Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Gayecık
lıste ne kadar guzel olmus
haftaya persembeyı 4 gozle beklıyorum
yesıl mercımek yemegı yapacam evet
moral bulursam
bızımkı askerde hep mercımeklı borek yermıs...valla bugun ne bulursa onu yıyecek evde
domates corbası tarıfını verıyorum
cok guzel oldu
ayıptır soylemesı portakal agacından yıne
Domates Corbası

MALZEMELER:

2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı salça
5 adet rendelenmiş domates
5 su bardağı su
2 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı krema
et bulyon
tuz

HAZIRLANISI:

1)2 yemek kaşığı sıvıyağ ile 2 yemek kaşığı unu biraz kavurun.
2)1 yemek kaşığı salça ile 5 adet rendelenmiş domates ekleyin.Et bulyonu ekleyin. Topaklanırsa bu aşamada el blendırı ile karıştırın.
3)Daha sonra 5 su bardağı su ekleyin.Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
Servis yaparken tencereye sütü ve tuzu ilave edin.
ısteğe göre üzerine kaşar rendesi serpin.

Ben geldim....anneme kactım...evde bulanıp
hamıslık fıkrını ıcımden atmak ıcın..
annem ve evdekı kadını hamılesın dıye tutturdular
ay fenalık gecırıcem resmen
aglamak ıstıyorum ya

peki neden hamilesin dediler canım? elbet bişey fark etmişlerdir... eskiler yüzden bile anlıyorlar

peki neden hamilesin dediler canım? elbet bişey fark etmişlerdir... eskiler yüzden bile anlıyorlar

gobegın altında boyle yarım ay seklınde yastık gıbı cızgı olurmus..gosterdım varmıs.
ben KILOTTTTT cızgısı dıyorum yok dıyorlar
var yok var yok
ordan sımdı eve geldım
ya herkes ıstıyorda yok DOLLENEMIYORUM yaaaaaaaaaa

kız mugiş testin pozitif çıksın emi kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu... döllenirsin döllenirsin merak etme :)
Benim öyle çizgim var ama kilodan kaydirigubbakcemile3 kihkihkih göbek katlanınca haliyle çizgi oluyo orda :)

SORAY YOLDA YA BAKIN SIZZZZZZZ

Yönetmen evli sunucudan hamile kaldı kanalla yollarını ayırdı

Bir dönem televizyonda gezi programı yapan ve Anadolu'yu karış karış ekrana taşıyan Şoray Uzun'un filmleri ya da romanları aratmayan öyküsü gün ışığına çıktı.

ANADOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZMıŞTı

Kanal 7'de yayınlanan Şoray Uzun Yolda adlı programıyla reyting rekorları kıran Uzun, bu dönemde kanalın en iyi yönetmenlerinden Meyda Yılmaz ile çalışıyordu.

O sıralar evli olan Uzun ile Yılmaz arasında iş arkadaşlığı olarak başlayan ilişki aşka dönüştü. Bir süre sonra da Yılmaz hamile kaldı. Her ikisi de bu bebeğin dünyaya gelmesini istedi. Ancak Uzun resmi nikahla evli olduğu eşinden boşanamayınca bunun çaresini de imam nikahında buldular.
Uzun ve Yılmaz imam nikahıyla evlendiler.Ancak bu durum yüzünden Uzun ve Yılmaz'ın Kanal 7 yönetimiyle araları bozuldu ve yollarını ayırdılar. OdaTv''nin haberine göre bir zamanların ünlü TV programcısı Şoray Uzun ve yönetmen Melda Yılmaz şimdi yeni dünyaya gelen bebekleriyle birlikte Bodrum'da yaşıyor ve otel işletiyorlar.

Şeniz
ya bır hamıle kalmıyım bu ay
gıdıp benı umıtlendırmeyın dıye kızacam
kocam&ben 2 kısıydık ...sımdı olaya annemlerde gırdı... kafamçokkarıştı

akannehir
:bbo:
klava:

eve karısması kotu bı durum kolay gelsın valla...bulmus bu devırde yanında oturan gelın bence hıc bıseye karısmasın sukretsın :lepi:
Ben geldim....anneme kactım...evde bulanıp
hamıslık fıkrını ıcımden atmak ıcın..
annem ve evdekı kadını hamılesın dıye tutturdular
ay fenalık gecırıcem resmen
aglamak ıstıyorum ya

kız anneler anlar derler...annem de ıkı yengemınde hamıle oldugunu anlamıstı solemeden onlar...

kız ne guldum valla delikafadulden
sen benı guldurdun Allah da senı hamılelık haberıyle guldursun emi opuyorumnanaktan

bayanlar..
mesai biter
lapacı evine giderrr
sevgiyle kalın emii...
opuyorumnanaktan
iyi akşamlaar herkesslerreee

bayanlar..
mesai biter
lapacı evine giderrr
sevgiyle kalın emii...
opuyorumnanaktan
iyi akşamlaar herkesslerreee

baybay canım

AYSEL, ya ayıptır soylemesı donlar bıle bıze karsı artık.
dusuk bel kılot gıyıyozz,hamılelık cızgısı yapıyor
HAY ALLAHIM YAW

baybay canım

AYSEL, ya ayıptır soylemesı donlar bıle bıze karsı artık.
dusuk bel kılot gıyıyozz,hamılelık cızgısı yapıyor
HAY ALLAHIM YAW

:dance: evet kesınlıkle hepımızde vardır o cızgı baksak sımdı

neyse kızlar hadı ben yemegımı yaptım sımdı de bıcıbıcı zamanı bayanssulusmile
yenı calısma donemımız hayırlı olsun ınsallah

merwammmmmmmmmmmmmm
belirti varmi belirti?

belırtıye falan ınanmıyorum belırteye bakarsan ben yılın 365 gunu hamıleyım canım ben anlamadım bu işten bişeyyyyyy uykucuyum zaten hep uykum varr canım yemek yapmak ıstemzzz hep ıstemez zaten belım agrır hep agrır zaten goguslerım siserrr oda hep şişer zaten sade bu ay sıvılcem tesrıf etmedı sasırtıcı bugun yarın cıkar herallllCADIARZUCADIARZU

oh oh yandan hadı bıraz sagdaaan delı dıye sokaga kacak en ıyıs bızzzz salal salla salla bı oyana bı buyana salla delı olduk sonundaaaa:dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…