Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlarrr günaydııın listenizee beni de alın lütfeeen 9 aydırr uğraşıyorusss malesef olmuyoooo

kızlar öbür hafta perşembe de ben yapıcam test içime hamile olduğum doğuyor ya... hiç bi belirtim yok ama yine de kendimi hamile gibi hissediyorum.

mugi senin kaçıncı ay , ne kadar süredir evlisin?
belki anlatmışsındır hemen aklımda kalmıyor

canımcım
5 aylık evlıyız
kasımda deneme oldu ama tarıhlerı bılemedık
aralıkta full kontrollu calısma oldu
bız 1 aydır calısıyoruz dıyelım
daha cok yenı laelaelaelaelae

canımcım
5 aylık evlıyız
kasımda deneme oldu ama tarıhlerı bılemedık
aralıkta full kontrollu calısma oldu
bız 1 aydır calısıyoruz dıyelım
daha cok yenı laelaelaelaelae

ayyyy canım siz daha çok yeniymişsinizz inşallah en kısa zamanda olurrr bebişinissopuyorumnanaktan

15 aylık evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz. ama kısmet olmadı. 2 belirtim var aslında adetime 8 gün her ay bu zamanlar göğüslerime dokunamazdım ağrıdan ama bu ay şişti fakat ağrı çok az
2. belirtim şimdiye kadar sivilcem çıkmış olalıydı henüz sivilcem çıkmadı.
bilmiyorum belki geç yumurtlamışımdır, adetim gecikecektir ondan da olabilir ama ben bebiş diye yorumlamak istiyorum

kızlarrr günaydııın listenizee beni de alın lütfeeen 9 aydırr uğraşıyorusss malesef olmuyoooo

hoşgeldin canım aramıza... Sende artık buradan çıkamazsın :)) valla kocalar bizi boşiicaklar bu gidişle... bi kısmımızda işlerinden atılacak... Forum delisi olduk biz... ama bu topicte süper bir dostluk vardır... Kankişler olduk hepimiz.
Bu arada Ankaradasın sanırım... Sevindim... Ankaralı arkadaşlarımız artıyor aramızda... Birde Sebin var ankaradan inşallah hamile kalırsak birbirimizin doğumlarına gideceğiz :)) seninkinede geliriz inşallah

samsak,sebin,bitte ve ben Ankaralı hatunlar hadi hamiş olalım arka arkaya da alışverişe birlikte çıkalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…