belırtıye falan ınanmıyorum belırteye bakarsan ben yılın 365 gunu hamıleyım canım ben anlamadım bu işten bişeyyyyyy uykucuyum zaten hep uykum varr canım yemek yapmak ıstemzzz hep ıstemez zaten belım agrır hep agrır zaten goguslerım siserrr oda hep şişer zaten sade bu ay sıvılcem tesrıf etmedı sasırtıcı bugun yarın cıkar herallllCADIARZUCADIARZU
cıkmasın dıyelım o zaman
:hulya:
senın bır bebısın var dımı?
onda belırtı yasamadınmı hıc?
yaw kızlar bu gidişle Bülent Ersoy bile hamile kalacak biz hala burda gün sayacağız.
saka bıu yana tatlıım hamıleleık belırtılerıylee adet belırtılerı aynıı 5 yasında bı oglum var ona hamıleyken hep adet olacam dıye bakıyodum cunku adet olacak gbıydııım o yuzden ben belırtılere pek takılmıyoruuum mıde bulantısı uykusuzluk falandaaa anca hamıs olacan ustunden bı kac hafta gececek anca ole baslıyoooo gerısı pıskolojık
KIZLAR SİZCE BEN EVLENME YILDÖNÜMÜ NE ZAMAN KUTLAMALIYIM ŞÖYLE Kİ;
3 ŞUBAT NİKAH (MERSİNDEKİ DÜĞÜNÜMÜZ SAYILIR)
4 ŞUBAT DÜĞÜN (ANKARADA)
5 ŞUBAT EVİMİZDEYİZ (YANİ MALUM İŞ :kedi:)
bence 5 şubatı kutlayın.
:kedi:
bence 4 subat
dugun demek evlilik demek
yaw kızlar bu gidişle Bülent Ersoy bile hamile kalacak biz hala burda gün sayacağız.
kızlar kayınvalidemler bize gelecek demiştim ya geldiler kalacaklar. çok sinirim bozuldu elim ayağım titriyo ben mutfaktaydım bi baktım yatak odamın kapısı açıldı gördüm ama görmediğimi sandı içeri girdi bütün çekmecelere baktı oda da bi dağınık ki okuldan gelince hemen yemeğe koştum. kocama söyledim annen odamıza girdi diye ne var merak etmiştir diyo sinir oldum ya kudurucam sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?