OCAK AYINDA ASILAMA YAPTRACAKLAR BUYRUN

Kızlar bu aşılama işlemi bir gün arayla iki defa mi yapılıyor. ?

Birer gün arayla iki defa yapılan kişiler de varmış ben ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla 1 defa yapılır ve sonuç beklenir ama aynı işlemi bir gün arayla yapan doktorlarda varmış.

Birer gün arayla iki defa yapılan kişiler de varmış ben ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla 1 defa yapılır ve sonuç beklenir ama aynı işlemi bir gün arayla yapan doktorlarda varmış.
öyle bir doktar varsa o kadar düşünceli, hemen öğren ve ona git. hatta burdada ismini paylaş.... ne demek yaa şansını artırıyor harika bişey. başkaları olmasında tüp bebeğe başlayak diye aç gözlülükle akbaba gibi beklerken bu doktor aşılamayı 2 kere yapıyor efsane valla helal olsun o doktora varsa tabi...

öyle bir doktar varsa o kadar düşünceli, hemen öğren ve ona git. hatta burdada ismini paylaş.... ne demek yaa şansını artırıyor harika bişey. başkaları olmasında tüp bebeğe başlayak diye aç gözlülükle akbaba gibi beklerken bu doktor aşılamayı 2 kere yapıyor efsane valla helal olsun o doktora varsa tabi...
Bi sayfada arkadaş söyledi bende şaşırdım sorarım ona nerde yaptirmis

Ilk asilamami yaklasik 3 saat once yaptirmis bulunmaktayim ;) artik benim icin bitmek bilmeyen sayim basladi artik :)

Bir de dun asilama oldum bugun cok bel ve kasin agrim var.. agrida degil aslinda kadiklarim bildigin aciyor. Siz de de oldu mu boyle seyler?

geçen çarşamba oldum bende 5. günüm bugün. kasıklarım ilk gün ağrıdı adet sancısı gibi 2. gün pek bişey yoktu 3. gün yine ağrı oldu, dün ve bugün rahatım aklıma geldikçe hafif sızı oluyor gibi ama buda psikolajik sanırım ya da hala çatlamamış yumurtalar varsa onlar mı çatlıyor diye aklıma gelmiyor değil, zaten doktorda ilişki iyi olur demişti şansı artırmam için bilemiyorum bildiğim tek şey içim de büyükçe bir huzursuzluk var :(

Beni
geçen çarşamba oldum bende 5. günüm bugün. kasıklarım ilk gün ağrıdı adet sancısı gibi 2. gün pek bişey yoktu 3. gün yine ağrı oldu, dün ve bugün rahatım aklıma geldikçe hafif sızı oluyor gibi ama buda psikolajik sanırım ya da hala çatlamamış yumurtalar varsa onlar mı çatlıyor diye aklıma gelmiyor değil, zaten doktorda ilişki iyi olur demişti şansı artırmam için bilemiyorum bildiğim tek şey içim de büyükçe bir huzursuzluk var :KK43:
Benimde bitmiyor icimdeku sesler ama dinlememeye calisiyorun kendimi yoksa cok zor gececek gunler biliyorum

Canım hayırlısı olsun.sakun uzulme.uzulme diyorum ama zor olduğunu biliyorum.ama en önemli şeymoral. durmak yok yola devam benim de adet gibi ağrılarım başladı.bakalım benim nasıl sonuçlanacak.hepimizin için hayırlısı.
Canım sonucun yarın belli olacaktı galiba nasılsın haberdar et beni de merak ediyorum insallah sağlıklı bir şekilde hamile kalmışsin dir:)

Kizlarr bende an itibari ile asilamami yaptirdim. Dr yarin ve birsonraki aksam iliski olsun dedi. Bide progesteron hapı verdi (sabah aksam icilecek). Ayrica yatma sakin dedi günlük rutin islere devam dedi yatmayi onermiyorum tam tersi hareket oneriyorum dedi...hadi Bismillah....

kızlar bu gün drye gittim aşılama tedavisi görüyorum e2 düşmüş neden olabilir bilgisi olan varmı

Back
X