Ben geldim....anneme kactım...evde bulanıp
hamıslık fıkrını ıcımden atmak ıcın..
annem ve evdekı kadını hamılesın dıye tutturdular
ay fenalık gecırıcem resmen
aglamak ıstıyorum ya
peki neden hamilesin dediler canım? elbet bişey fark etmişlerdir... eskiler yüzden bile anlıyorlar
gobegın altında boyle yarım ay seklınde yastık gıbı cızgı olurmus..gosterdım varmıs.
ben KILOTTTTT cızgısı dıyorum yok dıyorlar
var yok var yok
ordan sımdı eve geldım
ya herkes ıstıyorda yok DOLLENEMIYORUM yaaaaaaaaaa
kız mugiş testin pozitif çıksın emi kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu... döllenirsin döllenirsin merak etme :)
Benim öyle çizgim var ama kilodan kaydirigubbakcemile3 kihkihkih göbek katlanınca haliyle çizgi oluyo orda :)
SORAY YOLDA YA BAKIN SIZZZZZZZ
Yönetmen evli sunucudan hamile kaldı kanalla yollarını ayırdı
Bir dönem televizyonda gezi programı yapan ve Anadolu'yu karış karış ekrana taşıyan Şoray Uzun'un filmleri ya da romanları aratmayan öyküsü gün ışığına çıktı.
ANADOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZMİŞTİ
Kanal 7'de yayınlanan Şoray Uzun Yolda adlı programıyla reyting rekorları kıran Uzun, bu dönemde kanalın en iyi yönetmenlerinden Meyda Yılmaz ile çalışıyordu.
O sıralar evli olan Uzun ile Yılmaz arasında iş arkadaşlığı olarak başlayan ilişki aşka dönüştü. Bir süre sonra da Yılmaz hamile kaldı. Her ikisi de bu bebeğin dünyaya gelmesini istedi. Ancak Uzun resmi nikahla evli olduğu eşinden boşanamayınca bunun çaresini de imam nikahında buldular.
Uzun ve Yılmaz imam nikahıyla evlendiler.Ancak bu durum yüzünden Uzun ve Yılmaz'ın Kanal 7 yönetimiyle araları bozuldu ve yollarını ayırdılar. OdaTv''nin haberine göre bir zamanların ünlü TV programcısı Şoray Uzun ve yönetmen Melda Yılmaz şimdi yeni dünyaya gelen bebekleriyle birlikte Bodrum'da yaşıyor ve otel işletiyorlar.
barays+, lapaci+, lorkee
huhuuuuu
eve karısması kotu bı durum kolay gelsın valla...bulmus bu devırde yanında oturan gelın bence hıc bıseye karısmasın sukretsın :lepi:OOO KAYNANALARDAN KONU AÇILMIŞ
benimde k.valide ile aram iyiydi ama bu aralar pek sıcak bakmıyorum kendisine
evde eşyaların yerlerine karışıyor bir iki kerede giyinme konusunda yorum yaptı o yüzden fazla muahatap olmuyorum
hatta aynı apartmandayız pek fazla çıkmıyorum yanına
Ben geldim....anneme kactım...evde bulanıp
hamıslık fıkrını ıcımden atmak ıcın..
annem ve evdekı kadını hamılesın dıye tutturdular
ay fenalık gecırıcem resmen
aglamak ıstıyorum ya
kız ne guldum valla delikafaduldengobegın altında boyle yarım ay seklınde yastık gıbı cızgı olurmus..gosterdım varmıs.
ben KILOTTTTT cızgısı dıyorum yok dıyorlar
var yok var yok
ordan sımdı eve geldım
ya herkes ıstıyorda yok DOLLENEMIYORUM yaaaaaaaaaa
şeniz
ya bır hamıle kalmıyım bu ay
gıdıp benı umıtlendırmeyın dıye kızacam
kocam&ben 2 kısıydık ...sımdı olaya annemlerde gırdı... Kafamçokkarıştı
ben ikinizi de yerim :))))))))
dur çizgi var mı bakayım mı dermişim:)
bayanlar..
mesai biter
lapacı evine giderrr
sevgiyle kalın emii...
opuyorumnanaktan
iyi akşamlaar herkesslerreee
baybay canım
AYSEL, ya ayıptır soylemesı donlar bıle bıze karsı artık.
dusuk bel kılot gıyıyozz,hamılelık cızgısı yapıyor
HAY ALLAHIM YAW
ben ikinizi de yerim :))))))))
dur çizgi var mı bakayım mı dermişim:)
ya mugmugcum noluyo sana rahat olsana ne bu telass bak ben hiçklava: teleslanıyomuyum sadec meraktan gebrıyorummmmmmmakannehirakannehir
merwammmmmmmmmmmmmm
belirti varmi belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?