Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cıkmasın dıyelım o zaman
:hulya:
senın bır bebısın var dımı?
onda belırtı yasamadınmı hıc?

ben geldiiimmm... aldım hamsilerimi yanına bide roka aldım... salata hamsi dünden de bulgur pilavı var biraz çok şükür doyarız herhal.

cıkmasın dıyelım o zaman
:hulya:
senın bır bebısın var dımı?
onda belırtı yasamadınmı hıc?

saka bıu yana tatlıım hamıleleık belırtılerıylee adet belırtılerı aynıı 5 yasında bı oglum var ona hamıleyken hep adet olacam dıye bakıyodum cunku adet olacak gbıydııım o yuzden ben belırtılere pek takılmıyoruuum mıde bulantısı uykusuzluk falandaaa anca hamıs olacan ustunden bı kac hafta gececek anca ole baslıyoooo gerısı pıskolojık

yaw kızlar bu gidişle Bülent Ersoy bile hamile kalacak biz hala burda gün sayacağız.

ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oldum gulmekten
ILAHIIII
ya sanırsam oyle olacasss

hmmmm
ay dınlemeyelım artık kendımızı yeter
hormonlar dalga gecıyor bızımle artık
offf
kafamı dagıtmam lazım

iyi akşamlar kızlar girdim ve kaçıyorum eşim geldi yemek bulaşık derken giremem belki

kızlar kayınvalidemler bize gelecek demiştim ya geldiler kalacaklar. çok sinirim bozuldu elim ayağım titriyo ben mutfaktaydım bi baktım yatak odamın kapısı açıldı gördüm ama görmediğimi sandı içeri girdi bütün çekmecelere baktı oda da bi dağınık ki okuldan gelince hemen yemeğe koştum. kocama söyledim annen odamıza girdi diye ne var merak etmiştir diyo sinir oldum ya kudurucam sinirden

:sinifsinif: kızlar kimse yok çok bunalım yapayalnız bıraktınız beni.:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

klava:
ne kadar ayıp ya ne görmeyi umuyordusa bence tavrını koy ya neymiş öyle.annelerine de toz kondurmaz beyler.

meldacım kabul etmem mi? çok sinirliyim yüzüne bile bakmıyorum çok iyi başladım güne onlar geleceği için gergindim ama sonra herşey yolunda gitti. ama bu yaptığını görünce lanet ettim ya benim kardeşim annemlerle oturuyor daha annem 1 kere bile gelinimiz çağırmadan onun odasına gitmiş değil. bu kadar mı terbiyesizlik olur ya

ne diyeceğimi bilmiyorum surat asmaktan ona cevap vermemekten başka elimden bişey gelmiyor. çok gerildim melda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…