OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

Insallah bebisin seninledir... bende igneden 4. Gunumu bitirdim bugun kontrole gittim sagda 4-5 solda 3-4 yumurta gordu adetimin 5. Gunundeyim bugun.. acaba sayilar az mi ya
sayısal olarak hiç bilmiyorum. doktorum benim kafamı çok karıştırmadı. sadece sol yumurtam büyüdü onu biliyorum :)

Arkadaslar bir de bu gonal f ignesi akinti yapar mi? Benim dun adetin 6. Gunuydu 4 gundur igneyi kullaniyorum ama yumurta aki gibi akintim geldi.. yumurtanin catladiginda oldugu gibi yani.. doktorada persembe gidicem acaba erken mi catladi.. cunku normalde 11. Veya 12. Gunler catlar yumurtam

Evet canim bende kullaniyorum asiri akinti oluyo bendede doktora sordum bu cok iyi dedi spermlerin yumurta saglikli bi sekilde ulasmasini sagliyomus

Selam kızlar.benim de bugün aşılamamın 13.günü ve artık günler geçmiyor. Ara ara adet ağrısına benzer ağrım oluyor biraz da göğüslerim de dokununca ağrı var.inşallah sizlere güzel haberler veririm.doktor 8şubatta test yapalım dedi. Bekliyorum sabırsızlıkla...

Canım güzel haberlerini bekliyorum doktor bana 12 gün sonra yaptir demişti belli olmuştur belkim insan dayanamıyor tabi:):)

Canım güzel haberlerini bekliyorum doktor bana 12 gün sonra yaptir demişti belli olmuştur belkim insan dayanamıyor tabi:):)
yarın 14.gün.çoğu yerde 14.gün diye okudum ama emin olamıyorum işte.yaptırayım mı bekliyim mi bilemedim

Kanda erken
yarın 14.gün.çoğu yerde 14.gün diye okudum ama emin olamıyorum işte.yaptırayım mı bekliyim mi bilemedim
Bel
Canım bekle sen gene doktor vardır bir bildiği ama yaosanda belli olur idrar yapma bence kan testi yaptır direk sonuç kesin olur hadi inşallah hamile yim yazarsın burdan canım allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana:)

Bakalım ne kadar dayanıcam.Hepimize nasip etsin inşallah..... Ayy inşallah yazarım

Arkadaslar az once doktordan geldim. Cumartesi gunu oglen asilamam olacak insallah..
Ama yumurta sayim az doktor da sasirdi solda 2 tane 19 mm sagda 1 tane 17 mm lik yumurta var... sizin kacar tane yumurtaniz vardi

Arkadaslar az once doktordan geldim. Cumartesi gunu oglen asilamam olacak insallah..
Ama yumurta sayim az doktor da sasirdi solda 2 tane 19 mm sagda 1 tane 17 mm lik yumurta var... sizin kacar tane yumurtaniz vardi
selam canım.benim de o şekildeydi.olcak olduktan sonra bir tanesi bile yeterli sıkma sakın canını.inşallah güzel haberlerini alırız..

Arkadaslar asilama gunune kadar esinizle calismaniz oldu mu benim drum bu konuda bisey demedi
aşılama gününe kadar eşinle beraber olmanda bir sıkıntı yok tabi ağrın yoksa . benim çok ağrım vardı. aşılama günü ve ertesi gün ilişki dedi bana .

benim bir tane 17mm vardı o da zor oldu :) ama doktorum hiç şaşırmadı güzel dedi.

merhaba

süreçten bahsedeyim hemen
öncelikle bende de pcos var. Bir yıl önce çektirdiğim rahim filmimi de alıp doktorumuza gittik, muayene etti ve pcos olmadığını söyledi şaşırdım, rahim filmime baktı güzel dedi bir sıkıntı yok. bu arada ilk doktorum rahmimde sola doğru yatıklık olduğunu söyledi ama bunun bir engel olmayacağınıda vurgulamıştı yani o konuda içim rahat. Eşime daha önce örnek verip vermediğini sordu ki 2 yıl önce vermişti ve bir sorun yoktu yeniden örnek istemedi. Adetimin 2. ya da 3. günü gelmemi söyledi 2. gün pazara geldiği için 3. gün yani pazartesi doktorumuza gittik. Muayenesini etti ve tedaviye başladık iğne verdi. adı menapur 1 hafta boyunca aynı saatte olmasına özen göstererek göbekten kendim vurdum.Bu kısım zor gibi gözüksede kolay çok ince uçlu bir iğne, acıtmıyor.göbek deliğinden 3 parmak uzaklıktaki herhangi bir bölgeye vuruyorsun.Bir hafta geçti ve biz pazartesi yine gittik, iğneye devam dedi ancak dozunu artırtı 150 mg oldu.3 günde bu şekilde vurdum ve perşembe tekrar gittik 2 gün daha aynı şekilde vurmamı istedi(150mg) sonra cumartesi yine gittik 2 gün daha iğneye devam ama dozu azalt tekrar 1 şişeye düşür dedi(75 mg yani).dediğini yaptım pazartesi yine gittik ve bu sefer yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığını söyledi ve çatlatma iğnesini verdi o günün gecesinde saat 1 de iğneyi yine göbekten kendim yaptım. Salı günü hiç bişey yapmadım, çarşamba günü 11 de gelmemiz söylenmişti ve gittik. Eşimden örnek aldılar yıkadılar ettiler 14.30 gibide beni aşılama için aldı ve 5dk içinde aşılamam gerçekleşti 10 dk . uzanmam söylendi .Bu arada bir jel(vajinal) verdi ve bunu ertesi sabah kullanmaya başlamamı söyledi.Jeli kullandıktan sonra yatma içerde birikmesini istemeyiz dedi.Eve gelince jeli inceledim içinde hergün aynı saatte uygulanması gerektiği yazıyordu.2 gündür jeli kullanıyorum, aşılamama 3 gün oldu. Ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor sanki adet olacakmışım gibi.Bir gaz ve kabızlık sorunum var gerçi bugün daha iyiyim :) Ayrıca şunuda ekleyeyim aşılamanın olduğu gece ve sonraki gece yapılan ilişkinin şansı artıracağını söylediler. Rabbim nasip eder inşallah, bugünümü aratmasın, zahmetsiz kolay geçidinden geçirsin cemil cümleyi, muradımaza erdirsin yüzümüzü güldürsün inşallah AMİNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…