sayısal olarak hiç bilmiyorum. doktorum benim kafamı çok karıştırmadı. sadece sol yumurtam büyüdü onu biliyorum :)Insallah bebisin seninledir... bende igneden 4. Gunumu bitirdim bugun kontrole gittim sagda 4-5 solda 3-4 yumurta gordu adetimin 5. Gunundeyim bugun.. acaba sayilar az mi ya
Evet canim bende kullaniyorum asiri akinti oluyo bendede doktora sordum bu cok iyi dedi spermlerin yumurta saglikli bi sekilde ulasmasini sagliyomusArkadaslar bir de bu gonal f ignesi akinti yapar mi? Benim dun adetin 6. Gunuydu 4 gundur igneyi kullaniyorum ama yumurta aki gibi akintim geldi.. yumurtanin catladiginda oldugu gibi yani.. doktorada persembe gidicem acaba erken mi catladi.. cunku normalde 11. Veya 12. Gunler catlar yumurtam
Ohh be icimi rahatlattin sagol bende yumurta catladi sandim :)Evet canim bende kullaniyorum asiri akinti oluyo bendede doktora sordum bu cok iyi dedi spermlerin yumurta saglikli bi sekilde ulasmasini sagliyomus
bende senden bir gün sonra aşılama oldum :) herşeyin hayırlısı inşallah.Slm kizlar bende 28 ocakta asilamami oldum bugun 5inci gunum insallah tutmustur
Insallah canim bebislerimiz gelsin hayirlisiylabende senden bir gün sonra aşılama oldum :) herşeyin hayırlısı inşallah.
Canım güzel haberlerini bekliyorum doktor bana 12 gün sonra yaptir demişti belli olmuştur belkim insan dayanamıyor tabi:):)Selam kızlar.benim de bugün aşılamamın 13.günü ve artık günler geçmiyor. Ara ara adet ağrısına benzer ağrım oluyor biraz da göğüslerim de dokununca ağrı var.inşallah sizlere güzel haberler veririm.doktor 8şubatta test yapalım dedi. Bekliyorum sabırsızlıkla...
yarın 14.gün.çoğu yerde 14.gün diye okudum ama emin olamıyorum işte.yaptırayım mı bekliyim mi bilemedimCanım güzel haberlerini bekliyorum doktor bana 12 gün sonra yaptir demişti belli olmuştur belkim insan dayanamıyor tabi:):)
Belyarın 14.gün.çoğu yerde 14.gün diye okudum ama emin olamıyorum işte.yaptırayım mı bekliyim mi bilemedim
Canım bekle sen gene doktor vardır bir bildiği ama yaosanda belli olur idrar yapma bence kan testi yaptır direk sonuç kesin olur hadi inşallah hamile yim yazarsın burdan canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana:)yarın 14.gün.çoğu yerde 14.gün diye okudum ama emin olamıyorum işte.yaptırayım mı bekliyim mi bilemedim
selam canım.benim de o şekildeydi.olcak olduktan sonra bir tanesi bile yeterli sıkma sakın canını.inşallah güzel haberlerini alırız..Arkadaslar az once doktordan geldim. Cumartesi gunu oglen asilamam olacak insallah..
Ama yumurta sayim az doktor da sasirdi solda 2 tane 19 mm sagda 1 tane 17 mm lik yumurta var... sizin kacar tane yumurtaniz vardi
aşılama gününe kadar eşinle beraber olmanda bir sıkıntı yok tabi ağrın yoksa . benim çok ağrım vardı. aşılama günü ve ertesi gün ilişki dedi bana .Arkadaslar asilama gunune kadar esinizle calismaniz oldu mu benim drum bu konuda bisey demedi
benim bir tane 17mm vardı o da zor oldu :) ama doktorum hiç şaşırmadı güzel dedi.Arkadaslar az once doktordan geldim. Cumartesi gunu oglen asilamam olacak insallah..
Ama yumurta sayim az doktor da sasirdi solda 2 tane 19 mm sagda 1 tane 17 mm lik yumurta var... sizin kacar tane yumurtaniz vardi
Merhabalar, ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünenlerdenim. Evreleri nasıl oluyomuş bilgisi olanınız var mı arkadaşlar. Endişeleniyorum. pko hastasıyım yumurtalarımın gelişimi biraz sıkıntılı ve çok hafif rahim eğriliğim var doktor aşılamayı tavsiye ediyorum dedi. adetimin ikinci günü yarın kontrole gidicem. karar veremiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?