kötü gerçekten bende öyle yakın oturdum ordan biliyorum şimde 4 saat.emin ol ordan ulaşıyor.yarın gidecek ama zaten evlerimiz yarım saat uzaklıkta yani kaçış yok anlayacağın
biliyorum yine bunlar yüzünden kavga etcez bizimki senin annen giriyo niye benimki girmesin diyecek benim annem 6 saat uzaktan geliyor ve 1,2 hafta yanımızda kalıyor odamı topluyor ama bi kere bile dolabımı açtığını görmedim
biliyormusun kayınvalidem benim moralimi bozunca çok neşelenirdi oğlu anlamasın diye onun olduğu odaya elinde meyve tabağı gider bir yandan soyup yedirir bir yandan kahkahalarla birşeyler anlatırdı bunlar hep gıcık
biliyorum yine bunlar yüzünden kavga etcez bizimki senin annen giriyo niye benimki girmesin diyecek benim annem 6 saat uzaktan geliyor ve 1,2 hafta yanımızda kalıyor odamı topluyor ama bi kere bile dolabımı açtığını görmedim
gitme pray bizi bırakma
meldanın söylediğini bizim uygulamamız lazım. surat asık olunca direkt sen suçlu olursun..
lafa da anneni çok seviyorum ama odama girilmesini sevmiyorum. annem de giriyo ama ona da kızıyorum falan de .. ne biliyim zor bunlarla ugrasmak...
görselerde annlerinin hatalarını kabul etmiyorlar hiç. birde erkekler b uoda ya girme mevzusuna hiç takılmıyorlar...
canım kolay gelsin sen de hep çalışıyorsun yav.. neyse suratsız gelin demesinler bi yanlarına gideyim. haklı iken haksız duruma düşmeyeyim herşey normal gibi davranayım başka çarem mi var zaten
çok sağolun kızlar çok rahatladım sizl konuşmasaydım kesin kavga ederdim bizimkiyle iyi ki varsınız teşekkür ederim. iyi akşamlar kızlar vakit bulursam yine gelirim
kızlar takılmayın bu kadar kayınvalide triplerine... belli ki seni irite etmek için yapıyor kayınvaliden samsak'cım... boşver.. hiç aldırış etme... sinirine dokunsa bile aldırış etmemiş gibi yap.
Ne yazıkki herkesin alışkanlıkları aynı olmuyor. senin için garip olan başka bir ailede gayet normal olabiliyor.Sen takma canım kafana.sen bebiş düşün...
sonra herkes yaptığını masum gösterir kenara çekilir sen kalırsın ortada suçlu gibi. eşinle aran kötü olur bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?