdekini kucağımıza verir.
Bende gonal f kullandım ilk tüpü 0.75 kullandım büyümedi yumurtalarım ikinci tüp 112.5 la 16 mm ulaştı. Dün gece çatlatma iğnem yapıldı yarın bakalım aşılama olacak. Ağrı sızı olmayacak dedi doktorum. Bende ilk kez bu işlemlerden geçtiğim için çok bişey bilmiyorumDualrimiz seninle canim insallah hersey cok guzel gecer..
Bende bugun gonal f ye basladim nekadar kullancagimi bilmiyorum gunde 112.5 doz yapicam.... asilama nasil bir islem agri sizi korku oluyor mu? Benimde asilama olacak ilk defa insallah tutar..
Bir de bende D Vitamini eksikligi cikti dr buda sebep olur dedi onun icinde ampul kullancam 15 gunde bir
Sanmıyorum giremez eşler. Girmesinlerde :) tabi yarın yazarım ama çok takılma herkes farklı biliyosun. Ağrı sızı olacağını düşünmüyorum.Yarın ki deneyimlerini benimle paylaşır mısın cok merak ediyorum kafamda deli sorular var anlayacagin :) eslerde girebiliyor mu asilama yapilirken :)
Canım aşılama dan hiç korkma benim hiç ağrı sızım olmadı hemencecik yapıldı sonrasında 45dk beni yatırdı doktor.işlemden sonra eşimi de yanıma aldılar ama eşimi işlem sırasında almadılar.herşey gönlünce olsun.Dualrimiz seninle canim insallah hersey cok guzel gecer..
Bende bugun gonal f ye basladim nekadar kullancagimi bilmiyorum gunde 112.5 doz yapicam.... asilama nasil bir islem agri sizi korku oluyor mu? Benimde asilama olacak ilk defa insallah tutar..
Bir de bende D Vitamini eksikligi cikti dr buda sebep olur dedi onun icinde ampul kullancam 15 gunde bir
herşey gönlünce olsun...unutma stressss yok..2-3 de dinlenmeyi unutma...Merhabalar,yarın ilk aşılamam olacak. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah rabbim gönlümüzdekini kucağımıza verir.
herşey gönlünce olsun...unutma stressss yok..2-3 de dinlenmeyi unutma...
Canım aşılama dan hiç korkma benim hiç ağrı sızım olmadı hemencecik yapıldı sonrasında 45dk beni yatırdı doktor.işlemden sonra eşimi de yanıma aldılar ama eşimi işlem sırasında almadılar.herşey gönlünce olsun.
Dusundumde katiliyorum sana es konusunda.. :) hayirlisi insallah guzel haberler yazalim insallahSanmıyorum giremez eşler. Girmesinlerde :) tabi yarın yazarım ama çok takılma herkes farklı biliyosun. Ağrı sızı olacağını düşünmüyorum.
Tuttumu aşılaman ?Kasmaya hiç gerek yok zaten.tabii ister istemez azcık stres oluyor ama önce bir rahim ağzına huni gibi bir şey yerleştiriyorlar sonra şırıngayı gördüm ama onun ucunda ince boru gibi bişi vardı sanırım net görmedim.hemen oldu bitti
Tuttumu aşılaman ?
İnşallah tutmuştur gönlüne tutuldugu gibi.22ocak ta yapıldı.beklemedeyiz..hayırlısı bakalım..8şubatta oğrenicez.
Amin canım.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...İnşallah tutmuştur gönlüne tutuldugu gibi.
Var mi herhangi bir belirtin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?