Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biliyormusun kayınvalidem benim moralimi bozunca çok neşelenirdi oğlu anlamasın diye onun olduğu odaya elinde meyve tabağı gider bir yandan soyup yedirir bir yandan kahkahalarla birşeyler anlatırdı bunlar hep gıcık

biliyorum yine bunlar yüzünden kavga etcez bizimki senin annen giriyo niye benimki girmesin diyecek benim annem 6 saat uzaktan geliyor ve 1,2 hafta yanımızda kalıyor odamı topluyor ama bi kere bile dolabımı açtığını görmedim

kötükedihüso
eşine tavır alma bence haklıyken haksız olursun tavrın kayınvalidene olsun.keşke gördüğünü görseydi ne oldu bişeymi arıyorsun anne desen yeterdi.utanır bir daha böyle birşey yapamazdı.

yok melda o utanmaz ki surat asar biraz da timsah gözyaşı vay oğlumun odasına bile giremiyorum

meldanın söylediğini bizim uygulamamız lazım. surat asık olunca direkt sen suçlu olursun..
lafa da anneni çok seviyorum ama odama girilmesini sevmiyorum. annem de giriyo ama ona da kızıyorum falan de .. ne biliyim zor bunlarla ugrasmak...
görselerde annlerinin hatalarını kabul etmiyorlar hiç. birde erkekler b uoda ya girme mevzusuna hiç takılmıyorlar...

adam öğrencilik hayatı yaşamış evin girenin haddi hesabı mı var alışkın tabi isteyen istediği yere irsin sorun değil

klava:klava:klava:klava:klava:
bencede

canım kolay gelsin sen de hep çalışıyorsun yav.. neyse suratsız gelin demesinler bi yanlarına gideyim. haklı iken haksız duruma düşmeyeyim herşey normal gibi davranayım başka çarem mi var zaten

kızlar takılmayın bu kadar kayınvalide triplerine... belli ki seni irite etmek için yapıyor kayınvaliden samsak'cım... boşver.. hiç aldırış etme... sinirine dokunsa bile aldırış etmemiş gibi yap.
Ne yazıkki herkesin alışkanlıkları aynı olmuyor. senin için garip olan başka bir ailede gayet normal olabiliyor.Sen takma canım kafana.sen bebiş düşün...
sonra herkes yaptığını masum gösterir kenara çekilir sen kalırsın ortada suçlu gibi. eşinle aran kötü olur bu sefer.

çok sağolun kızlar çok rahatladım sizl konuşmasaydım kesin kavga ederdim bizimkiyle iyi ki varsınız teşekkür ederim. iyi akşamlar kızlar vakit bulursam yine gelirim

canım kolay gelsin sen de hep çalışıyorsun yav.. neyse suratsız gelin demesinler bi yanlarına gideyim. haklı iken haksız duruma düşmeyeyim herşey normal gibi davranayım başka çarem mi var zaten

zaten d-fazla yanlız bırakma hemen doldurup kendi yanlarına çekiveriyorlar.benimki öyle ben yapışık ikiz gibi geziyorum onlar varken.kötükedihüso

evet inadına kahkaha atmak lazım.. bende ne söylüceksem gülerek ve saka yollu söylüyorum .. kimse bişi diyemiyo buyrunnnnnnnnn

nasılsınz gaye kız ? ne zaman test günün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…